Београд мора да поштује границу

Изабрани хрватски члан Предсједништва БиХ, Жељко Комшић, поручио је данас Београду да је граница са Србијом на Дрини и да то треба поштовати, јер у супротном, каже, биће проблема.

Босна и Херцеговина 04.11.2018 | 19:30
Београд мора да поштује границу
У интервјуу за Телеграф.рс, Комшић каже да ће са позиције на коју је изабран у пуној мјери бити посвећен да односи са Србијом и Хрватском буду добри и пријатељски, али и да у Београду и Загребу треба да се зна да је граница на Дрини, односно Уни.

Поручује да и Србија и Хрватска могу рачунати на њега, уз поруку:

"Али, вас молим, и у Загребу и Београду, само да знате, гдје прелазите границу. И гдје показујете документа. То је на Сави, то је на Дрини, то је на Уни.

Само то поштујете и нећете имати никаквих проблема са мном”.

На опаску да његова порука "нећете имати проблема са мном", звучи готово као пријетња, Комшић каже:

"Ја не пријетим. Нисам ја баш толико моћан да некоме претим, само тражим поштовање ове земље. И од Заграба и од Београда. Тражим да се поштује гдје је физичка граница ове земља и граница лијепог, нормалног понашања”, навео је.

Да не говори, каже, о уобичајном дипломатском понашању, поштовању суверентита и интегритета БиХ. "Само вас молим да се понашамо нормално и људски, када је реч о БиХ", каже Комшић и додаје да је БиХ посебна, засебна, независна земља, као што је то и Србија, као што је то и Хрватска.

“И када ми то поштујемо, ту чињеницу, нема разлога да и нас не третирају на исти начин”, каже Комшић и поручује да ко ког покушава да пређе ту врсту црте или границе, на начин, који ни људски пристојан, а камоли политички нормалан, "наравно да ћемо се бранити од таквих интервенција".

Шта нам друго преостаје, пита Комшић И понавља:

"Ми морамо да штитимо своје интересе и своју земљу".

Он, истиче, неће да ради ни за Хрватску, ни за Србију, веећ само за оно што је потребно за мир у региону.

Ако може, каже, да помогне било коме, И Србији и Хрватској, и појединачно и политички да буде боље, поручује да треба рачунати на њега.

"Али, молим вас само, зауставите се мало, јер вас и полиција зауставља на Дрини, Сави и Уни. Јер ту улазите у БиХ. И физички, и политички, и како год", навео је Комшицћ.

Говорећи о прикључењу БиХ ЕУ И НАТО, Комсић је на опаску новинара да потоји изјава његовог колеге у Предсједништву Милорада Додика, да док год Србија не промени одлука, неће ни Република Српска, односно српски народ у БиХ, каже да Додик не може да говори у име српског народа.

“Мислим да Милорад Додик не може говорити у име српског народа. Он може говорити у име своје странке или евентуално у име оног броја људи, који су гласали за њега. У име целог народа, не може", тврди Комшић.

Убеђен да је то, како каже, свима математички јасно, Комшић каже да се боји да се Милорад Додик није консултовао са својим савјетницима, када је о томе ријеч.

“Ми знамо да је против НАТО, односно да то условљава СрбијоИхм и путем Србије ка НАТО. Али, морам га подсјетити да су одлуке већ донете. Институционално. Институције БиХ су већ донијеле одлуке. Те одлуке нису никада мијењане. Нити постоје шансе да се сада промене”, навео је.

Боји се, каже, И да то више није релевантан став.

" Он евентуално може спријечити онај тренутак када БиХ треба да се изјасни да иде у пуноправно чланство у НАТО. Али, Акциони план за чланство, што је последња степеница пред пуноправно чланство, то је решено. Те су одлуке донијете одавно", подсјећа.

Да не помиње, каже, да је Небојша Радмановић тада потписао ту одлуку и однио је чак.

“Ми те одлуке нисмо мијењали. Ниједна институција, надлежна по Уставу и закону, није мијењала. Нема потребе да расправљамо о томе, далеко је то од нас".

То неће, додоаје, бити тако брзо, чини ми се, али ако за две године БиХ добије прилику да се изјасни - да постане пуноправно чланица НАТО и уђе у чланство, тада би се господин Додик питао.

“Али, за оно што је до сада урађено, он се не пита.

Не знам чему та прича, изузев ако то није подгријавање атмосфере”, каже Комшић.

(Телеграф.рс)

Коментари / 108

Оставите коментар
Name

Кхал Дрого

04.11.2018 11:46

Овог дрипца и подлаца у покушају су изабрали Бошњаци, и сада мора враћати за ту подршку, дјеловати и крештати по жељама бошњачке политичке елите и сарајевске махале. Тако треба гледати и ове, ничим изазване, хушкачке поруке, којима се настоје мало загадити односи. Вјероватно одвратити пажњу од проблема унутар фед.БиХ, а богами и све замршенијих бошњачко-хрватских однса у ефбиху, па мало да упути коју пакосну поруку Србији и Хрватској. Узгред, како ће он уређивати како ће ко прелазити границу, тај не смије носом присмрдити у Српску, ни пар км јужније у српско Сарајево, и у пола ефбиха су га прогласили непожељним, тако да није у могућности да приђе ни Дрини, ни Сави ни Уни, па који клинац се трпа како ће то функционисати ти гранични прелази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

04.11.2018 12:15

Наведи нам молим те барем једну ствар коју је Комсиц рекао а да није истина.

Name

Ре

04.11.2018 12:18

Правомоцни цлан предсједниства има право да да своје мисљење и да се креце куда хоце и гдје хоце.

Name

Нострадамус

04.11.2018 12:27

Овај цовјек прица истину Кхал Дрого а то је да Додик стално лазе и прица о српству и Додик није преставник Срба него своје странке. Као сто је рекао да је управо Снсд и Радмановиц потписали мапу за Нато и највисе мрзим дволицност која се угледа у Додику и Снсд. Увијек ми је дрази искрени непријатељ него лазни непријатељ.

Name

Ој, наврђеде сто узе ислам!?

04.11.2018 12:33

Хахаха, Дрина је граница, ал у твојој машти национални изроде! Срби са једне и друге стране Дрине под једну државу, а овој што има проблема због тога нек се врати у православље па неће имати проблема.

Name

Анко за кхал дрого

04.11.2018 12:42

Мееееее, мееееее, Дрого пуно траве тросис, писес глупости

Name

Све5а

04.11.2018 12:46

Писи Дате цео свет Разуме

Name

хахаааааааа

04.11.2018 13:01

Комсиц је Додика вец "купио"!? Кад требадне какав вазан документ потписати, пред зграду Предсједниства це се паркирати тамиц натоварен паприкама и велики слепер, па кад се Миле нагне на прозор и с носталгијом угледа то..... потписује све.

Name

Ре Обом Кхалу

04.11.2018 13:12

Ја сам Србин и увијек ме рове на тим српским границама а када идем преко Хрватске све је ОК.. Мало погледај и ба дтугу страну јер си дебело забраздио у једноумље..

Name

цгггг

04.11.2018 15:49

Овај комсиц је највеца љига политицке сцене у БиХ. Кога заправо представља јос један љигавац? Срби сада требали да знају да у Сарајеву имају два против једног у пресједниству, а Хрвати опет не могу рећи да имају свог представника.

Name

ре блбл

04.11.2018 16:44

Није његово да о томе говори. Нити га је ко питао нити он шта зна о томе нити је релевантан. Он говори устима и мозгом бошњачког бирачког тијела.Шта би мангуп, да не би уводио визе, или водио ка натоу. Боље му је да ћути и да прича ако га нешто пита.Да има образа, морала и части не би прихватио нити кандидатуру нити натурену функцију. Његов народ га не подржава и шта треба више додати. Поздрав јаране.

Name

Жељко и Емир

04.11.2018 16:49

Жељко Комшић је нешто слично Емиру Кустурици, "Жељко већи Бошњак од сваког Бошњака, а Емир већи Србин од сваког Србина" а обојица исто јако добро живе од тога, добијају функције, материјална богаства кроз функције, благостање, а да им се то одузме упитно би било како би се понашали, можда би пљували и један и други, Жељко Бошњаке, Емир Србе.

Name

Жељко и Емир

04.11.2018 16:56

Да ли Бошњаци Жељку Комшићу измакну функције а Срби Емиру Кустурици функције и материјална добра којима су обојица зазути, пљували би и Бошњаке и Србе и Жељко и Емир.

Name

РАДМАНОВИЦ

04.11.2018 17:17

Радмановиц јесте потписао одлуку о партнерству за мир. Шта је браћо Срби спорно.Додик је играч из гаћа америчке амбасадорке а стално нешто труби против ње и лаже овај народ.Ста је спорно.

Name

Последњи кинески цар

04.11.2018 18:10

Можда су они који хвале овог човјека у праву, али он мени уопште није неко ко ће нешто позитивно учинити. Прво, већ јако дуго је у политици, био је и на власти кроз два мандата и нисам видио ништа позитивно, никакав напредак. Лично ме подсјећа на оног' "редовног кафанског госта, који има своје мјесто у ћошку кафане и који свим гостима паметује и држи филозофска предавања, који је најпаметнији и који не трпи критике нити туђа мишљења". Драги мој Жељко, ти си већ раније имао сасвим довољно и времена и прилика да нешто учиниш за ову БиХ, па ниси учинио ништа, сем што си предуго био, а на жалост као и многи други попут тебе, опет ћеш бити на грбачи народа. Превелика плата за "нула" посла.

Name

Дамир

04.11.2018 11:46

Браво Мајсторе, респект

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Да миру Србину

04.11.2018 12:34

Дамир, како ти се звао наврђед?

Name

ре Дамир

04.11.2018 12:42

Комсицеви истомисљеници добро знају гдје је табла РЕПУБЛИКА СРПСКА, дотле могу добацити својим прдуцањем, висе ни метра. Зивјела Србија, зивјела РЕПУБЛИКА СРПСКА.

Name

Ре

04.11.2018 12:45

Само је заборавио да је уз дрину србски народ и РС на који је он нападо

Name

Табла

04.11.2018 13:24

Да, унутар територије испред које стоји табла РС је ријека Дрина. Они који мисле да из сарајева могу скокнути до Дрине и правити неке границе, грдно се варају

Name

Оља

04.11.2018 13:59

Оцито да из Комсица проговара страх. Први разлог, да ли це моци одговорити свом тј. босњацком бирацком тијелу како и колико то тијело од њега оцекује и други, ваља бити у клинцу са нимало угодним Додиком. То се дало уоцити одмах послије избора. Све његове изјаве су на истом фону, а то показује да је он далеко од особе која има дрзавницке способности.

Name

срето

04.11.2018 15:02

Комсиц прица као да је јуце изасао из рата. Србија и Харватска су признале БиХ а одавно нико и неприца о границама. сем Комсица који је оптерецен босанским национализмом.

Name

Ре Табла

04.11.2018 15:23

Није ни теби лако...Зашто те онда контролишу на тој Дрини? Зашто не размјените територију са Србијом како Вучић предлаже? Зашто не завршите онај мост? Паметном доста!

Name

Свака цаст

04.11.2018 22:59

Браво Комсицу.Изузетан сте политицар.Да је нама неколико таквих не би нам дјеца масовно сваки дан напустала земљу.Не би овај народ "патриотски" пљацкале највеци хуље.Не би Давор Драгицевиц вец висе од пола година тразио да осуде убице његовог дјетета.

Name

Прљаве вам руке

05.11.2018 08:28

Прича он вама као да је изашао из рата, а Хрвати граде мостове преко наше земље у нашој држави. Ко им је дао дозволу за то? Ми смо отирач за Хрватску, Србију и Турску. Свакоме ко не осјећа припадност овој земљи желим одлазак одавде, нека себи нађе мјесто у својој колијевци туђине, грли туђе заставе и пјева њихове химне, док је таквих никад ова земља неће напредовати зато што има оне који је желе удавити својим рукама

Name

ицх

06.11.2018 06:04

Комсиц је несто као муслиман,католицко-православне вјере.Па онда и није цудо да је оволико распамецен.Какве границе су му сада пале на памет?Ста је ту спорно..Ваљда неки прескацу са хеликоптерима границе.Смјесан тип.Дефинитивно никакве користи од њега неце бити.

Name

Славко

04.11.2018 11:49

О бозе,па ко тебе ста пита јадо јадни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сеад

04.11.2018 12:28

Хало. Ти мислио да се само Доди пита

Name

на истоку ништа ново , све пропало

04.11.2018 13:20

Овај ПАПАК који је продао вјеру за вечеру нешто умислио , ГДЈЕ СЕ ТО БОСНА ГРАНИЧИ СА СРБИЈОМ . РС ЈЕ ТА КОЈА СЕ ПИТА , А ОВАЈ НЕКА РАЗМИШЉА ГДЈЕ ЋЕ ГА ХРВАТИ САЧЕКАТИ , осим ако није у талу са Додиком и Жељком у вези распродаје и уништења РС , што није нимало искључено , паша вјера су они свашта је могуће . .

Name

075

04.11.2018 11:54

Све је тачно и коректно казано!! Могао је додати само и да Турска нема шта роварити по БиХ, и да турски новац се преусмјери из Србије у БиХ, ах да заборавих новац не познаје "браћу" већ само интересе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2018 12:47

Одакле теби право да спомињес дрину то је рс

Name

075

04.11.2018 13:18

@Ре Као прво не знам од када смо ви и ја на " пер ту "! Као друго ријека Дрина је граница између међународно признатих држава Босне и Херцеговине и Србије! Као треће, " благо вама ", ни бриге ни памети!!

Name

хмммм

04.11.2018 11:54

Тачно је да њих полиција зауставља на Дрини,Сави и Уни али је жалосно сто један члан има санкције Америке,други члан није добро дошао ни на Дрину,Саву ни Уну а трећи члан је свакако миндер-члан тако да 4 наредне године немамо Предсједниство у пуном капацитету....А о пријетњама да се сва тројица састанете и запријетите,незнам ко би вас узео заозбиљно и препао се,зато Зељко не ери,рат готов а ти још у приправности,шатро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промијенио вјеру за вецеру

04.11.2018 12:48

Све док буде оваквих као Комсиц це бити овако како јесте. Та Политика је БиХ растурила . Он није добро досао ни код Хрвата Које представља . За Ребублику Српску нетреба да се брине али би трбао да се брине како це у Мостар???

Name

Сакате нам земљу

05.11.2018 08:34

Ако је рат готов зашто и како да Хрватска гради мост преко нас? Оно је срамота и грехота шта се ради! Одакле некоме право да то чини?! Сутра ће нам одузети и то земље што иде у крај БиХ, све ће то доћи природним путем, нећете ни осјетити.

Name

Наравно

04.11.2018 12:00

Такодје за тебе и истомисљенике порука, добро знате гдје хе табла Република Српска, постујте, да не би било проблема, то је за вас друга грзава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2018 12:19

Кад би се ти питао јадо јадни.

Name

ре наравно

04.11.2018 12:34

Те табле о којима ти прицас, нису дрзавне границе, него границе ентитета унутар суверене признате дрзаве Бих.

Name

Ре наравно

04.11.2018 13:02

Бас ме насмија,умисљас ирационалне ствари,кад будем код те табле морао пасос показивати,онда трабуњај,све дотле "ГУДБАЈ БИЈЕДНИК".

Name

златни љиљан

04.11.2018 12:01

Хоће још један златни, у миру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чкаља

04.11.2018 12:04

Охохо, ти си ми много јак политичар кад те не фермају ни хрвати ни срби а муслимани те користе као тоалет папир, мада ни то не користе сви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опт

04.11.2018 12:05

Ма будале!Има ли ико нормалан од ових глупих политичара?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахах

04.11.2018 12:06

Комшићу, позивам те да додјеш у посјету пограничним мјестима, тј у подриње, пошто колико сам схватио у хрв кантоне ниси добродошао. Ми ћемо ти пружити црвени тепих...све је твоје од фоче до бијељине роки, само изволи и додји спремамо ти незабораван дочек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

04.11.2018 13:04

Доци це неко ако буде потребно.....

Name

томо

04.11.2018 12:06

Г.Комшићу,ако нетко неможе да прича у име еког народа,ондаси то ти.У име Хрватског никако,Мусломан ниси да причаш у име њих,а Српског поготову.Волио ти Додика или не,он је побједио твоје полтроне из СДСа,нажалост ти као Бакиров полтрон си" побједио ",као и некад Сејдо Бајрамовић у бившем предсједништву СФРЈ,а како је та творевина на тај начин завршила знамо сви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2018 12:22

Стета сто ти ниси умјесто њега па не би овдје лупетај ,за тебе је мотика а не компиутер.

Name

За ре

04.11.2018 13:07

Видис да је Томо неписмен,једино зна наострити сјекиру.

Name

Ззз

04.11.2018 14:42

Томо легендо. О цему прицас? Процитај устав.

Name

Ре Томо

04.11.2018 18:14

А јел ти то стварно мислис то сто писес?

Name

Т

05.11.2018 15:03

Комсиц представља оне нормалне у БиХ који нису упрљани и обиљезени национализмом и припадносцу неком од торова.

Name

Ре Томо

06.11.2018 20:17

Ти си Томо сељак из дну каце или ти нису сви код куце.То дијете од три године не б.и написало

Name

Хало

04.11.2018 12:07

Коментатори Јос нисте насли ријеци на овако јаку и одлицну изјаву овог новајлије. Богами јаци је од Додија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

томо

04.11.2018 12:27

Сејдо није новајлија,он је васкрсао у лику Комшића.Он да неком негира представљање неког народа је апсурд.

Name

БЛука

04.11.2018 12:50

Језиком и баба млати а од не моци јој ватра сијева...али из оцију.

Name

таде

04.11.2018 12:13

Па цовјек је ипак рекао истину. Ста је нелогицно у његовим ријецима. На страну сто га неки не воле али анализирајмо прије свега ста казе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

04.11.2018 12:44

Кад би они хтјели истини у оци погледати неби ни било сукоба.

Name

БЛука

04.11.2018 12:51

Не логицно је сто незна да је Косово Србија и да је граница са Албанијом на Проклетијама....мислим зна али се прави паметан.

Name

Нострадамус

04.11.2018 12:54

Тако је ја сам Србин и цовјек само истину говори. А као сто видим из ових коментара,а и без њих ми смо народ који не воли истину и због тога волимо само лаз,а ту су Додик,Бакир и Цовиц неприкосновени владари и имају подрску у народу истих. Зато оно мало народа сто доле остане треба да се попуни са мигрантима са блиског истока. Тек тада це да схвате,а мозда ни тада ко су Додик Цовиц Бакир.

Name

Кола

04.11.2018 12:18

Једини нормалан политицар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Схизофреник

04.11.2018 12:18

Комшићу, јадо јадни, знаш ли ко си и шта си?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

04.11.2018 12:19

Не могу да схватим овакве коментаре... човјек је изабран у предсједништво као члан из реда хрватског народа. Ја, као слободан грађанин, бирам онога од којег очекујем најбоље резултате. А Жељко је рекао оно сто би сваки нормалан човјек потврдио: знамо границе наше земље и нема никакве потребе да нам се комшије/сусједи мјешају у наше ствари. Јербо, ни ми се не мијешамо у њихове унутрашње ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

04.11.2018 13:02

Зар ту ста треба додати или одузети. Све добро рецено.

Name

ре Рајко

05.11.2018 08:27

Мој Рајкане, тип је свјестан да је безначајан па на овај начин скреће пажњу на себе. Ето он сад нешто појачава линију разграничења, као он нешта не даа. Комичан је до бола.

Name

боско јуха

04.11.2018 12:23

Браво Комсицу, зна се гдје су границе БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

wалтер

04.11.2018 12:26

Никад Босна није имала срећу да је моћни сусједи оставе на миру .Од далеких богумила, које престављају право, неортодоксно лице Босне, ове људе су проклињали, палили, уништавали папе, цареви, краљеви,а преживјели су се увијек враћали своме пркосу .Турска окупација је једним одузела вјеру ,а свима слободу. Али и они који су прешли у туђу вјеру, остали су Босанци, чудан сој људи,који се није мијешао са окупатором, али није више био што су његова друга браћа, мада су им исти обичаји, начин живота, језик, љубав према завичају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Wалтер

04.11.2018 13:17

Среца је за Босну сто нам сусједи нису моцни,видис да сваки пут поломе зубе на Босни.

Name

Ма кога ово занима

04.11.2018 12:38

Него шта је било од пријаве оног Бориса СИПИ против директора РТРС Драшка Милиновића и Синише Михаиловића који су носили новац правоснажно осуђеном криминалцу Дубравку Сувари у Нови Сад да напада Мектића и Босића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сто се мора, мора се

04.11.2018 12:40

Устав це се постовати, са вама или без вас... То се односи на све национал-фасистицке Стране!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очекивања

04.11.2018 12:54

Сад само чекам како ће дежурни Вучићеви штекавци бранити Србију од фундаменталиста.У празној политици свака компликована изјава добро дође за забаву народу,јер у властитом јаду треба тражити непријатеља у другом.Незнам шта је човјек осим поштивања државе тражио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

04.11.2018 13:00

Комсицу wиллкоммен у Република оф Српска за све осим за тебе , пази добро да ти се не деси да предајеш ту линију случајно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2018 13:25

Зоране. Не заборави и ја сам Србин и ја поруцујем Комсицу увијек добро досао у Републику Српску.

Name

Ре зоран

04.11.2018 15:09

Нидје ја невидим линију осим на Дрзавним границама цццц...... јел то она линија сто Сипа и друге Дрзавне агенције прелезе и хапсе или цитају буквицу НИЗОЈ разини власти цццц.....

Name

Чињенично стање

04.11.2018 13:02

Мени није јасно зашто Зељко Комшић не би смио ући у РС-у, у И. Сарајево? Човјек износи чињенично стање, позива се на границе БиХ на све 3 стране, те подсјећа сусједне земље да је фер држати се својих територија, као и поштовати интегритет државе. Он је изабран у Предсједништво БиХ, па је логично да брани и њен интегритет и суверенитет. Такође је Хрвате подсјетио гдје им је мјесто, јер се бас пуно мијешају. Што се тиче ЕУ-е и НАТО, подсјетио је на постојећи потпис Радмановића о приступању, још одавно. Чињеница је да је чо јек као појединац добио далеко највише појединачних гласова, поштено и без намјештања, јер на њега нису ни рачунали. У сваком случају, он је освјежење на политичкој сцени, рационално освијешћен, коректан, образован, васпитан при јавним представљањима. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

04.11.2018 13:20

@Чињенично стање Не можете ви то митоманима објаснити! Покушајте са мојим ујацима из Пељава, прије ћете научити медвједа да прича него њих било чему!!

Name

Радојица

04.11.2018 17:41

Жељко Комшић је изабран гласовима муслимана и он брани интересе Муслиманије, дакле оних који су га бирали. Он појма нема шта је то Босна и Херцеговина као уосталом ни они који су му дали свој глас.

Name

цар

04.11.2018 13:15

КОМСИЦ СЕ УФУРАО ТРЕБАМУ РЕЦИ ДА ЈЕ МАЛИ.СТА АКО НЕПОСТУЈУ ГРАНИЦУ?ХОЦЕСЛИ ЗАРАТОВАТИ СЊИМА АКО ХОЦЕС ОНДА ЦЕС ТЕК ВИДЈЕТИ ДА СИ НИКО И НИСТА.МИРУЈ МИСУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре цар

04.11.2018 13:45

Чуј “шта ако не поштују границу”?! Па клокане малоумни, ти би свакоме дао да ти сере по глави изгледа. Јер, без границе немаш ни своје ја. А чим немаш своје ја, онда те ко год хоће може срати како му је воља. Само, како кретену попут тебе, објаснити нешто сто свако са здравим разумом зна?!

Name

Трактор дивизија

04.11.2018 13:56

Па то су медјународно признате границе .

Name

Мигрант

04.11.2018 20:11

Ми вец годинама не хебемо границе и пет посто.

Name

БеЛе

04.11.2018 13:42

Нек’ све изгори, не зна се која је већа будала добила власт у руке!? Бисерка или Комуша? Џафер главосјеча или Бурле? Ово на планети нема!!! Кукала нам мајка, а Богами и нана! :( :( :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аксентије

04.11.2018 14:03

Освједоцени и окорјели устаса прица о границама. Сјецас ли се својих коментара на ослобадјајуцу пресуду Србији по тузби БиХ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Етика

04.11.2018 14:16

Мозе те ви сви мрзити и критиковати господина Комсица колико год хоцете. Али ака боље размислите, сви бисте ви зељели и да је вас пресједник: - прије вега је цовјек близак своме народу (без обзира на вјеру) - Нема ораха у дзеповима (погледајте имовински картон) - Искрен, цестит, скроман и прије свега нормалан А ви и даље бирајте ове сто бирате и онда се цудите сто све иде наопако и низбрдо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободни зидарски помоћник

04.11.2018 15:35

Не мрзимо ми господина Комшића.Он је за нас Србе врло користан јер растура Федерацију БиХ.Можда му Додик да и неко одликовање за те заслуге - Орден Немањића или тако нешто.

Name

Како је

04.11.2018 14:24

ДРЗАК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2018 16:07

ОВАЈ ЦЕ ПРЕСТИЦИ МЕКТИЦА.

Name

ДОКАЗ

04.11.2018 14:57

ОВО ЈЕ ОЧИТ ДОКАЗ ДА СВЕ ТРАВЕ НИСУ ЗДРАВЕ ОСОБИТО КАД СЕ ПРЕВИШЕ КОНЗУМИРАЈУ УМИСЛИЛА ЗАБА ДА ЈЕ КОЊ ПА РЕКЛА СТАВИТЕ И МЕНИ СЕДЛО ПОЈМА НЕМАТЕ КАКО МИ ЛИЈЕПО СТОЈИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

04.11.2018 15:01

Уци и изаци се немозе без Босанско херцеговацког пасоса цццц...... А зна се гдје су царинске куцице хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе Тито

04.11.2018 20:17

За твоју дрзаву сам мислио да је озбиљна и да је ниста не мозе унистити,медјутим она је била неозбиљна и знамо какву је судбину дозивјела.Хоцу реци, када је то било неозбиљно могу мислити колико је ово данас неозбиљно,хе хе..

Name

Тома

04.11.2018 15:32

Ова будала ће нарушити све дипломатске односе у региону са сусједним земљама који су И онако крхки..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

04.11.2018 15:47

Комшић је оптерећен србофомржњом. Сјетимо се - једном приликом кад је г. Иванић био министар за спољне послове БиХ а г. Комшић је у том периоду био амбасадор БиХ у Београду. Да несрећа буде већа овај тип одликован "златним љиљаном" а често се зна похвалити да у тијелу носи четнички метак, се узбунио и једном приликом пред тв камерама .. "нећу више да будем амбасадор јер не могу да поднесем да ми србин буде шеф..". Е то су ти бх мундиалисти - све сведено на србомржњу, јер то је дозвољено, то је модерно, то је ИН, то се не осуђује, то је у оквирима "еуропских" правила, што више србомржње - то више подршке у Федерацији Босне и Херцеговине. У правом смислу он је јако несрећан човјек - покојна мајка му је српкиња, дјед по мајци био припадник југословенске војске у отаџбини. Жао ми је што Хрвати немају свога члана Предсједништва БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Миливоје

05.11.2018 15:09

Друже, везе ти немаш о животу...

Name

Јован

06.11.2018 16:17

Овај човјек је погодио у центар.

Name

Василије

04.11.2018 16:19

Комшић мора да престане да вријеђа српски народ. Мора да престане да вријеђа народ коме је припадала његова покојна мајка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микан

04.11.2018 16:19

За Србе нема граница

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има

04.11.2018 16:54

Има...Токио хахахаха

Name

гуз

04.11.2018 17:00

Јест вала,ни за авионе НАТО,има јос мање.

Name

Милићанин, Братунчанин и остали

04.11.2018 18:32

Милане, како нема границе? Шта те чека на граничном прелазу нпр. у Каракају? Мораш граничном полицајцу БиХ показати сва документа, царинику сву робу. На граничном прелазу стари мост у самом Зворнику, могу прећи само становници те Општине, јер је то малогранични прелаз, а одлука је донијета у Сарајеву. Милане, ако ниси становник Зворника, покушај прећи у Србију. Не можеш, јер је ту граница, покушај прећи Дрину гдје чамцем или било чим ван званичногграничног прелаза, све је ово утопија за нас. Волели или не, БиХ је држава са својом границом, ја бих волио да није тако, али то је жива истина нажалост.

Name

Граница је на Дрини

04.11.2018 18:15

Да ли ми ико може објаснити, да човјек није у праву? Иако сам Србин, живим 20километара од граничног прелаза у Зворнику на старом мосту и не могу пјешке прећи тих 50 метара моста, него морам ићи 5 км до Каракаја и натраг.Не можеш прећи ако ниси са пребивалиштм у Зворнику, то спроводе Гранична полиција, јер је то малогранични прелаз. Већ више година патимо због ове неправде, јер многи користимо бус из М.Зворника за БГ, НС и даље, да купимо јевтиније лијекове у СРБ, али не можеш, ако те не пусти гранични полицајац.А полиција из Србије не спроводи ову одлуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарwилл

05.11.2018 10:19

Граница је тамо гдје се двије стране у спору договоре. Ако нема договора постоји међународна арбитража. И тачка.

Name

РЕ

06.11.2018 06:13

То је отприлике тако.Али,ста овај Комсиц прица?Па јел неко прелази границу друкције.Уопсте не разумијем засто овај,сада је јасно,политицки дилетант спомиње границе на овакав нацин.СТА ЈЕ ПРОБЛЕМ,КОМСИЦУ?Једино да овако утрпава неко пренесено знацење?

Name

Који Лик

04.11.2018 20:03

Овај не конта да ако удјемо у Е.У.то све пада у воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Далабу

04.11.2018 20:31

Ниста паметније ниси имао за реци. Све оста пусто,а ти се као борис за земљу. Запосли народ,дај добру плату,о томе не знас да прицас.Јадник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глобал зитизен

04.11.2018 22:01

Факат цовјек износи цињенице које ми сви знамо али ето мало да се кофрцимо .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

05.11.2018 06:42

Цовјек је цисти Мацхиавелиста. То је то, он кокетира стиме да привлаци симпатије сарајево у томе сто подрзава муслиманске интересе а није муслиман. То је цист егоизам и профитерсто. Циста тактика. Тако и доста еx-yу друге генерације у свајцерској глуме да су консервативни свајцарци. Опортунизам цист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

05.11.2018 06:55

Само се ви препуцавајте народе и браните своје преставнике, а они нека се свађају и као штите свој народ. Будите свјесни да је то само за њихов рачун, био то Комшић, Додик или овај треци све је то иста багра. Не штите нико своје док не докажу да су нешто урадили за народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

05.11.2018 08:35

НИЈЕ МИ СИМПАТИЧАН АЛИ НИШТА РУЖНО НИЈЕ РЕКАО МАЛО СЕ ИГРА КАО ШТО СЕ И ОНИ ИГРАЈУ. НАВИКЛИ СМО. ТО НАРОД ВОЛИ ЗАТО И ГЛАСА ЗА ЊИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

05.11.2018 14:56

Не видим да је рекао нешто погрешно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна

06.11.2018 23:09

ЗА КОМСИЦА ЈЕ ГЛАСАЛА БОСНА. ДОБРО СЕ ЗНА ДА ЈЕ КОМСИЦ ПОСТЕН, ПРАВЕДАН И ДА ВОЛИ СВОЈУ ЗЕМЉУ. НАЈВЕЦИ УСПЈЕХ ДО САДА ДА СЕ У ВИСЕ КАНТОНА ФОРМИРА ВЛАСТ У КОЈУ НИСУ УКЉУЦЕНЕ НАЦИОНАЛНЕ СТРАНКЕ. НАПОКОН ЉЕВИЦА ЗАДАЈЕ УДАРАЦ НАЦИОНАЛИСТИМА. ДФ, НС и СДП су стуб за русење НАЦИОНАЛИСТА на сљедецом изборима.

ОДГОВОРИТЕ