''Прије трагедије је срео криминалце...''

Њихов радни колега и први претпостављени убијеним полицајцима Елфин Мујезин присјетио се радосних и тужних тренутака проведених са њима, истичући да су били јако добри родитељи, колеге и пријатељи, увијек спремни да помогну другима те да су свој посао радили поштено и искрено.

Босна и Херцеговина 29.10.2018 | 21:35
''Прије трагедије је срео криминалце...''
Велики број колега, пријатеља и грађана Сарајева те чланови породица данас су на заједничкој комеморацији одали почаст брутално убијеним храбрим полицајцима, синовима, мужевима и очевима Адису Шеховићу и Давору Вујиновићу који су дали животе радећи свој посао.

Њихов радни колега и први претпостављени убијеним полицајцима Елфин Мујезин присјетио се радосних и тужних тренутака проведених са њима, истичући да су били јако добри родитељи, колеге и пријатељи, увијек спремни да помогну другима те да су свој посао радили поштено и искрено.

 – Покушавао сам, посебно Адиса, спријечити да сам обавља послове за које је мислио да је лако. Двије – три ноћи прије, сусрео се са тим криминалцима, дошао је у станици у рекао ми да ће им ‘стати у крај’. Али на крају, стали су они њему – присјетио се Мујезин видно потресен те казао да је више времена проводио са својим колегама него са породицом.

Два полицајца убијена су у петак, 26. октобра у раним јутарњим сатима у сарајевском насељу Алипашино Поље након што су непознати починиоци пуцали на аутомобил у којем су се налазили полицијски службеници.

Један полицајац је смртно страдао на мјесту догађаја, док је други преминуо у болници након вишесатне борбе за живот. Све полицијске агенције и службе у БиХ још увијек интензивно трагају за починиоцима овог гнусног убиства.

Извор: СБ

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

Фоцак

29.10.2018 20:48

Сауцесце породицама ових дивних људи ! Ал ако тако казес, онда знас са ким су имали посла..Засто багру нисте хапсили прије, засто нисте реаговали пприје па да ови добри људи буду зиви и да им дјеца одрастају у кругу породица? Ево..ја сам фоцак и сви се знају..ко краде..ко дилује..све је у сарадњи са полицијом..Зиве добро сви..узивају ! А не у Сарајеву да незнају ко им оперисе по граду?? Супља прица за народ..Изврните врх полиције и добицете имена срамних убица..Полиција је свугдје укљуцена у злоцине или диловање дрогом..Јесмо ли ми сви блесави и кукавице да то признамо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.10.2018 20:54

Браво Фоцак тако је и у БЛ.питање само када це и у Бањалуци бити убијен који полицајац који покуса да казе да зна ко је убио Давида. Полиција овде удара само по обицним градјанима а са криминалцима раде заједно.

Name

Истина

29.10.2018 21:02

Жао ми је убијених полицајаца али сви портали,новине говоре и пишу о криминалним групама па кад се зна зашто су на слободи.Ко их штити????

Name

Нострадамус

29.10.2018 21:11

За истину па стити их иста та полиција

Name

Баyтеx

29.10.2018 21:44

Бојим се да се ниста промјенити неце. Бице затисије пар мјесеци и наставице се уз мање рестрикције. Да би се несто озбиљније урадило, морала би постојати тјесна веза полиција у Сарајеву. Овако це морати направити јаку контролу на свим улазима и излазима Сарајева према рс-у.

Name

Драгас

30.10.2018 07:15

Па чему толика истрага ако већ знаш да се са њима сусрео на пар дана прије.Хоћеш рећ и да ти није казао о коме се рад?Жалосно оно што је вриједило већ се иселило из БиХ. Остали нељуди некарактери непоштени и уз то још и полуписмени и продају маглу овом јадном народу.

Name

075

30.10.2018 07:55

@Фоцак Гледам на ФТВ јучер, списак " мултикултурне и мултиетничке аутомафије " у цијелој БиХ, све су " умрежили " и као " наши политичари " одлично сарађују!! Врх полиције све зна на свим нивоима у БиХ, а што не дјелују то је питање јер не зна се шта је горе: тзв. судство, тзв. законодавство и част појединцима тзв. полиција на свим нивоима!!

Name

Да

30.10.2018 08:16

Опсте познато :ни добро ни лосе немозе се десити без полиције!

Name

Адвокатица

30.10.2018 08:27

Ста казе она адвокатица мој клијент је невин.Нек нам твој клијент врати паре за аута.која смо постено купили драга господјо.Цуј невин.Ста ова лупета.

Name

марко

30.10.2018 18:15

Тако је 100 посто,сто их нису ухапсили и стрпали у затвор,па не би пуцали ни накога

Name

Игор

29.10.2018 21:13

Њемацка укида радне дозволе остаце вам политицари, полиција, административни радници, пензионери и малољетници .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.10.2018 07:17

Неце остати ни малољетници, отици це са породицама. Прнзионери це изумријети. Онда це се убијати измедју себе.

Name

Ре

30.10.2018 08:02

Какви су изгледи а опхрвало зло, одавде ће "побјећи" сви нормални, а који могу бјежати. Прочитах овдје, да је Адис вече раније, видио те или неке, рекао да ће им стати у крај. Значи да их је знао, али није могао замислити да могу пуцати. Доживјело се дно, колико год покушавамо бити оптимисти. Да ли би овако пуцали и на случајне пролазнике, све је страшно???

Name

Бањалуцанка

29.10.2018 21:34

Зао ми је ових људи. Цини ми се да су они ликвидирани да неби проговорили о крупним рибама,класицна сацекуса. Покој им дуси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

30.10.2018 08:36

Пласим се да си апсолутно у праву. Ко и на основу цега утврди да је у питању аутомафија. Не пуцају они на полицијско ауто у покретуа. Много висе лици на сацекусу од крадје једног голфа.....

Name

ре

30.10.2018 19:51

Просјецном разуму је теско повјеровати да су аутомафијаси у вријеме док су обијали оног голфа имали аутоматску пуску у рукама. Јер да су је ималаи претпоставка је да би бар 1 од убијених полицајаца то видио па би брзо у рикверц и звали појацање специјалаца за такве слуцајеве. Обзиром да се ради о искусним полицајцима није ми логицно да би са пистољима на "дугу цијев". У сваком слуцају сам присталица оних да је у таквој ситуацији позељан Америцки закон према поциниоцима овог злоцина.

Name

Одбор

30.10.2018 10:41

Хе испаде сеф знао да полицајци оцито су правили сачекушу за ове кримос....а ниста није подузео, или бар покусао да предузме сто је не допустиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

закљуцак

30.10.2018 15:09

Колико сам процитао и закљуцио из свега да је неко из мупа дојавио кримосима да це бити ухапсени и вјероватно да су сметали аутомафији у сарадњи са вјероватно мупом у сарајеву који узимају процентр од крадја као сто раде рекетирају криминалце а криминалци рекетирају даље народ.

Name

Јустиниан

30.10.2018 15:25

Људи.....ви који истразујете.....Како вам није јасно једно МОРАТЕ ТИПЕРЕ ПРОНАЦИ!!!!! У том насељу главни аутомафијас је Ниско Каркеља. ДЕТАЉНО ГА ИСПИТАЈТЕ ОН ЗНА ЦИЈЕЛУ ИСТИНУ ЗАГАРАНТОВАНО!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.

30.10.2018 21:37

Гдје су изабрани представници оба града да покрену производњу ојацају друство и запосле раднике у фабрици?Нико и не помисља да поднесе оставку након сто се догоди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

30.10.2018 23:06

Као сто многи рекосе, у сваком граду мафија ради са полицијом. Крадје, зеленаси, инспекције, проституција. Зна се по клубовима ко ста ради. Зна се како одједном умиру млади људи. Сви ми знамо али цутимо. Сви ми идемо у те исте клубове и видимо младе цуре које криминални инспектору који у тим истим клубовима подводе другима. Срамотно је да исти ти дјецу имају. Цуре младе се развозе таксијем по порудзби. Зна се у сваком граду ко су момци који раде прљаве послове (намјесте предозирање, воде ван града туку и пријете). Зна се све, само сви цутимо јер мене брига није а добро ми. Мозда и ја сам имам несто од овог горе наведеног, корупције, проституције, мафије.

ОДГОВОРИТЕ