Звезда упутила важан апел навијачима пред Ливерпул

До утакмице са Ливерпулом у 4. колу Ц групе Лиге шампиона остало је још четири дана и Црвена звезда је одлучила да упути важан апел навијачима.  Звезда упозорава: Не купујте фалсификате! Клуб из Љутице Богдана упутио апел навијачима пред меч са Ливерпулом у Београду. . .

Фудбал 02.11.2018 | 09:15
Звезда упутила важан апел навијачима пред Ливерпул
Клуб наглашава како не сноси било какву одговорност за улазнице које нису купљене на званичним продајним местима, јер ће само особе са валидним улазницама моћи да приђу "Маракани".

Такође, Црвена звезда апелује на све навијаче да никако не купују фалсификоване карте које су се појавиле у оптицају, било да се ради о улазницама са благајне стадиона "Рајко Митић“ или оних путем онлајна.

Свака неисправност ће се проверавати и то на посебним шалтерима стадиона, а ако се утврди да постоји неисправност и да је лице покушало да уђе са неисправном улазницом, биће предато полицији и даље процесуирано.

Контрола пред утакмицу са Ливерпулом, која је заказана за 6. новембар од 18:55, биће врло ригорозна кроз више безбедносних прстена.

Шампион Србије свестан је да ће капацитет стадиона у Љутице Богдана бити мали да прими све заинтересоване навијаче, али и да ће такву ситуацију покушати да искористе преваранти нудећи навијачима фалсификоване улазнице.

У вези с тим, Црвена звезде упутила је аперл свима који нису купили карте за меч са Ливерпулом.

"Клуб наглашава како не сноси било какву одговорност за улазнице које нису купљене на званичним продајним местима, јер ће само особе са валидним улазницама моћи да приђу Маракани", пише у саопштењу на званичном сајту Црвене звезде.

"Црвена звезда апелује на све навијаче да никако не купују фалсификоване карте које су се појавиле у оптицају, било да се ради о улазницама са благајне стадиона 'Рајко Митић' или оних путем онлајна. Свака неисправност ће се проверавати и то на посебним шалтерима Маракане, а ако се утврди да постоји неисправност и да је лице покушало да уђе са неисправном улазницом, биће предато полицији и даље процесуирано", упозоравају црвено-бели.

Звезда на крају напомиње да ће контрола бити врло ригорозна.

Црвена звезда после три одиграна кола има један бод и налази се на последњем месту Групе ц. Шампион Србије је након ремија са Наполијем у Београду (0:0), убедљиво поражен у Паризу од ПСЖ-а (6:1) и Ливерпула на Енфилду (4:0).

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар