Преминуо Борис Триван

Триван је изненада преминуо данас у 40. години у Берлину.

Србија 25.10.2018 | 21:12
Преминуо Борис Триван
Борис Триван, главни и одговорни уредник сајта НОИЗЗ, изненада је преминуо данас у 40. години у Берлину, на НОИЗЗ конференцији на којој је био један од главних говорника. Борис је био први човек НОИЗЗ-а од оснивања портала у Србији 2016. године и својом огромном енергијом, посвећеношћу и страшћу оставио је неизбрисив траг.

 Борис Триван рођен је у Зрењанину 1979. године. Студирао је Филозофски факултет у Београду. Поред археологије којом се бавио више од једне деценије, велика љубав су му били медији и посебно друштвене мреже. Био је пионир комуникација и маркетинга на друштвеним мрежама у Србији где је својим јединственим духом и стилом за кратко време стекао велики утицај. Написао је више стотина колумни и текстова за бројне домаће медије. Био је један од покретача и предавача на Институту за дигиталне комуникације у Београду.

Борис је својим великим талентом, професионализмом, свестраношћу и страшћу водио портал НОИЗЗ који је захваљујући његовој креативности убрзо након покретања ушао у сам врх по посећености у Србији. Оно што је Борис уређивао свих ових година било је посебно популарно код младих и урбаних читалаца.

Доброта, дух и осмех су оно по чему ће редакција НОИЗЗ-а и компанија Рингиер Аxел Спрингер вечно памтити Бориса Тривана, наводе његове колеге. Пријатељи и сарадници саосећају са породицом у овим најтежим тренуцима и изражавају најдубље саучешће.

О детаљима комеморације и сахране јавност ће бити обавештена накнадно.

(Телеграф.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цк

25.10.2018 21:41

ВЈЕЦНА.МУ.СЛАВА.И.ХВАЛА.АМИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст

26.10.2018 03:46

Слава му !