Мијаиловић: Немам чаробни штапић, не могу све преко ноћи!

Председник КК Партизан, Остоја Мијаиловић, причао је о новом тренеру екипе, Андреи Тринкијерију.

Кошарка 02.11.2018 | 18:00
Мијаиловић: Немам чаробни штапић, не могу све преко ноћи!
Мијаиловић је започео конференцију за медије у хали "Пионир" и пожелео добродошлицу италијанском стручњаку, првом страном тренеру у историји Партизана.

Он је открио зашто је Тринкијери доведен баш сада када је сезона већ увелико у току.

"Десило се шта се десило, Ненад Чанак је дао оставку. Нисам хтео да тражимо прелазно решење па да следеће сезоне тражимо неког озбиљног тренера као што је Тринкијери. Ја и моји сарадници смо решили да пресечемо", изјавио је Остоја Мијаиловић.

Председник црно-белих је истакао да је у Партизану у последње време рађен одличан посао.

"Ја немам чаробни штапић и не могу да променим све преко ноћи. Доста позитивних ствари се догодило током године. Нећу говорити о чему се ту ради, нећу да се понављам. Партизан који раде у Партизану раде свој посао и разумеју се у њега", додао је Мијаиловић.

Мијаиловић није желео да одговори на питање колика је плата Тринкијерију са тачном цифром већ је оставио јавност да се пита.

"То је стварно далеко од тога што Партизан може. Ви мени одговорите колика је плата било ког тренера у АБА лиги и ја ћу вама одговорити. Принцип је задржан као кад сам ја дошао. Постоји фиксни део и постоје бонуси. Пошто се причало о милиону или 800.000 и нека то остане загонетка за оне који се питају", одговорио је председник Партизана.

Партизан је протеклог лета довео доста нових играча, а неки су изгледа имали и друге понуде.

"Партизан је потписао играче који је требало да оду у неке друге клубове у АБА лиги са доста мање средстава него остали. Ретко који куб то може да оствари. Шта ћемо добити од свега тога ни ми сами не знамо. Даћемо све од себе, а резултати ће бити то што ћемо добити", закључио је Мијаиловић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар