КК Партизан: Хвала вјерним навијачима!

КК Партизан захвалио је навијачима на великој подршци током и после меча са Задром и извинио се онима који су остали испред Арене, из безбедносних разлога.

Кошарка 28.10.2018 | 17:30
КК Партизан: Хвала вјерним навијачима!
Партизан је изгубио од Задра са 95:85, у првом наступу црно-белих у Арени после четири и по године.

"Дан након утакмице Партизан-Задар, која је одиграна у сјајном амбијенту Арене, клуб жели да на првом месту захвали својим верним навијачима на подршци коју су пружали црно-белима од првог до последњег минута утакмице, али и песми којом су подржали тим након пораза", наводи се у саопштењу на сајту Партизана. 

Партизан се извинио свим навијачима који су остали испред Београдске арене, након што је одлучено да се из безбедносних разлога не отвори ниво 400 у хали. 

"Након што је ниво 200 испуњен до последњег расположивог места, безбедносна процена је указивала да је отварање нивоа 400 у тако кратком интервалу ризично. Такође из безбедносних разлога, капацитет нивоа 200 је био смањен на 8.000 места која су попуњена пред сам почетак меча. Због свега наведеног, убеђени смо да ће навијачи разумети разлоге због којих је ниво 400 остао затворен", пише у саопштењу. 

После тог пораза Партизан је остао без тренера, пошто је Ненад Чанак поднео оставку. 

Партизан је захвалио Ненаду Чанку на свему што је у протеклих годину дана учинио као први тренер клуба и пожелео му је много среће и успеха у наставку каријере. 

Клуб је свом бившем играчу поручио да је "Партизан био и биће његова кућа и да је увек добродошао".

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Младен! Y

28.10.2018 17:21

Боље је да су се извинили због пораза!

ОДГОВОРИТЕ