Николић поручио "вређалицама": Не долазите више!

Навијачи разочарали Николића: "Вређалице" не треба пуштати у Хумску! Фудбалер Партизана Немања Николић незадовољан је ремијем против Напретка, али и понашањем дела публике на стадиону у Хумској.  Стрелац јединог гола за Партизан против Напретка истакао после меча са Крушевљанима да је незадовољан понашањем дела публике и да такви навијачи нису потребни Партизану.

Фудбал 28.10.2018 | 11:00
Николић поручио "вређалицама": Не долазите више!
Црно-бели су играли 1:1 (1:0) са Напретком из Крушевца, у утакмици 13. кола Суперлиге Србије.

После другог узастопног ремија, четвртог у последњих пет кола, Партизан је трећи на табели са 26 бодова и има осам бодова мање, али и утакмицу више од првопласиране Црвене звезде.

"Катастрофалан дан. Из ове позиције на табели свака утакмица где не освојимо три бода је као пораз. Каснимо за вечитим ривалом, а сад смо се и додатно удаљили нажалост", рекао је Николић после утакмице. 

После другог везаног ремија Партизан је трећи на табели са 26 бодова и има осам бодова мање, али и утакмицу више од првопласиране Црвене звезде. 

"Мој рани гол је отворио утакмицу, али остаје жал што нисмо постигли још који. Можемо жалити, и ја сам у другом полувремену имао једну јако добру ситуацију, али нисам погодио. И онда, како то у фудбалу бива, ако га не дате, примићете гол из једне једине озбиљне шансе коју је Напредак створио", рекао је Николић. 

"То је тако у фудбалу. Морамо да подигнемо главе, устати из пораза и наставимо даље. Мислим да је то једини прави пут ка добрим резултатима којих ће надам се бити у будућности", додао је Николић. 

Он је навео да је екипа под великим притиском. 

"Сам фудбалски клуб Партизан носи тај притисак, а још када касните... И кад већина навијача долази овде да се наслађује овим лошим резултатима Партизана. Мислим да нема потребе да долазе ти који не верују у Партизан, већ само да долазе они који нас подржавају, наши верни навијачи. Ове које бих назвао "вређалице" мислим да не треба пуштати на стадион",рекао је Николић.

На питање да ли их то омета, да ли чују на терену повике са трибина, он је казао да све критике чују. 

"Чујемо, јер тренутно долази јако мали број навијача и онда све те критике чујете. И овако су сложена времена и онда још они почињу да нам стварају одређени притисак... Није баш пријатна атмосфера за овако велики клуб. И када падамо и када смо горе мислим да треба да верују у нас. Ништа не могу да промене за 90 минута", рекао је Николић. 

Црно-бели су у 73. минуту данашњег меча остали са десеторицом играча, пошто је други жути картон добио Армин Ђерлек. 

"Јако је тешко играти са играчем мање против једне јаке и добро организоване екипе као што је Напредак... Можда је и тај црвени картон с једне стране пресудио, али опет морам рећи да смо могли и раније да постигнемо гол и да приведемо утакмицу крају", рекао је Николић. 

Он је истакао да се нада да ће црно-бели ускоро вратити на победнички колосек који су имали до дербија са Црвеном звездом. 

"И дан данас смо уверени да смо у дербију остали без три бода због једне судијске грешке... После тога је кренуо негативни низ, надам се да ће се зауставити. Далеко од тога да ико у Партизану мисли да је трка завршена. За оне који одустају нема места у овом спорту", рекао је Николић. 

Партизан у следећем колу гостује Чукаричком на Бановом брду.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар