Ко ће све бити на Миловој листи?!

Осим четворице интелектуалаца на црној листи могли би се наћи и поједини наши политичари, међу којима су министар одбране Александар Вулин, шеф радикала Војислав Шешељ и члан Председништва СНС Владимир Ђукановић!

Регион 03.11.2018 | 14:34
Ко ће све бити на Миловој листи?!
Разлози за то су што и они, попут Матије Бећковића, Чедомира Антића, Александра Раковића и Дејана Мировића, ''вређају углед и славе насилни нестанак Црне Горе''.

Војислав Шешељ, лидер СРС-а, каже да га то уопште не изненађује, али да Србија мора одлучно да реагује и узврати контрамерама.

- Врло је могуће да ће ме ставити на тај списак забрањених. Мени то не би био први пут, већ су ме забрањивали. Србија треба да узврати тако што ће тој багри, која то ради, забранити улазак у нашу земљу. Дакле, целој црногорској влади, председнику Републике и главним државним функционерима. Свима! Србија треба и да повуче амбасадора из Подгорице и да тамо затвори амбасаду - каже Шешељ.

Владимир Ђукановић наводи и да је сам добио информације из поузданих извора да ће му бити забрањен улазак у Црну Гору. Он додаје да је планирао да следеће недеље путује у Будву и да присуствује значајној церемонији, али да је сада тај његов пут доведен у питање.

- Ван сваке памети је то што раде! Јуче сам добио потврду да би ми улазак могао бити забрањен. А добио сам позив да 7. новембра присуствујем величанственом скупу у Будви, на којем ће се обележити 100 година од уједињења Србије и Црне Горе. Не знам сада да ли да идем јер не желим да правим проблеме својој држави, нити самим организаторима догађаја, видећу шта ће бити моја одлука на крају - каже Ђукановић.

- То што раде показује слабост власти Мила Ђукановића, која жели да фалсификује историју, слабост у аргументима, јер ако нешто забрањујеш, насилно решаваш, немаш аргументацију, то је Милова брука, његов проблем. Уколико наставе ово да раде, треба да реагујемо.

Огроман број црногорских политичара има у Србији многе некретнине, силну имовину, рачуне и требало би размислити да им се та имовина конфискује, да им се рачуни замрзну. 

То што Душко Марковић као приватни Милов удбаш ради јесте нечувено и треба такве људе ударити по џепу. Иначе, никада не критикујем српску Црну Гору, само критикујем Монтенегро, а тај фалсификат нема никакве везе са Црном Гором - каже Ђукановић.

(Србија данас)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

ДицкWистлер

03.11.2018 13:58

Хахаха, велика Црна Гора ј... малу Србију, толико о Вучићу и његовој способности да води државу!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јо јо

03.11.2018 15:40

Покусава србија на сваки нацин да црногорцима натуре србијанску сајкацу и опанак.А они неце.Како то бре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој- ЈО ЈО

03.11.2018 16:24

Немас ти појма а мрзња према српском толика је у теби да немозес сакрити

Name

БОБА

03.11.2018 16:39

ПОПОВАЊЕ МОЖЕ ЈЕДИНО КОД ВУЧИЋА И ДОДИКА.ОНИ МАЖУ ПА ЛИЖУ АЛИ ОНАЈ КО ВАС ЈЕ НАПУСТИО ДОВИЂЕЊА. ИДЕМО НАПРЕД МИ СЕ НЕ ВРАЋАМО НАЗАД.АЛИ ШТО ОНИ ИМАЈУ ЗАЈЕДНИЧКЕ ОДНОСНО ЛИЧНЕ ИНТЕРЕСЕ КОГА ТО БРИГА.МНОГИ НЕ ЗНАЈУ КАКО ЈЕ ЛИЈЕПО ИЋИ НАПРЕД А НЕ ВРАЋАТИ СЕ НАЗАД. КОД НАС УВИЈЕК МРЖЊА И НАЦИОНАЛНА РЕТОРИКА. ДОКЛЕ.СРЕТНО ЦРНА ГОРО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сара Милицвиц

03.11.2018 17:27

Црна Гора је продата американцима стета она Има и добри

Name

Сведска

03.11.2018 18:53

Примјер,Финаца у Сведској има 400.000 и замислите сад да у Сведску долазе како ко хоце академици,политицари,попови из Финске и да потпуцавају Финце у Сведској да поткопавају и роваре против своје дрзаве Сведске.Ово управо раде академици,политицари,попови СПЦ који мисле да могу улазити у сусједне дрзаве и потпуцавати Србе који зиве у тим дрзавама да роваре и поткопавају своје дрзаве у којима зива.Свака цаст Црној Гори сто забрањује сљаму да улази у Црну Гору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе,, браво болиду, поредис Сwе и Финце са овим простаклуком

03.11.2018 20:34

Добро јутро Колумбо, пробуди се, овдје се ради о балканским племенима који у историји јос нису саставили дузе од 50 год без крвопролица. Кратко и јасно рецено, превисе имамо турски гена у нама после 500 година роварења..

Name

Ре

03.11.2018 20:42

Први пут цујем за потпуцавање, мора да је то босњацки.

Name

Криминалац

03.11.2018 21:07

Ко би био на његовој листи осим његове браћекриминалаца и Нарко картела

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пато Накт

03.11.2018 23:12

У Ц.Г. зиве Срби,Хрвати,Босњаци,Албанци,Роми,Црногорци и остали.Сада када би урадили попис становниства,Црногорци би били мањина у сопственој дрзави.(прави попис а не мутљавине).

ОДГОВОРИТЕ