Словак упоредио Динамо и Звезду: Бољи је Динамо!

Словачки фудбалер, Матеј Оравец, рекао да је Динамо из Загреба најбољи тим против којег је Спартак играо ове сезоне у Европи.

Фудбал 26.10.2018 | 10:45
Словак упоредио Динамо и Звезду: Бољи је Динамо!
Динамо Загреб успео је нешто што ниједна екипа са простора бивше Југославије није. Модри после три кола у Лиги Европе имају максималних девет бодова, а група са Фенбербахчеом, Андерлехтом и Спартаком из Трнаве није нимало лако.

Није потребно посебно представљати белгијског и турског великана, док смо словачки тим упознали против Црвене звезде у квалификацијама за Лигу шампиона.

После победе Динама у Трнави, играч словачког састава Матеј Оравец, упоредио је Загрепчане са осталим противницима с којима је Спартак имао прилике да се састане у Европи, између осталих и са српским прваком.

"Била је ово врло захтевна утакмица јер је Динамо најтежи противник против којег смо играли. Из оваквих утакмица излазимо искуснији и срећан сам што сам имао прилику играти против оваквог ривала", рекао је Оравец.

Иначе, поред Динама и Звезде, Спартак је још одмерио снаге са Зрињским, Легијом, Олимпијом, Фенером и Андерлехтом.

Динамо Загреб 48 година није презимио у Европи и сада има велику шансу да понови успех генерације из 1970. Иначе, Модри су у сезони 1966/1967 били победници Купа сајамских градова, претече Купа УЕФА и Лиге Европе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар