Кикинда добила статуу сове

Челници Кикинде похвалили су се суграђанима новом статуом - совом. Али, оно на шта очигледно нису рачунали, то је да су грађани у статуи видјели нешто сасвим друго, никако симбол ове птице.

Србија 02.11.2018 | 15:00
Кикинда добила статуу сове
Градски оци су се совом аутора Јована Блата похвалили на свом званичном Фејсбуку налогу објавивши неколико њених фотографија уз коментар:

"Да ли сте примијетили да полако стижу наше драге гошће, сове? Није ни чудо, јер стигао је и Совембар!"

Сова јесте изазвала велику пажњу на друштвеним мрежама јер се много дијели, баш као што је ред када ново умјетничко дјело угледа свјетлост дана, само што су коментари фотографија отишли у потпуно другом смјеру.

Можда би били занимљивији славном зачетнику психоанализе Сигмунду Фројду, да је случајно жив, јер у овој сови већина људи види - пенис.

Има их и који честитају градским оцима, уз коментар да је ''све љепша Кикинда", док некима није јасно зашто је статуа названа совом "кад ова скулптура тек благо подсјећа на њу".

"Мени баш није јасна. Ко уопште одлучује о томе шта ће бити симбол једног града", један је од пристојних коментара на нову скулптуру, остали нису за преношење.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар