Пол Погба пред гостовање Јувентусу...

Торино је мој дом! Фудбалер Манчестер јунајтеда, Пол Погба, рекао је да се у Торину осећа као код куће и да се радује предстојећој утакмици са Јувентусом у Лиги шампиона.

Фудбал 04.11.2018 | 14:45
Пол Погба пред гостовање Јувентусу...
Манчестер јунајтед долази у Торино на мегдан "Старој дами". С њим ће и Пол Погба, фудбалер који не крије да је најлепше тренутке у каријери доживео управо у црно-белом дресу.

Погба се 2016. године из Јувентуса вратио у Манчестер јунајтед, за тадашњи рекордан трансфер од 89 милиона фунти. Међутим, овог лета, услед лоших односа са Жозеом Мурињом, поново је актуелна прича око повратка Француза у Италију. 

Француски везиста је прошлог месеца играо на Олд Трафорду, где је Јувентус победио 1:0, а наредне недеље две екипе ће играти у Торину, у четвртом колу.

"Очекивао сам да ћемо играти у групи, то је било лудо. Летос сам разговарао са братом и рекао сам му: 'Замисли да је Јунајтед у истој групи са Јувентусом'. То је за мене задовољство. Торино је мој дом, тамо сам постигао први професионални гол", рекао је Погба француским медијима.

Он је освојио је четири титуле у Серији А за четири године у Јувентусу, а рекао је да је остао у контакту са бројим играчима Јувентуса.

"Чујем се са (Хуаном) Куадрадом, (Паулом) Дибалом, (Леонардом) Бонучијем, с времена на време разговарамо. Ми смо породица, наравно да смо остали у контакту. Када си поред играча какви су (Андреа) Пирло, Дјиђи (Буфон) или (Дјорђо) Кјелини, можеш много да научиш. Свакога дана на тренингу их гледаш, чак и када си се усталио као играч, увек можеш да научиш од таквих људи", навео је Погба.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар