"Никола Тесла" добио новог шефа

Влада РС јуче је Драгослава Топића именовала за директора Студентског центра "Никола Тесла" Бањалука, потврђено је јуче "Независним".

Република Српска 26.10.2018 | 08:03
"Никола Тесла" добио новог шефа
Из Бироа за односе с јавношћу Владе РС рекли су да је Зоран Бабић разријешен са ове дужности, коју је обављао од 2013. године,  јер је прешао на ново радно мјесто, у Министарство финансија РС, на позицију помоћника министра.

Топић је био министар рада, здравства, социјалне заштите и избјеглих у Ливањском кантону, а тренутно је на позицији савјетника генералног директора "Лутрије РС".

Иако су се у Студентском центру дешавале разне кадровске промјене, студенте више мучи то што се још нису почели усељавати у други павиљон иако је завршена његова реконструкција.

Како је Бабић, дојучерашњи директор Студентског центра, рекао, једини разлог због којег се студенти још нису уселили је тај што није урађен технички пријем објекта.

"Нисам желио да се ризикује било чији живот, јер шта да се деси нека несрећа, а није све урађено како треба", казао  је Бабић за "Независне".

Љубиша Карлица, предсједник Скупштине студената СЦ "Никола Тесла", рекао је за "Независне" да, ако и не буде извршен технички пријем до понедјељка, други павиљон има довољно намјештених соба за новоуписане студенте.

"Ми ћемо извршити притисак на Управу дома да од понедјељка дефинитивно почне усељавање", категоричан је Карлица. Нада се да ће се у наредном периоду и студенти који тренутно бораве у трећем и четвртом павиљону враћати у други павиљон гдје су и прије становали.

(Независне новине)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бања Лука

26.10.2018 06:42

Из прве руке... Радио на ЈП Аквана....уствари нист није радио...био домацин базена...сеф Стакленца... Миснистар хихи...тамо негдје..нидје везе.. Ухљеб..полтрон..улизица....

ОДГОВОРИТЕ
Name

доктор

26.10.2018 19:39

Овај директор? зна ли Милорад Додик да мјесни одбор гдјегосподин Топиц зиви да је у том мјесном одбору снсд изгубио убједљиво и како он мозе бити директор а није заврсио факултет?

ОДГОВОРИТЕ