Леброн одговорио на Џорданов "изазов"...

Спреман сам! НБА звезда Мајкл Џордан повео је интересантну дебату око тога ко је је најбољи у НФЛ-у, квотербек Грин Беја Арон Роџерс или Том Брејди из Њу Ингланда.

Кошарка 02.11.2018 | 10:30
Леброн одговорио на Џорданов "изазов"...
Џордан је био актер промотивног видеа којим се најављује велики окршај измешу Пакерса и Патриотса који је заказан за 5. новембар.

Џордан је својевремено волео да расправља о томе ко је био најбољи у његовом спорту, али када је већ тако, лепо је што је добио прилику да дебату пренесе и на НФЛ терен. 

"Много се ових дана прича о томе ко је најбољи свих времена, ко има титуле, сиров таленат, највише одлучујућих момената. Разумем све то. Тешко је одлучити. Мислим, чак су им бројеви на дресовима исти. Али можда најбољи начин да се оконча ова дебата је да их видимо лицем у лице. Гледаћу пажљиво", рекао је Џордан у видеу после момента у којем су приказани Роџерс и Брејди.

Можда све ово не би било тако интересантно да на Џорданов позив о директном одлучивању око тога ко је бољи, није духовоти одговорио кошаркаш ЛА Лејкерса, Леброн Џејмс.

Он је путем Твитера послао поруку у којој је алудирао да је и он као и Џордан носио број 23, те да би могао да прихвати изазов да се одлучује ко је бољи, он или Џордан.

"Спреман сам! О, моја грешка, помислио сам да си то можда био ти, али није важно, морам да се вратим својим дневним обавезама", поручио је Леброн.

Џејсму није сјајно кренуло у новој сезони . После седам мечева, Лејкерси имају свега две победе и далеко су од задовољавајуће форме.

Изцор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар