АБА: Игокеа "крпи" састав за дуел са Крком!

Велики проблеми Александровчана са играчким кадром.

Кошарка 26.10.2018 | 15:45
АБА: Игокеа "крпи" састав за дуел са Крком!
Кошаркаши Игокее у прва четири меча АБА лиге остварили су само један тријумф, а већ вечерас од 18.30 угостиће Крку, која дуел петог кола Јадрана дочекује са половичним учинком.

Александровчани имају великих проблема са играчким кадром. Десетковани тим Ненада Трајковића додатно је ослабљен повредом Томислава Зубчића, док је под знаком питања и искусни Вук Радивојевић.

"Очекује нас тежак меч јер смо у незгодној ситуацији с обзиром на два пораза, али и здравствени билтен екипе. Тренирамо са седам играча, а проблема има и Зубичић који је против Звезде истегнуо лигаменте десног лакта и није имао функцију у прстима руке којом шутира тако да смо у врло тешкој ситуацији. Иде нам тешка утакмица с обзиром на стање у екипи, али ту утакмицу треба да добијемо без обзира у каквом се саставу налазимо", истакао је Трајковић.

Дарко Талић истиче да, упркос свим проблемима, "игоси" морају ићи на побједу.

"Крка је квалитетан тим, а то је показала у прошлом колу када је побиједила Партизан. Ми излазимо из два пораза против јаких екипа Будућности и Звезде док уједно имамо проблема са повредама. Међутим, то не треба да нам буде оправдање јер играмо код куће и морамо да се скупимо и покушамо добити ту утакмицу јер сваку коју играмо пред нашом публиком идемо на побједу. Даћемо све од себе да дођемо до тријумфа који би много подигао екипу на психолошком плану", нагласио је Талић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар