Тринкјери у Београду!

Преговори у току. . .

Кошарка 29.10.2018 | 18:15
Тринкјери у Београду!
Амбициозан план Партизана ускоро ће добити одговор на питање колико је реалан. Андреа Тринкјери слетео је у Београд на преговоре око потенцијалне сарадње са црно-белима, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Италијански стратег је аеродром “Никола Тесла” напустио у пратњи Партизановог спортског директора Николе Лончара. Сели су у аутомобил и отишли у непознатом правцу. Није правац уосталом ни битан, битан је исход преговора, а јасно је да Лончар и Тринкјери неће причати о смени Ђулена Лопетегија. Причаће о Партизану и потенцијалној сарадњи. Да ли ће до ње и доћи, рано је рећи, али чим је Тринкјери ту шансе постоје.

Подсетимо, Тринкјери има и понуду да каријеру настави у евролигашу Химкију, али и у Валенсији, Партизановом ривалу у Еврокупу. Стидљиво му пулс опипује и Басконија, а свакако би био опција и за Панатинаикос, ако би атински Зелени заиста раскинули сарадњу са Ћавијем Пасквалом. О чему се последњих дана тихо шушка...

Са друге стране, ако договора са Италијаном не би буде црно-бели би могли да се окрену Александру Кесару, који има и понуду из Кине, али би радије да остане у Европи. Партизан јесте примамљив изазов. На радару је и некадашњи тренер Владе Јовановић, мада би ту проблем могао да направи његов чврст уговор са Локомотивом из Кубања.

Нико и није рекао да ће бити лако пронаћи новог шефа струке. Посебно ако се жели доказани квалитет. Тринкјеријев није споран. Питање је само да ли ће се и остале коцкице посложити.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар