Тегелтија мандатар?!

Цвијановићева ће заклетву пред Народном скупштином положити 22. новембра, а до краја тог мјесеца, евентуално у првој седмици децембра, требало би да именује и мандатара за састав нове Владе РС. Према незваничним информацијама, то ће највјероватније бити Зоран Тегелтија, актуелни министар финансија РС, пишу бањалучке Независне новине.

Република Српска 31.10.2018 | 09:57
Тегелтија мандатар?!
Конститутивна сједница Народне скупштине Републике Српске биће одржана 22. новембра, а два дана раније Милорад Додик, још актуелни предсједник Републике Српске, ту дужност ће предати новоизабраној предсједници Жељки Цвијановић. 

Из неколико извора је потврђено тим новинама да ће управо Тегелтија бити именован за мандатара, те да што се тиче будуће коалиције не би требало да буде већих изненађења, односно да ће њену окосницу и даље чинити СНСД-ДНС-СП.

Цвијановићева је и јуче рекла да ће нова Влада РС бити формирана до краја ове године те да ће коалиција СНСД-ДНС-СП, а од сада и Уједињена Српска (УС), наставити да функционише.

"Тегелтија већ ради на буџету за идућу годину, који треба да усвоје нова влада и нови сазив Народне скупштине РС, и готово је сигурно да ће он бити именован за мандатара и да ће саставити тим будуће владе", испричао је извор "Независних", додајући да би Далибор Томаш, актуелни замјеник министра финансија, могао наслиједити Тегелтију, односно бити будући министар финансија.

"Наш план је да Влада утврди нацрт буџета који ће послужити за консултације са социјалним партнерима и, ако буду имали неких идеја и приједлога, да можемо да их уврстимо у документ", рекла је Цвијановићева, додајући да ће стратешки документи бити упућени у скупштинску процедуру, те да ће нова влада на крају године моћи да усвоји приједлог буџета.

О евентуалној расподјели министарстава јуче нико није желио говорити, осим тога да странке мање-више могу очекивати исте ресоре које имају сада, с тим да ће некоме сигурно бити "откинута" најмање једна фотеља, која ће отићи партији Уједињена Српска (УС). Још раније у ДНС-у су неколико пута рекли да СНСД може УС дати функције, али из своје квоте договорене коалиционим споразумом између СНСД-ДНС-СП.

"Ми се нећемо бавити уцјенама и нећемо никоме ништа откидати. Уједињена Српска ће добити оно што јој припада на основу резултата који је освојила и на основу снаге коју имамо", рекао је за "Независне" Ненад Стевандић, предсједник Уједињене Српске.

Предсједник Демократског народног савеза (ДНС) Марко Павић изјавио је недавно да ће позицију мандатара тражити за ДНС, но Додик је све вријеме тврдио да ће мандатар владе РС као и Вијећа министара БиХ бити из најјаче српске странке - СНСД-а. 

(БН/Независне)

Коментари / 106

Оставите коментар
Name

Неко

31.10.2018 09:00

Овог треба стрпати на робију какав црни премијер///Просле године у дрзави РС било 300 самоубистава,хиљаде одесељавају а ови овог кркана из мркењица за премијера,људи моји ко зна овог овај зна само да муља и лазе ,неби знао стадо оваца да сацува и заради несто а камо да води дрзаву Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Неко

31.10.2018 09:38

Овога не постављају јер не зна чувати народне овце. Важно је да зна шта њима треба, гдје се досад показао. Ми, већински народ, нисмо ни важни, таман да смо сви пред кухињом Црвеног крста, ми смо ионако, колатерална штета. Таман да се сви иселимо, РС ће опет бити јака, никад снажнија, просперитетна, коју чека свијетла будућност, по писању државних медија.

Name

Сретно

31.10.2018 09:55

Ни ОЛУЈА НАС НИЈЕ РАСТЈЕРАЛА КОСТО ЦЕ ОВИ.Ето за кога су се људи борили и гинули.Дјеца палих бораца и родитељи изгубили зивоте најмилијих и уназадјени за овакву багру.НЕСРЕЦА ВЕЛИКА ЦЕ СНАЦИ ОВАЈ НАРОД.ОВАЈ СЕ САМО ЗНА ЗАДУЗИТИ ЛАГАТИ УКРАСТИ И СПАКОВАТИ У СВОЈ ДЈЕП.

Name

Лопата

31.10.2018 10:14

Јос само цадју да не забораве да ставе на мјесто министра полиције, и да поцну узиво ликвидације у по бјела дана по Србској,јбг ја вец годину у Њемацкој са породицом ,узивам и смијем се цудесима доле xаxxxа,

Name

џама

31.10.2018 10:26

Он је својим муљањем у корист крим двојца Додик-Цвијановић остварио повјерење и постаје мандатар тј премијер.Ово је смишљен план за исељавање становништва.

Name

Логика

31.10.2018 10:44

Нека буде ко год хоце, ја одох са породицом у Њемачку.

Name

Драгутин

31.10.2018 10:53

Докле ово пренемагање. Фино се зна да након овог изманипулисаног изборног процеса мандатара је безусловно могао поставити ДНС и то је много боља опција. Зашто то није тако питајте опозицију похлепну која,, спасава српски народ". Не мозе ДНС условити мандатара јер су се ,, спасиоци"" припремили да ускоце као коалициони партнери. И тако ће дуго и до краја живота да мувају народ. Добитници су делегати и родбина. Гледајте фино ста ћете и где презивјети.

Name

Ста Им То Помазе,

31.10.2018 11:00

сви раде на рушењу републике ,свинарство је јасно! они тобож ниста незнању.

Name

Ре Драгутин

31.10.2018 11:01

Сад би нас као тај ДНС-ов "кадар" усрећио, препородио, фабрике изградио, без веза и непотизама запослио,..., за министре поставио стручне, часне, некомпромитоване људе,... Они су коалиција, деценијама имају исту идеологију, "ријеч је ријеч", скроз је свеједно ко је год. Ми смо свакако дошли до краја, а ко је оптимиста, благо њему.

Name

ре Драгутин

31.10.2018 11:41

Знало се за то раслојавање и оно је у неку руку класно раслојавање. Овим се потврђује да бивси сдс-вци нису заступали деведесетих интерес народа него се само ишло на рушење система са странкама које су им писестриме из других националних табора. Циљ је био окупација привредних добара. Из истих разлога је и рат морао мало да потраје, да господа јами. Сад кад су јамили доврсавају безскрупулозно процес, униставајуци сопствени народ утапајуци се тако у глобални покрет који је потпомогао русење СФРЈ. Све је то морало бити обавијено неким лијепим омотом који се звао ,, национални интерес". Наравно да су срби свој највисе продали. Понвља се вец виђен круг у коме још нису искристалисане ствари до краја, те тако партије које имају исту идеолоску поствку предсатвљају тзв. опозицију. Код оваквог народа и овкве хајдуције, да ли смо заслужили више? Драги моји људи, дрзите ае свога огњиста и ако је сада у другом етнитету јер су вам куће и огњиста продали они, који су створили супротности ради којих смо кренули у сулуда страдања.

Name

Ре ре Драгутин

31.10.2018 11:57

Тегелитија је требао да буде смијењен одавно. Мјесто мандатара добија као надокнаду за изгубљени посао са камерама., умјесто да је због тога смијењем заједно са лукацом. А ста то фали да мандатар буде из днс-а. Милан Радовиц је доказао своју способност а нема некаквих афера иза себе. Цовјек који за 20 година створи најјацу банку у дрзави сигурно има све сто је потребно да среди економију. Да ли це добити ту позицију је вец друга ствар али сигурно би био промјена на боље. Боље успјесни банкар, него министар без резултата и са безброј афера или уцитељица енгрског.

Name

Овај

31.10.2018 11:57

Поганћер ,пождерат ће све паре ..

Name

ре ре Драгутин

31.10.2018 12:27

Ради се о томе сто блузис вец дуго само у теорији, те лупаш ,, изградити фабрике,, постене министре". То се само полупразна прица. И кад је изградис, где ста, ко це радити,. Не преузима се технологија само тако из књига, трзисте итд. Било би добро да се бар сацува оно сто постоји,; а даљи развој не зависи од теоријске економије коју нуди пдп. Друго рецено је да је то боља опција ипак и да није такве ,, опозиције", мозда би тај стари лусац који јесте коруптиван размислио и другој могућности и коалицији. Наравно не може му се оспорити да је опрезан и да види да да ,,опозиција",трти дупе.

Name

Ма

31.10.2018 13:26

На црну листу! Но Зена му неби заплакала за њим.

Name

Ееее

31.10.2018 13:36

Сад це РС отици у пм. Мислио сам и надао се да неце овај сноб бити мандатар али.... Толико младих и паметнијих има. Али мислим јос да је то зеља од Зељке и да се ње ниста не пита. Памет це ваљда преовладати па це добити неко од младих неистросених са визијом развоја РС. Овај це само гледати како да напуни дзепове.

Name

Ха ха ха

31.10.2018 13:52

Пусте зеље од Зокија и Зељке. Постовани цитаоци овог портала не брините. Он неце бити сигурно. Бице млад, лијеп, паметан и успјесан следеци мандатар!!! Стрпите се мало.

Name

Блиц

31.10.2018 18:23

Република Српска заслужује одговорног и искусног политичара који ће завести ред и мора бити из СНСД-а.

Name

Познавалац прилика

31.10.2018 09:01

Нешто вам се много жури, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солумија

31.10.2018 09:31

Народ тако хоће папане

Name

Ре

31.10.2018 10:05

Солумија, која си ти глупа ботина, ниси могао да се не јавиш, да покажеш оданост мафији. БОРИЋЕМО СЕ ПРОТИВ СМРАДОВА ТАКВИХ КАО ТИ И ОНАЈ ГОРЕ И ПОБИЈЕДИТИ А БОРБА ЈЕ СВЕ ЈАЧА И ЈАЧА!

Name

Содомија

31.10.2018 10:20

А који то народ цјелокупан хоце теског криминалца за премијера? Бозија це ипак бити задња.

Name

невесињац

31.10.2018 11:22

Ви који хоцете да идете у њемацку..Ста сте досада цекали..идите и пустите нас да зивимо и да не слусамо сталну депресију како овдје ниста не ваља..идите и онда србујте преко портала и кукајте како сте носталгицни

Name

мг минд

31.10.2018 11:58

Ја се неврацам из словеније,доста смо пара узели премијеру

Name

Ре

31.10.2018 12:03

Невесињац, ти си мало више полупао лончиће. Ако ишта знаш требао би бар знати да се почетно слово код властитих именица пише велико (ВЕЛИКО Н, Невесињац).

Name

Ре невесињац

31.10.2018 12:16

А од цега цес да зивис јадо јадна

Name

Рви

31.10.2018 12:45

Ко год хоце да иде нека иде сто прије дамо да нас висе висе не гусите прицом о љепотама Њемацке...смо разгулите пустите нас да зивимо у насој РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ .каква је таква је за њу смо се борили а ко је власт то и није толико битно...сви су у сустини исти...само напред у рајске земље благостања...

Name

Ре

31.10.2018 13:28

И Невесињу скоцио БДП. Е завидим Вам, вјерујем да узивате.

Name

ЦРНИ СИНЕ

31.10.2018 09:01

Куку леле,само карту у једном правцу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За црни сине

31.10.2018 12:42

Ајд срао срецно ти било

Name

Мркоњицки клан

31.10.2018 09:04

Сада ћемо дакле под мркоњицки клан.Добро овај задужује.Тај намјештај треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.10.2018 10:30

Тегелтија ја сахранио Мркоњић, а сад це и Републику Српску да сахрани.

Name

За ове

03.11.2018 00:15

За ове сто је Бањалулка Њујорк нека остану.За нас који смо превазисли давно Бањалуку и њене додјосе одосмо у извјесну будуцност.За прослосцу нецемо плакати јер немамо за цим.

Name

МИШО

31.10.2018 09:05

УПОООООООООООМОООООЋ ! ХОЋУ ДА СЕ УБИЈЕМ !!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павицу

31.10.2018 10:32

Павицу како ти је ЛЕМИ сукно.Кад си подрзо његоа и Зељку САД од договора нема ниста кад је уз крадју и превару некако досао до мандата ДНС му нетреба а касно се сад бунити.То је доказ да ДНС није низаста нити се пита.Видице следеце изборе ако их буде како це проци.

Name

Браво

31.10.2018 09:06

Сретно Зока. Нека зиви РС на вијек и вијекова

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

31.10.2018 09:58

хттпс://yоуту.бе/56кБд4ЗхНмQ

Name

Тројка

31.10.2018 10:25

Ма мрс и ти и "Зока"!!!

Name

Савјетник !

31.10.2018 11:47

Амин ! Покој јој дуси и лака црна земља .

Name

Биг

31.10.2018 09:09

Одлицан избор. Врсан струцњак. Цеститамо јос једном Републици Српској

ОДГОВОРИТЕ
Name

оргинал76

31.10.2018 09:49

Да си имало истразио ста је све дотицни урадио за 4 године просле,мислим да би умјесто цеститке прије се расплакао...?

Name

Ре Биг

31.10.2018 10:34

Какав црни струцњак.У Њемацкој би могао радити мозда као портир.Све пропало.Једино јос скупстина понекад ради.Најсиромаснија земља у Европи из које бјезе људи главом без обзира.

Name

Биг

31.10.2018 10:45

Па бас зато сто сам истразивао и казем. А ти сједи испред продавнице и даље и лоци пиву

Name

Ре биг

31.10.2018 12:12

Ти си истраживач као и овај Тегелтија стручњак. Прије ће бити да ти сједиш испред продавнице, сви ви сектини гласачи сте исти. Прецјењујете се, бахати, са приватним факултетима. Зубе додуше понеки имате, али способност да размишљате својим главом вам недостаје.

Name

МИСЕВИ ДНС-СП

31.10.2018 09:10

КОАЛИЦИЈА СНСД ДНС СП,СМЕСНО СТА ГЛУМЕ МИС ПАВИЦ И ДЗОКИЦ ПА КАО ПРЕДСЕДНИЦИ СТРАНКЕ НЕ ОДЛУЦУЈУ АМА БАС НИСТА У ОВОЈ СМЕСНОЈ /ПРЕВАРИ / КОАЛИЦИЈИ, ВАЗИ ОНО СВИ СМО МИ ДОДИК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријаш

31.10.2018 13:34

Каква јадна коалиција. Они су експозитуре СНСД-а. Њима се делегирају задаци,а не тражи њихово мишљење

Name

Луи

31.10.2018 09:14

Феудализам при крадју владавине у Рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

31.10.2018 09:15

Дакле кормило конацно преузима ,мркоњицки клан,. Нездравље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

31.10.2018 09:32

Жали Боже што се Мркоњиц зна само по криминалцима. А додјите у Мркоњиц да видите како изгледа град без људи. Људи бјеже горе него пред "Олујом " '95.године.

Name

ре

01.11.2018 07:15

Нек је ваш одбјегли криминалац Како саградио цркву у коју нико ићи неће.....а човјек ни на свету гору није могао отићи јер је криминалац....ал' пошто све купују од папака до патријарха....купиће и народ......

Name

Михајло

31.10.2018 09:17

Јос цетири год невидјене у свијету пљацке народа, који воли свог дзелата. Пропаст нам је загарантована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

31.10.2018 09:20

МАФИЈОООООООО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицко

31.10.2018 09:21

Страсно који манглупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оптимиста

31.10.2018 09:44

Шта само јаучете и кукате преузмите нешто. Овај оће да сели овај да се убије, пичке једне угледате се на Давора Драгичевића. Нај лакше је скратити руке и јаукати. Бар шутите кад немате муда.

Name

Ре

31.10.2018 13:35

Тако је Оптимиста! Треба се борити!

Name

Бања лука Приједор

31.10.2018 09:29

Ма то је стампарска греска..или нисте добро информисани... Па будуци пресједник владе бит це и ДНСа... Тако смо се договорили... Па неце нас опет зајебат... Немогуце...па ми смо према споразуму добили мјесто мандатара..

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

31.10.2018 09:32

РАДОВАН ВИСКОВИЦ ИЗ МИЛИЦА ЈЕ МАНДАТАР И БУДУЦИ ПРЕМИЈЕР

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕСЛИЋ СНСД 1998.

01.11.2018 12:30

Радован Вишковић је изузетна личност. Требају нам чисти и карактерни људи, уз јаке сараднике бит ће и успјеха. Додик мора направити болне резове и унутар своје партије. Многима којима је вјеровао и давао овлаштења, изиграли су га и окретали главу или радили против њега као неки у Теслићу. Многи чланови СНСД-а изигравају и опонашају Додика, боље има је да се спусте на земљу и раде свој посао. ЈЕДАН је ДОДИК.

Name

БАЊА ЛУКА

31.10.2018 09:34

Ову битангу сеоску треба у бајбукану под хитно е мон народе па сељаци нам кроје капу сеоски дјилкоси

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберко

31.10.2018 09:34

Супер вијест за семберског шерифа Мићу Мићића. Његов пајтос и пословни партнер на мјесту премијера. Е што ће сад да се послови раде. Има милиони да се слијевају у џепиће само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјунта бл

31.10.2018 09:44

Чуј овог прасца Стевандића, какав су они резултат остварили?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.10.2018 12:20

Стевандиц уцјењен од Додика да це бити ухапсен ако непредје из сдс а и Вук Бранковиц да би сацувао своје дупе наравно прода образ смеце дабогда му се све вратило

Name

ГоТ

31.10.2018 09:44

Wинтер ис цоминг !

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРАВНО

31.10.2018 09:46

МАЛО ЛИ ЈЕ ЊЕГОВИХ ЛОПОВЛУКА ПА ХАЈДЕ НЕКА ГА НАГРАДЕ ТРЕБА ЦОВЈЕКУ ПОМОЦИ ДА ОБЕЗБЈЕДИ СВОЈЕ..НАПРИЈЕД У БОЉЕ СУТРА ...ЗА ВАС И ВАМА СЛИЦНЕ...А НАРОД..МА СТА ИМА НАРОД СА ТИМ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

федералац

31.10.2018 09:47

Ово је убједљиво најбољи избор, Браво Баја, свака част, аферим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.10.2018 11:52

Браво идемо даље...

Name

Туњо

31.10.2018 10:00

А ја се надао да це спириц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чувар народних пара

31.10.2018 10:49

Шпирић ће бити министар финансија, то му је струка, објавио књига. Нема смисла да буде нико, или само безвезни народни посланик, који унапријед зна како ће гласати.

Name

Кројачица

31.10.2018 10:08

Овај лопов ће нам кожу одерати

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

31.10.2018 10:37

ХОЋЕ, ЗАТО ШТО МУ СЕ ДОЗВОЉАВА, УМЈЕСТО ДА НАРОД ЊЕГА ПРЕКРОЈИ. АЛ ОВЦА УВИЈЕК ОСТАЈЕ ОВЦА.

Name

Рођени бањалуцанин

31.10.2018 10:19

Бањалука мрзи Тегелтију и Мркоњички клан и зато ће Снсд изгубити изборе за градоначелника Бањалуке , овај Додик је дефинитивно и уцијењен и будала кад Тегелтију именује за мандатара

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

31.10.2018 10:21

У СВИМ ОВИМ ПРИЧАМА НАЈВАЖНИЈИ СУ ИМУНИТЕТИ КОЈИ СУ САМИ СЕБИ ИЗГЛАСАЛИ А ИЗА ТОГА СТОЈИ НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА. ЉУДИ ВОЛЕ МОЋНЕ.НИКАД НА УЛИЦАМА НИЈЕ БИЛО ВИШЕ СИРОТИЊЕ АЛИ НАРАВНО ТО НИКО НЕ ВИДИ КО НЕ ХОДА ПЈЕШКЕ.ИЗ КОЛА СЕ НЕ ВИДЕ ПРОСИЈАЦИ И ТО ОНИ СА БРДА КОЈИ НЕ МОГУ ЈЕСТИ АСВАЛТ.НЕКА ИМ ЈЕ СА СРЕЋОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас Бања Луке

31.10.2018 10:25

Цијела Бања Лука це пасти у депресију , све сто се могло опљацкати ,опљацкао.Знаци наствља нас и даље пљацкати Мркоњицки клен.Куку нама. Ово је крај ,нема нам спаса. Како дозволисе да на цело Владе буде неко ко је најомразенији у Бања Луци,сви гасе ТВ кад се овај појави.Па зар нема Бањалуцана способних и сколованих који су емотивно везани за овај град да га висе не пљацкају.Висе од пола Бања Луке је приватно власниство овог клана. Народе ,је ли могуце да це овај обављати овако вазну функцију...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕЕЕ ОВЦЕ МОЈЕ

31.10.2018 10:26

ЗНАЧИ ОВОМ ЦИРКУСУ КРАЈА НЕМА, А НАРОД И ДАЉЕ САМО ГЛЕДА СЕРВИРАНУ ПРЕДСТАВУ. КО ЈЕ ТУ ГОРИ, ОВИ ШТО ПРАВЕ ЦИРКУС ИЛИ НАРОД КОЈИ ТАКО ТУПО ГОДИНАМА САМ НИЈЕМО ГЛЕДА ОВУ ПРЕДСТАВУ СА ГЛАВНИМ АКРОБАТОМ ДОДИКОМ И ЊЕГОВОМ АСИСТЕНТКИЊОМ "УНУКОМ" ЖОНГЛИРАЈУ САМО ТАКО, ИЗА ЊИХ МАСА КЛОВНОВА АЛ ПУНИХ ЏЕПОВА. МА ПРЕДСТАВА ЈЕ ОДЛИЧНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИТАНИК

31.10.2018 10:29

НАРОДЕ ЗАСТО СИ ДОПУСТАС СВЕ ОВО. ЗЛИКОВЦИ ДОДИК И КОНСОРТА НАМЕЦУ СЕ У ВОДСТВУ КОЈЕ ВОДИ У ПРОПАСТ. ОНИ НИСУ ЛЕГАЛНО ИЗАБРАНИ. ХОЦЕМО НОВЕ ИЗБОРЕ !!! ОВЕ ЗЛОЦИНЦЕ ЗАТВОРИТИ. ИМА МЕДЈУ ЊИМА И РАТНИХ. НАРОДЕ, ОЦИСТИ СЕ ПРЉАВСТИНЕ АКО ЗЕЛИС ЗИВЈЕТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО МИЛОРАДЕ ТИ НЕПРИКОСНОВЕНИ ЧУВАРУ СРПСКЕ

31.10.2018 10:36

УСТАШКА УНУКА ДА ПОЛАЖЕ ЗАКЛЕТВУ ЗА ПОЗИЦИЈУ ПРЕДСЈЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ЗАР И ОВО ДА ДОЖИВИМО. ПА МРТВИ СЕ У ГРОБУ ОКРЕЋУ, ШТО ИЗГИНУШЕ ЗА ОВУ РЕПУБЛИКУ. НИКО НАС НЕ УГЊЕТАВА КО МИ САМИ СЕБЕ, ШТА СВЕ ДОЗВОЛИСМО, НИТ ПОНОСА, НИТ САМОПОШТОВАЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аполо

31.10.2018 10:54

Јадан је Србски народ,кад Устаски унука,његов водја,КРАДЈОМ,досла ,и ДОДИГ,на власт,плус оно главно,Умијешани у убиство,ДАВИДА,преварили су постене Србе,али БОГА не,видјели смо да је ДОДИГ,пријетио на изборима,и одмах га је требало скинути,и забранити његов рад,е тако се он кити побједом,

Name

Y

31.10.2018 11:28

Брат ми се мртав ПРЕВРЦЕ У ГРОБУ..ПУ ПУ РС

Name

МГРАД

31.10.2018 10:40

Изузетно струцан цовјек, зелим му пуно успјеха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

31.10.2018 10:43

Па зар овај прие овог рата , није био у затвору?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

31.10.2018 11:06

Није и неце, само дзабе коментарисете

Name

♤♡◇♧

31.10.2018 11:22

НЕЧОВЈЕК,ОЛОС УНИСТАЧ РС..ГРАДЈАНИ су разочарани..Мрзимо и ВЈЕРУ И НАЦИЈУ И РС ЗБОГ ОВИХ ЛОПОВА.РС ЗА КОЈУ САМ СЕ БОРИО И БРАТА ИЗГУБИО..МРЗИМИТЕ ЛОПОВЕ..ОДВРАТАН СИ ПОКВАРЕН СИ НЕЦОВЈЕК СИ..СКИНИСЕ СА ГРБАЦЕ СРБИМА..НЕЦЕМО ТЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били...

31.10.2018 11:51

Историја се понавља. Пљацка се наставља. Тразили сте гледајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

31.10.2018 11:57

СНСД- Гробари РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коловрат

31.10.2018 12:04

Од 58 коментара само су два позитивна. Да се крстис с обје руке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

31.10.2018 12:08

КОМЕ ЦЕ БИТИ ПРЕДСЕДНИК И ПРЕМИЈЕР ПЕНЗИОНЕРИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

31.10.2018 12:08

КОМЕ ЦЕ БИТИ ПРЕДСЕДНИК И ПРЕМИЈЕР ПЕНЗИОНЕРИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

образ

31.10.2018 12:22

Вјероваћу Тегелтији да ће бар неких промјена на боље бити, само ако да прилику људима из ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ. Понудили су конкретна рјешења и показали да се кампања може водити на основу програма, то мора свако реалан да поштује, исто као што би свака паметна власт искористила њихов програм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Министарски мандат

31.10.2018 12:28

Цовјек са отално непознатм концептом моралне и политицке одгов одговорности..Звуци невјероватно,али истинито.Политицки никоме симпатицан ,напухавао будзет са сто вецим кредитним задузењима. Водио стетоцинску ,некомпетентну финансијску полиику. Народ га не зели видјети на било којој одговорној функцији. Никакав углед у јавности де фацто негових интересних кругова је Каја и пустосење дрзавних народних новаца. .Не гине нам тотални банкрот.Није био у стању да обузда дефицит будзета.Отјерао врсног професора Сњеготу.Једноставно такви нам не требају .Хоцемо способне ,паметне..нема висе цекања...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

31.10.2018 12:28

Ово је гробар финансија РС...једино сто је успио је да нас задузи до 10тог кољена и да се додатно обогати са својим лоповима,Антоницем,Дјурдјевицем и Кајом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

31.10.2018 13:04

Дајте неког новог, неког из привреде. Неку нестранацку лицност која би имала одвезане руке да води РС убрзаним економским темпом и имала подрску политике посто сами политицари нису способни да воде нормалну и здраву економску политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цг

31.10.2018 13:06

КУРТА СЈАСИ МУРТА УЗЈАСИ ТРПАЈТЕ САМО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

31.10.2018 13:09

Лопов за примјер, лоповски наравно. Школски примјер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

31.10.2018 13:23

Криминалац, задузи, покради, то му је сва способност,као и предходних олоса. Свака дрзава има своју криминалну мафију, овдје је сасвим јасно да мафија апсолутно има дрзаву.Ми или они, питање је сад?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоа

31.10.2018 13:25

Ево нама Јос једном браниоца српства. Благо нама, ни мајка му се није обрадовала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

31.10.2018 13:26

Ипак мислим да је ово дезинформација. Али видјецемо, пред нама је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

31.10.2018 13:33

за Уједињену Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

31.10.2018 13:35

Сада це да процвјета све а највисе криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

31.10.2018 13:36

Тако зеле гробови насих предака јер они су изгледа гласали... било је боље за вријеме рата, било је висе наде у боље сутра

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЦ

31.10.2018 13:38

Тегелтија је врстан менаГер, ужа специјалност су му кредити, хартије од вриједности и задуживања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

31.10.2018 20:59

Сиђи мурта да узјаше курта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данка

01.11.2018 08:33

Дакле, провалији смо све ближи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зелени Билећа

01.11.2018 12:17

Не знам за остале, али ако влада не понуди зеленим да покрену неке ствари, онда не види даље од носа. Док зелени дрмају европом, ми се селимо у те земље. На истоку Српске нестајемо, а имамо сигурно најјачег човјека на тој регији, предсједника зелених Лазаревића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Лазаревића

01.11.2018 14:52

Шта је Лазаревић конкретно урадио за Пале? Ако му нису дали прилику, шта је покушавао и који стручњаци су у његовој странци? Колико му је чланство, тј прихватљивост идеја које пропагира?

Name

Лопов над лоповима

01.11.2018 22:23

Ова мркоњицка сељацина је највећи мафијски лопов. Све велике крадје он је припремио и сервирао мафији на тањиру. Он би требао на доживотну робију, одобрио је милијарде марака за излазак из земље. Морају му се одузити премијерском фотељом за успјешно изведену крадју безброј банака, буџета, да не набрајам чега даље. Јадна ли си земљо кад те такви воде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

02.11.2018 07:06

Овај експерт је изјавио да нафта неће поскупити.А сутрадан скочила за 20%. А онда Цвијановићка и њених 113%. Ми једноставно морамо пропасти. Како је ово могуће да овакве незналице управљају с нама..Плаче ми се

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

02.11.2018 09:04

Какв црни премијер неце смјет ниста да уради сто му додик не нареди никакве реформе ни ниста ново понудит само це бити борба да се одрзе на власти 4 г па фабрику једну нису у стању да отворе незнам засто постоје упсте нек ми неко казе ста је влад урадила зељке цвијановиц само једну ствар осим сто нас је засмијавала струјом слободом горе доле брдо планина и тако

ОДГОВОРИТЕ