Сари тражи нападача у Италији!

Енглески премијерлигаш Челси покушаће у јануару да оствари трансфере капитена Интера Маура Икардија или Криштофа Пјонтека из Ђеное.

Фудбал 27.10.2018 | 12:00
Сари тражи нападача у Италији!
Британски Дејли Мејл преноси да су "плавци" спремни да испуне жељу менаџера Мауриција Сарија и из Италије му доведу нападача по укусу, а први на листи је голгетер Интера.

Трансфер Икардија је много скупљи, минимум 110 милиона евра, па је зато Пјонтек друга и реалнија опција уколико се први се не оствари. Сари је преломио да му се Алваро Мората не уклапа у стил игре и чак је спреман да размотри његов одлазак на зиму, односно замени га новим играчима. 

За разлику од њега, Икарди је у сјајној форми и минулог викенда голом решио велики дерби Милана (1:0), због чега Интер чини све да потпише нови уговор без излазне клаузуле, која је присутна само у првој половини јуна, и Челсију се не дају превелике шансе. 

Зато је ту сензационални пољски нападач и са 13 голова први стрелац Серије А, чија Ђеноа је одбила већ 30 милиона од Наполија, јер сматра да Пјонтек вреди више. Сари ће имати новац за Пјонтека, али није усамљен у трци за потпис јер га поред Наполија желе Бајерн, Јувентус, Борусија из Дортмунда...

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар