Милан - Газидис - Венгер!

Има и та линија. . .

Фудбал 29.10.2018 | 23:15
Милан - Газидис - Венгер!
Знате ону стару: зец у шуми, а ражањ се спрема. У случају Милана прича иде овако: Ђенаро Гатузо и даље шефује, седи на клупи, а медији у Италији му у "крило" полако трпају једног по једног кандидата за наследника. Јуче је Газета писала о жељи новог спортског директора Леонарда да место шефа струке преузме "неки искуснији тактичар", а ево данас Република објављује како је у комбинацији наводно и сам Арсен Венгер. 

Чувени Професор који је недавно напустио клупу Арсенала после више од две деценије казао је да нема намеру да се повлачи, али исто тако је ставио до знања да неће журити с одлуком где наставља каријеру. И у крајњему случају, у каквој функцији, пошто је добро познато да му је Пари Сен Жермен нудио позицију спортског директора. 

Везу између Венгера и Милана није тешко пронаћи. Ради се, како даље наводи исти извор, о Ивану Газидису, човеку који је заједно са француским стручњаком напустио место извршног директора у Арсеналу. Заправо, Газидис је званично и даље на позицији, али само до краја овог месеца, дакле још пет дана. После тога узима 30 дана слободно и од 1. децембра преузима нови посао. 

Римски лист, мада као извор за миланске клубове не баш релевантан, улази толико у детаље да још наводи како су Леонардо и Газидис већ разговарали о могућим опцијама, пошто Гатуза ни један ни други не виде као трајно решење, поготово не после пораза у дербију од Интера, па онда и од Бетиса у Лиги Европе и озбиљно нарушене атмосфере у екипи.   

Мада су и Газидис и Леонардо при ставу да не говоре о могућим наследницима медији већ данима спекулишу. Уз Донадонија и Венгера већ дуже време помиње се као опција и Антонио Конте...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар