На излаз из БиХ чека се и 6 сати

На граничним прелазима из БиХ у Хрватску чека се и по више часова, а највећа гужва је тренутно на граничном прелазу Градишка, гдје се на излазу из БиХ чека шест часова. . .

Република Српска 04.11.2018 | 16:53
На излаз из БиХ чека се и 6 сати
Крај викенда у већини случајева значи и нешто дужа задржавања на граничним прелазима, а нарочито према Хрватској, односно Европској унији.

Прошлоседмични празник Сви свети у бројним европским земљама је значио и нерадну седмицу и већи број долазака дијаспоре и туриста у БиХ.

Сада је вријеме за повратак, а то значи и гужве на излазима из БиХ.



Према подацима БИХАМК-а дужа задржавања и то минимално сат времена биљеже се на излазу из БиХ на граничним прелазима: Велика Кладуша, Изачић, Босанска Костајница, Босански Брод, Доња Градина, Шамац, Орашје и Брчко.



На улазима у БиХ нема дужих задржавања.

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Мирсо

04.11.2018 16:06

Проблем хе И људство јер се примају млади људи И доводе у јединице у којима је већ попуњено бројно стање,стварајући кумулативни вишак људи,умјесто да остају тамо гдје си конкурисали рецимо Велика Кладуса је проблем од оснивања тј 2001 године .Градишка шаље полицајце , на одкоманду да би попунили ту јединице нелогично али истинито...!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За боље сутра

04.11.2018 16:36

Прогноза је лоша... Чека се више од 3 сата...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

04.11.2018 17:12

Ето колико људи је отишло вани...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Јаффа

05.11.2018 05:26

Да, ал од краја 60-тих, па на овамо!

Name

Дубица

04.11.2018 17:41

Сад просли. Колона за границни прелаз Градина 15-так км. И сад се питам да ли је ико остао у овој насој дрзави пуној благостања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кд

04.11.2018 17:49

Доња градина три сата и висе прелаз дубица два сата и висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прелаз

04.11.2018 19:20

Коме се не цека нек иде авионом

Name

Гоца

04.11.2018 18:01

Најбољи показатељ миграција,паметном доста!!!А будале нека гледај РТРС...по њима ми живимо као у Монтекарлу И Дубајију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејанпд

04.11.2018 22:05

Из перспективе насе власти питање је: "колико сте новца потрошили, а колико оставили својој породици овде?!", То је једино вазно, маните се сентименталности, треба врацати кредите, а колатерал за нове, лако цемо наци...народ!? Ко ј.бе народ, усхицено су нам аплаудирали кад смо пријетили, кад смо застрасивали неистомисљенике, када смо позивали на одбрану насе, овакве, мозда насе мало висе, него васе РС, добро је све док они отуда свој крваво зарадјен новац доносе овде у нас Будзет, као сто је било добро и док су им родитељи крварили за насе фотеље, на залост и гинули, али сад је ред на вас, на потомке, да је дознакама одрзавате, док год нама не буде доста новца и свега другог сто он доноси, али неце га бити никад доста, бар док смо овде, на земљи, гдје је материјално на цијени...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.11.2018 00:53

Оде народ у Њемацку и то не "стандардно" вец стампедо и то не висе стампедо вец и хиперстампедо. Иду људи као луди, аутом, авионом, камионом, преко конзулата, а јос нити Нова година нити је Њемацка јос отворила своје границе за нас. Ста це бити када и то се деси, могу само да мислим. И сад је темпо одлазака вани не забрињавајуци вец узнемирујуце застрасив. Без инвестиција па макар то била Икеа, Лидл, ИТ центри итд, кроз коју годину бице теско онима који остану, као и послодавцима јер ем нема радника ем и домаце трзисте за продају робе се смањује. То је дупла катастрофа за развој, а да би продао несто странцу, морас прво да имас одскоцну даску. Ако оду сви млади, на крају неце нико остати. Сви политицари су изгледа заборавили засто су ту гдје јесу. Због народа који их је изабрао, ако их је изабрао. Данас висе ама бас ниста није сигурно, па ни ово. ММФ-ов рецепт. Све пусти низ воду. Нема везе сто многи не знају пливати. Зато нам и јесте тако како нам је. Недостатак посла и велика стопа незапослености плус слободно трзисте радне снаге једнако је празна дрзава.

ОДГОВОРИТЕ