Маја напунила Арену

Спектакл Маје Беровић у београдској Арени о коме се месецима прича је почео, а певачица је и више него испунила очекивања.

Забава 03.11.2018 | 13:02
Маја напунила Арену
Маја Беровић синоћ је одржала први солистички концерт у Београду. Штарк Арена била је испуњена до последњег места, а одлична атмосфера владала је од првог минута концерта па све до краја.

Публика је сваку песму знала од почетка до краја, а певачица није крила да јој је срце препуно.Сам почетак концерта подсећао је на спектакле какве праве светске звезде. Маја се спустила на бину у златном кавезу огрнута плаштом.

Буба Корели и Јала Брат били су Мајини гости на концерту које су сви чекали, а чим је овај популарни двојац изашао на бину, Ареном се проломио најгласнији и најдужи врисак!

Концерту су присуствовале и бројне колеге међу којима Цеца и Анастасија Ражнатовић.

Са Мајом Беровић нема зезања. Певачица је схватила како музичка индустрија функционише и последњих година је повукла неколико ризичних потеза који су се синоћ показали као најбоље одлуке које је донела у животу.

Модерн приступ музици и продукцији, имиџ и на крају крајева вокалне способности обезбедили су јој дупке пуну Арену у Београду.Верни фанови певачице синоћ су певали са њом у глас и непрестано делили снимке и фотографије са концерта. Они који нису били синоћ на првом солистичком концерту Маје Беровић највероватније су приметили један веома важан детаљ, или боље речено детаље.



Волели или не волели песме Маје Беровић немогуће је било оспорити фантастичан избор костима који је певачица носила.Модно потпуно освешћена Маја синоћ је могла да стане раме уз раме са највећим светским звездама и нико не би приметио разлику да је она са Балкана, а остатак екипе са запада.

Певачица се препустила умешним рукама дизајнера Бојана Карготића који је урадио фантастичан посао.Као што би мудри људи рекли - суштина је у детаљима, а синоћ кад је мода у питању било их је више од једног који су за аплауз.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Целе

03.11.2018 12:25

Имитација Шакире....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мака

04.11.2018 07:50

Шта ће и она ,дошло и њених пет мин славе! мисли кад сви могу што не би и ја! оооо Боже!!!

Name

културни бродолом

04.11.2018 06:26

Без везе. Какав ментални склоп треба да будес да би оваквима придавао знацај?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маца

04.11.2018 13:29

То ти је исто кад види жаба да се коњи кују па дође и она па подигне ногу...тако и дотична!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

04.11.2018 16:25

Свака част Мајо , читао сам историју њене породице није јој било лако ипак се избораила.Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ