Хаос у Јунајтеду!

Играчи одбили да се појаве на промоцији! Неколико фудбалера Манчестер јунајтеда као и тренер Жозе Мурињо, нису се појавили на промоцији модне колекције једног од клупских спонзора.

Фудбал 27.10.2018 | 18:45
Хаос у Јунајтеду!
Острвски медији спекулишу да је то био начин да поједини играчи искажу незадовољство због кашњења на последња два меча Лиге шампиона због саобраћајних гужви у Манчестеру.

Клуб по традицији четвртком доводи играче на спонзорске догађаје, али овога пута су неки одбили да се појаве како би указали челницима клуба на недопустиву ситуацију.

Манчестер јунајтед је због кашњења почетка меча са Валенсијом у касу УЕФА морао да плати 15.000 евра, али мало је недостајало да закасне са почетком и против Јувентуса, иако је Жозе Мурињо променио хотел у којем тим борави уочи утакмица. 

Он је због гужве био принуђен да напусти клупски аутобус и отпешачи до стадиона како би стигао на време . 

Поједини медији спекулишу да је бунт и бојкот спонзорских догађаја сигнал Муриња и играча да се ешто уради и по питању појачања тима, пошто је познато да Португалац на лето није добио тражена појачања и од тада није у сјајним односима са директором Едом Вудвордом. 

Такоше, из управе града Манчестера су обећали да ће у најскорије време изажи са планом како да реше саобраћајни хаос у централним деловима града због којег се дешавају и поменути проблеми са транспортом играча и навијача на стадионе у граду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар