Ловрен: Рамос гријеши више него ја, али игра у Реалу!

Фудбалер Ливерпула и Хрватске Дејан Ловрен верује да дефанзивац Реала Серхио Рамос греши више од њега, али да игра у клубу где се грешке лакше праштају.

Фудбал 04.11.2018 | 17:45
Ловрен: Рамос гријеши више него ја, али игра у Реалу!
Ловрен је наступио за Ливерпул у финалу Лиге шампиона, а онда око месец дана касније у финалу Светског првенства са репрезентацијом Хрватске.

"Рекао сам да сам један од најбољих, али не и најбољи. Реците ми ко је играо у финалу Лиге шампиона и месец дана касније у финалу Светског првенства. Пре мене само Тијери Анри, тако да мислим да сам заслужио похвале", рекао је Ловрен.

Серхио Рамос, штопер Реал Мадрида и Шпаније, важи за једеног од најбољих у свом послу, али Дејан верује да разлика између њих двојице није велика, ако уопште постоји.

"Рамос, на пример, прави много више грешака него ја, али он игра у Реал Мадриду. Када имате Кристијана и направите грешку добијете 5:1 или 5:2 и нико ни не обрати пажњу на ваш кикс", додао је Ловрен.

Хрват верује да Рамосев пар из последње линије одбране Мадриђана Рафаел Варан заслужује више признања, али их не добија.

"Варан ми се свиђа. Он заслужује више признања, али их не добија колико и Рамос. Са тим се не слажем. Он је дефинитивно бољи од Рамоса, сада али и претходних година. Освојио је Лигу шампиона и Светско првенство и самим тим мора бити изабран као најбољи дефанзивац на свету. Они су одабрани Рамоса и то је одлука која се више не може променити",закључио је Ловрен.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар