Убиство: Полиција испитала 49 особа

Радећи на расвјетљавању кривичног дјела убиства припадника Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, службеници те полицијске агенције до сада су под надзором Тужилаштва Кантона Сарајево саслушали и испитали 49 особа.

Босна и Херцеговина 28.10.2018 | 18:09
Убиство: Полиција испитала 49 особа
Већина њих је и криминалистички обрађена у просторијама Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, наводи се у заједничком саопштењу Управе полиције МУП-а КС и Тужилаштва Кантона Сарајево.

У акцију проналаска починиоца кривичног дјела убиства двојице припадника Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, која још траје, укључене су готово све полицијске агенције ( МУП КС, МУП РС, ФУП, СИПА, Гранична полиција), док асистенцију пружа и ОСА БиХ.

Иначе, у току претходна два дана, између осталог, извршени су претреси на 12 локација на подручју Републике Српске.

“Будући да је у току истрага и интензивна потрага за осумњиченима, у овом моменту не можемо саопштити више детаља. Када будемо располагали са конкретним информацијама, јавност ће бити благовремено обавијештена”, наводи се у саопштењу.

Извор: Фена

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Нострадамус

28.10.2018 17:30

И сви имају политицку заститу сви на слободи нема довољно доказа. Расписана потјерница за НН лице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САРАЈЕВО

28.10.2018 19:40

Хајте да будемо реални, ово нема везе с вјером, они су сви увезани као прст и нокат, Сарајево као град с највисе становника и цирка регистрованих 220.000 аута је у сваком смислу рај за аутомафију. Полиција купује радаре и нова аута, људе за паркирање малтретирају, сиротињу с дугим цијевима тјерају по Сарајеву сто изнесу да продају килу домацег парадајза, а нису били у стању да покрију град видеонадзором а то није скупо. Полиција је у талу с аутомафијом и то сви знамо, ко одаје податке о власницима него они, ста ради полиција у ноцним сатима кад се аута краду, осигуравају им пролаз, знају се локације гдје се највисе аута краду, и ниста опет, сад сатро с митраљезима ходају градом, смијесно, суд и тузилатво дно дна, на целу полиције багра, ста да оцекујемо онда?? Ја лицно да видим да ми ауто неко покуса украсти пуцат цу без двојбе да убијем и не би ми било зао. Полиција треба да оцисти редове и поцну радити свој посао. Мафија из Са.типује возила и краде и пребацују у РС јер је теско контролисати те групе. Целници МУП КС дајте оставке хитно и онај мутави Мулабдиц хитно ако имате образа и морала.

Name

Нострадамус

28.10.2018 20:20

По то сам и написао зртве су послате неко је то знао. Оставки неце да буде па стотину полицајаца или градјана страдали. А сваком свом коментару наводим да полиција уставља и казњава сиротињу зато им се тако и враца. Да су паметни да сви који мисле добро дрзави и народу скину униформу и прикљуци се у градјански протест и да ову багру са врха похапсе и смјесте по затворима и проблем ријесен. Овако це се наци измедју двије ватре криминалаца и изреволтираног народа.

Name

Игор

28.10.2018 17:31

Тако је требало исти дан кад је пронадјено тијело Давида Драгицевица испитати 300 лица а не доказивати "задес". Ти људи који су то радили јос увијек раде свој посао. Ниједан али подвлацим ни један полицајац није изасао у јавност и рекао нецу ово да радим ово није по ПС. Од оних који су изузимали снимке камера, оних који су радили увидјај на мјесту проналаска тијела, оних који су радили увидјај на мјесту "пљацке", до свједока крадје/нестанка доњег веса . Ста реци за такво понасање полиције ? Сауцесце породицама погинулих полицајаца али оваквим трагедијама доприноси нерад њихових колега и траљав рад комплетне полиције . Кад се на нерад полиције надовезе нерад тузиластва и на крају судова добије се оваква ситуација да су затвори пуни осудјених за ситна кривицна дјела , од њих се не могу наплатити ни ситне новцане казне јер пара и имовине немају , а власници вила и базена , викендица зарадјених криминалом сетају слободно. БиХ дрзава диносауруса, рептила и праљуди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука Лабан

28.10.2018 17:32

Изгледа да се намјерно скреће пажња на криминалце из ИС док се праве убице не склоне из БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

28.10.2018 18:34

Сарајево град са највисе крадја возила у Европи,ниста ресено непознати поциниови,сад одједном сви цланови су познати склони томе и приводе,као само дај изјаву и слободан си јер у све је полиција и власт упетљана,теско пбицном народу само...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СА.

28.10.2018 19:03

Управо, а народ глуп да не мозе бити глупљи, зао им платити заститу аута , аларме, разне физицке блокаде па куку леле, лопови не иду на добро застицена аута поред море незастицених, све прица ма неце мени, а купујте и даље Ауди, Wв, БМW , Скоде, Тоyоте и Ранге Ровере по Сарајеву и аутоматски сте потенцијална мета. Нас народ само дај голфа и wв па цвилите кад вам га клепе, Опела неце нико ганц новог ни погледати а бољи јебод сваког WВ

Name

РеСа

28.10.2018 19:44

Јел то ти продајес те аларме да ми посаљес један.Свако осигурање лопови за двије три минуте ријесе уз помоц институција. Ста је са видео надзором. Казу у Бањалуци камере све снимале куда се кретао Давид па одједном тих снимака нема избрисани. Ниста не помазе сав је криминал у дрзави.

Name

СА. за ре

28.10.2018 20:17

Не продајем, био сам мета орузаног напада кад су ми голфа украли , пуком срећом нису мртве главе пале, срели смо се очи у очи. Полиција ми је рекла кад га надјес јави нам , ауто је украдено на Грбавици а онда сам се у потјеру дао, ухватио сам их на Добрињи В гдје је досло фо физичког окршаја и на крају је пиштољ један повукао срећа па сам се бацио , побјегли су а ауто оставили. Уградио сам Худинy заштиту максималну и од тад немам проблема. До сад није проваљен и најбоља је заштита што је потврдјено.

Name

Ре Са

28.10.2018 20:31

По тој твојој прици ти си Босански рамбо немам ста реци респект.

Name

Ун До

28.10.2018 18:37

Иста ствар као и са Давидом.Ако се зацепрка по егзекутору оде се далеко до врха а у врху су сами полицајци који стите тај олош.Зато неце ниста открити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грађанин

28.10.2018 18:54

Јако ми је жао ових људи што су изгубили животе. Тако брутално убити људе док су обављали свој посао је заиста кукавички. А шта вриједи и да ухвате починиоце кад ће их пустити на слободу за годину -двије. Жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

28.10.2018 19:13

Да полиција ради свој посао требала је похапсити све који су од 3 сата били на базним станицама у округу том а не хапсити криминалце које пуштају а знају да су криминалци никад ми не емо бити напредни јер смо глупи и заостали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

28.10.2018 20:46

О цему ви прицате,зар неки дан Полиција у Хрватској није хапила милцонера из Брцког са висе од кило цистог кокаина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ракас

29.10.2018 20:57

Засто нисте рекли како су их испитали врати ли их куци са сломљеним рукама и зубима мени је зао сто су људи погинули али одкуда право сарајевској полицији да се изивљава над омладином па нису они у логор отисли а такви су се вратили пола их је јос по болницама засто БН о томе мало неписе

ОДГОВОРИТЕ