Други рањени полицајац у коми

На Клиничком центру Универзитета у Сарајеву други полицајац који је задобио тешке тјелесне повреде налази се у критичном стању и љекари се боре за његов живот. Информација која се појавила да је полицајац преминуо се показала као нетачна.

Босна и Херцеговина 26.10.2018 | 09:44
Други рањени полицајац у коми
Из врха Федералне управе полиције и Министарства унутрашњих послова КС за Клиx је првобитно била потврђена информација да је усљед тешких повреда главе на КЦУС-у преминуо и други полицајац, да би се након кратког времена та информација показала нетачном.

Он се сада налази у коми након тешке операције у којој је реанимиран након што није показивао знакове живота.

Како сазнаје наш портал из добро обавијештених извора, погинуо је Адис Шеховић, док је тешко повријеђен Давор Вујновић.

Пуцњава се догодила ноћас око 4 сата када је аутомафија, незванично из Републике Српске, покушала украсти аутомобил Голф 6 на хрватским регистарским таблицама. По доласку у Гетеову улицу, чланови аутомафије су одмах запуцали према сарајевским полицајцима.

Увиђај је и даље у току, а полиција у сарадњи с другим агенцијама трага за починитељима.

Цијело насеље је у потпуности блокирано.

(Клиx)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Смртна казна!!!

26.10.2018 08:05

Полицајац Адис Шеховић је био мртав на лицу мјеста, други полицајац, Давор Вујновић је у критичном стању и доктори му се боре за живот. Под хитно завтворити државне границе, наћи починиоце и на лицу мјеста из измасакрирати! Ни према њиховим помагачима не треба имати милости, рокај банду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Смртна казна!!!

26.10.2018 08:43

Ви који сваодневно овдје криминализујете полицију и упуцујете им разне пријетње врло сте одговорни за ова десаванња.

Name

Смртна казна!!!

26.10.2018 09:06

Ти човјече ниси нормалан. Ја никада полицији нисам никакве пријетње упућивао, да се ја питам, дао бих им већа овлаштења. Наравно да је исправно критиковати полицајце, ако су склони криминалним радњама и наравно да је исправно тражити њихово санкционисање, али критиковати полицију за савјестан рад, то је ван сваке памети. Ауто мафију у БиХ треба једном за сва времена разбити, а на томе требају обе ентитетске полиције радити. Чисто сумњам да је било којем Бањалучанину или Добојлији драго када му ауто нестане.

Name

Ванредно стање

26.10.2018 09:07

Због ових ствари у свакој нормалној земљи се прогласи ванредно стање. Ајмо министри дуге цијеви и патроле на улицу. Ово је горе од Колумбија а странци воле Колумбија да праве.

Name

Ре

26.10.2018 09:53

Узас узас узас.. неки дан казе син познатог босса аутомафије са Пала пистољем отео ауто. Па како неце кад види да му је тата на слободи а јос ПОЗНАТ. Мали јос гори.. фујјј судовима тузиоцима итд. који их након пар дана пустају на слободу. Пресудити им без судјења.

Name

рере

26.10.2018 10:43

Још гора је спрега политичара и криминалаца. У МиП-у ради брат крадљивца аутомобила са Пала. Отац му је радио у Министарству безбједности бих. Све што имају стекли су криминалом.

Name

Липик

26.10.2018 08:10

Страсно ста се догадја, дајте полицији веца овластења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

y

26.10.2018 08:28

Због овакив ствари и јос много других ми морамо да имамо јединствену полицију ....инаце це мафија све висе да хара и да нас терорисе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.10.2018 08:49

Зато су лопови и криминалци јединствени,увијек су корак испред.Немају религију,нацију,границу,постују се увазавају и веома добро сарадјују,сто се неби могло реци за власт.

Name

Ре

26.10.2018 09:54

Тацно. Искориставају овај накарадни систем.

Name

Слободан

26.10.2018 10:40

Због ови ствари ми требамо бират нормалне људе у власт а они це да оцисте полицију која је сада највеца криминална група на територији БиХ а има их много

Name

Полицајац

26.10.2018 08:35

Нико не схвата колико је живот полицајца опасан. У овој држави бити добар полицајац значи да ћете сигурно главу изгубити. Криминалци су под апсолутном заштитом власти. Полицајцу се у овој држави не прашта ни најмања грешка. Да је надај боже полицајац ошамарио којег од ових криминалаца сви медији би то објавили, а дигла би се и кука и мотика да се полицајац казни и истјера са посла. Код нас постало нормално да кад криминалци убију полицајца ником ништа, а кад полицајац убије криминалца, медијска хајка на полицију је невиђена. Полицајац је у овој држави доведен на руб пропасти јер то тако власт жели. Овај блентави народ не види да највећу штету управо он трпи. Полиција у овој држави служи да штити властодржце од народа. За власт је потпуно оправдано када криминалац убије полицајца. То држава у којој живимо. Криминалци су јачи од полиције јер су под заштитом владајућих, због тога се ово и догађа. Полицији се недозвољава да ради свој посао јер би хватањем криминалаца власт била доведена у питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хммм

26.10.2018 09:07

Скоро су два грађевинца погинула у истом дану, па нико не рече дајте бољу заштиту радницима...али зато...дајте полицији већа овлаштења....одмах се гракће....имају они довољно овлаштења...али се много гамади накотило

Name

ре Полицајац

26.10.2018 09:16

Не можемо неке ствари генерализовати. Има и добрих полицајаца, а има их више лоших. Ко је у Бањалуци убио студента и зашто нико не одговара? Је ли оптужују полицију да је главни организатор трговине наркотицима и никоме ништа? У полицији има 10% поштених, а остало све с'коца и конопца. Да не буде забуне, свако убиство треба најоштрије осудити (без обзира на функцију, вјеру, нацију и сл.), осим оних која су учињена из самоодбране или освете (тамо гдје су заказале институције).

Name

@ Полицајац

26.10.2018 09:41

Генерално, питање полиције је веома комплексно, прича се, ја не знам, да има спреге полиције и мафије, тога има сигурно, има свашта као и другим државним службама. Неко је наметнуо нашој полицији сувише оштар закон када су у питању грађанска и људска права, Није ваљала ни стара милиција, они су опет тукли и када треба и када не треба, треба наћи неку средину. Питање је веома сложено и тражи акцију људи од школе и знања, нисам оптимиста али се надам да ће овај злочиначки чин у Сарајеву бити врло брзо ријешен а злочинци изведени пред суд и максимално кажњени. Мишљења сам да би најбоље било ликвидирати убице приликом хапшења али морамо трезвено размишљати то је мало вјероватно.

Name

Ре,ре Смртна казна

26.10.2018 09:02

Не лупетај глупости.Криминалци су на врху како власти,тако полиције.И знају се њихова имена.Због таквих,који и сами убијају,нас је све мање.Залосно,али сад полиција,онај постени дио види да нису ни они постедјени.Један по један звот.Народ цека и јос увијек цути!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паљанин

26.10.2018 09:53

На Палама влада аутомафија од заврсетка рата сви знају одакле смрди риба од главе а зна се ко су и те паљанске главе само људи цуте сви несто затаскавају јер је сирок ланац и круг тих који то дрзе а ми сирптињо уградјуј зедере на свако купљено ауто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

26.10.2018 10:25

КАКВЕ ВЕЗЕ ИМАЈУ ВЕЦА ПОЛИЦИЈСКА ОВЛАСТЕЊА СА ОВИМ. ДА СУ ИМАЛИ НЕ ЗНАМ КОЛИКА ОВЛАСТЕЊА НЕМОГУ ПРОТИВ КАЛАСЊИКОВА. СТВАР ЈЕ У ТОМЕ СТО КРИМИНАЛЦИ ЗА КРИВИЦНА ДЈЕЛА ПА И УБИСТВА ДОБИВАЈУ МИНИМАЛНЕ КАЗНЕ И СТО У ОВОЈ ЗЕМЉИ КРИМИНАЛАЦ ИМА ВИСЕ ПРАВА ОД ПОСТЕНОГ ЦОВЈЕКА. И КРИМИНАЛЦИ СУ СЕ ОСИЛИЛИ У СПРЕЗИ СУ СА ВРХОМ ПОЛИЦИЈЕ, ТУЗИЛАСТВА, ВРХОМ ДРЗАВЕ. СТА ТУ МОЗЕ ПОСТЕН ОБИЦНИ ПОЛИЦАЈАЦ. НИСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

26.10.2018 10:31

Ова двојица несретника су били ријетки полицајци који нису били у шеми са криминалцима и зато су страдали. Да већина није у шеми било би више жртава на обје стране а риба од главе смрди. Безброј пута сам гледао шверцере и граничне полицајце и царинике заједно за столом у кафани, вјероватно су причали о спортској прогнози и времену. Иначе статистички гледано више од полицајаца страдају електричари и грађевинци а доста су мање плаћени и раде под тежим условима

ОДГОВОРИТЕ