Пјанић: Јуве може до трофеја Лиге шампиона!

Везиста Босне и Херцеговине Миралем Пјанић вјерује да ове сезоне његов Јувентус може да освоји Лигу шампиона.

Фудбал 06.11.2018 | 20:00
Пјанић: Јуве може до трофеја Лиге шампиона!
Црно-бијели из Торина су остварили најбољи старт у историји клуба у Серији А побиједивши на 11 мечева уз само један реми против Ђенове.

"Знамо да (Масимилијано Алегри) много брине о одбрамбеним задацима везног реда и морамо још да побољшамо тај сегмент игре. Фокусирани смо на наше резултате и знамо да смо урадили изванредне ствари. Наполи је такође био јак у претходној сезони, Интер је такође квалитетан и не би било изненађење да нас стигну на врху табеле. Морамо раније да рјешавамо питање побједника јер је тешко играти у пуном капацитету. Слажем се са тренером, треба нам још погодака", рекао је Пјанић италијанским медијима послије побједе над Каљаријем (3:1).

Јувентус ће у сриједу дочекати Манчестер јунајтед у Лиги шампиона и побједом би осигурао прво мјесто у групи.

"Пол Погба, Немања Матић и Хуан Мата су јако квалитетни, али смо добро играли на Олд Трафорду и морамо то да поновимо иако смо заслужили више од минималне побједе. Наравно, не заборављамо да је Јунајтед велики тим са сјајним менаџером (Жозе Мурињо). Не смијемо их потцијенити".

Пјанић је на крају прихватио улогу фаворита за освајање "ушатог пехара".

"Барселона је међу кандидатима, баш као и ми. Не желимо да гледамо унапријед, али вјерујем да овај тим може до финала и до трофеја Лиге шампиона", закључио је везиста "змајева".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар