Руски младић се разнио у ФСБ-у

Седамнаестогодишњи младић је преминуо од задобијених повреда након што је активирао експлозивну направу у просторијама Руске безбједносне службе ФСБ-а у сјеверозападном граду Аркхангелску, јавља ББЦ.

Свијет 31.10.2018 | 19:49
Руски младић се разнио у ФСБ-у

Три радника ФСБ-а су повријеђена, а експлозија је проузроковала велику штету у објекту. Снимак сигурносних камера на којем се појављује младић објављен је након инцИдента, као и порука коју је тинејџер објавио на друштвеним мрежама прије него што је ушао у зграду ФСБ-а.

Аутентичност поруке није потврђена, а вјерује се да је младић анархокомунист те да је сматрао да ФСБ "измишља случајеве и мучи народ".

Руски антитерористички комитет је саопштио да је младић локални становник који је ушао у зграду и из торбе извадио "непознати предмет који му је експлодирао у рукама". Касније је саопштено да се ради о студенту Микхаилу Зиобитском.

Његова бака је рекла да не зна зашто се одлучио на овај радикалан потез. 

"Није пушио, није пио алкохол ни псовао. Био је добар студент. Не знам шта се догодило", изјавила је она, пише ББЦ.

(ББЦ) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пабло

31.10.2018 19:38

Руски терориста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срђан Мазалица звани ГОВНО

31.10.2018 21:08

Ја мислио Русија безбедна?! А?!

Name

Тито

31.10.2018 20:19

Спремају се нови закони о безбједности у Русији, ови напади ( онај прије пар дана на Криму) су исценирани и добро уиграни од саме "кгб" . Висе их не нападају помахнитали мудзахедини, вец и екстремни љевицари и десницари. Спремају неки опасни закон, ово је вец видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гован Латиновић

31.10.2018 21:11

Исправно је размишљао. Нек му је вечна слава и хвала! Смрт фашизму!

ОДГОВОРИТЕ