Лестер потврдио: Погинуо је газда!

Сриваданапраба погинуо у паду хеликоптера! Обистиниле се црне слутње. . .

Фудбал 29.10.2018 | 00:05
Лестер потврдио: Погинуо је газда!
Власник Лестер ситија Вишај Сриваданапраба погинуо је у паду хеликоптера недалеко од Кинг Пауер стадиона, потврдио је клуб.

Хеликоптеру се у суботу увече срушио након утакмице Премијер лиге између Лестера и Вест Хема, али није било прецизних информација ко се налазио у њему.

"Са жаљењем, сломљеног срца, обавештавамо да је Вишај Сриваданапраба био у хеликоптеру са још четири особе. Нико није преживео", стоји у саопштењу Лестера.

Хеликоптер којим је тајландски милијардер увек долазио и одлазио са утакмица свог клуба, наводно је без проблема узлетео са стадиона и у почетку летео изнад њега, пре него што је пао и притом се запалио. Сведоци спомињу проблем са задњим ротором на хеликоптеру. Летилица се у трену претворила у буктињу.

"Изгубили смо великог човека, љубазног, широкогрудог, човека чији је живот обележила љубав коју је пружио породици и свима које је успешно водио. Лестер је био велика породица под његовим вођством", наводи се у саопштењу.

Репортерка Би-Би-Сија, која се укључила у програм уживо у суботу увече, пренела да се у хеликоптеру налазио и менаџер Лестера Клод Пуел, али то се испоставило као нетачна информација.

Сриваданапраба је купио Лестер 2010. године и убрзо постао његов председник. Клуб је под вођством Тајланђанина 2016. године први пут у историји постао шампион Енглеске.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар