Видео: Хало, Коби и ФИБА - гдје вам је Србија?!

ФИБА је објавила промотивни видео за Светско првенство које се наредне године одржава у Кини и један детаљ никако се неће допасти навијачима Србије.

Кошарка 02.11.2018 | 17:30
Видео: Хало, Коби и ФИБА - гдје вам је Србија?!
У споту Коби Брајант као амбасадор СП позива неке од најбољих кошаркашких нација заједно са домаћином Кином да изазову неприкосновени "Дрим тим" у борби за трофеј.

Редом се набрајају Бразил, Шпанија, Француска, Аустралија и Кина...

"Свете, пратио сам те. Бразил, лепо. Шпанија, имате један трофеј, да ли је то довољно? (тројка Гасола) Тако сам и мислио. Ок Аустралија, осецам твоју страст одавде. Хеј Француска, знам да желите то. Волите да свима отежавате посао зар не? Здраво Кина, показали сте ми љубав, сад ми покажите игру. И сви ви, трофеј ФИБА Светског првенства је ту, хоцете га? Додите и узмите га! САД, не опуштајте се", поручио је Брајант у промотивном видеу Мундобаскета наредне године.

Очи "боде" то што Коби у промотивном споту нигде није споменуо Србију. Премда текст готово сигурно није смишљао сам Брајант, питање је како се десио такав превид да се заборави актуелни светски, европски и олимпијски вицешампион.

Србија је у финалу Светског првенства 2014. у Шпанији поражена од САД, у финалу Олимпијских игара у Рију пре две године од истог противника, а у финалу Евробаскета од Словеније прошлог септембра.

На путу до тих финала "Орлови" су побеђивали све побројане селекције.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар