Мурињо: Имали смо среће! Требало је да буде 6:2!

Менаџер Манчестер јунајтеда признао колико му је лакнуло што Борнмут није "напунио" мрежу његовог тима.

Фудбал 04.11.2018 | 16:15
Мурињо: Имали смо среће! Требало је да буде 6:2!
Манчестер јунајтед имао је велику срећу да у Борнмуту не заостаје на паузи (1:1), а потом је у надокнади наставка остварио трећу победу у последња четири кола Премијер лиге (1:2), голом Маркуса Рашфорда.

Менаџер "црвених ђавола" Жозе Мурињо признао је након утакмице да је његов тим могао да страда у првих 45 минута.

"У питању је читаво прво полувреме. Рекао сам на паузи да сам у паузи био најсрећнији менаџер у Премијер лиги, када је у полувремену требало да буде 5:2 или 6:2...".

"Одбрамбено смо били ужасни. Као тим нисмо вршили притисак, нити смо радили било шта што смо спремали током недеље. Људи који су гледали овај меч неће веровати колико смо напорно радили читаве седмице... Први део меча био је пропаст. У другом је било много боље".

Шта је рекао играчима у паузи?

"Почео сам позитивно. Рекао сам играчима да је немогуће да играмо лошије. Тако да је друго полувреме морало да буде боље. Био сам срећан због уласка Андера Ерере, осетио сам да је он потребан да бисмо имали више баланса и да бисмо брже освајали изгубљене лопте. Био сам срећан то изменом. Били смо много бољи (после ње)".

Према Португалчевом мишљењу, неколико грешака је избацило његов ритам из ритма.

"Волим ону песму 'нападај, нападај, нападај', али морате имати стабилност када изгубите лопту. То нам се догађало против доброг тима, али били смо спремни за све. Знали смо да Џошуа Кинг неће играти", рекао је Мурињо, па додао:

"Заиста не схватам тај менталитет због којег све више седим!".

Јунајтед се тесно извојеваном победом попео на осмо место табеле, са 20 освојених бодова у 11 кола.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар