''Пораз од Србије нећу прежалити!''

Црна Гора нема култ репрезентације! Александар Радовић, један од најискуснијих ватерполиста Црне Горе, више не жели да игра за репрезентацију.  Радовић се повукао из репрезентације и открио: Како је меч са Србијом утицао на почетак пада Црне Горе? Озбиљна бура у црногорском ватерполу. . .

Остали спортови 26.10.2018 | 13:45
''Пораз од Србије нећу прежалити!''
Списак играча који одлазе незадовољни је све дужи, јер су пре Радовића капице скинули: Дарко Бргуљан, Никола Вукчевић, Вјекослав Пасковић.

Радовић је пред два дана о својој намери обавестио селектора Владимира Гојковића.

"То је моја одлука, а не хир! Имао сам неколико састанака са селектором, али нисмо ништа решили. Наше несугласице трају још од Олимпијских игара 2016. године. Из поштовање према репрезентацији, држави коју сам представљао, саиграчима и савезу, не бих у јавност износио детаље, рекао је Александар Радовић за "Вијести". 

Радовић каже да је “прломио” летос након Европског првенства у Барселони, али да се надао да ће се ствари променити и да ће учествовати на својим трећим Олимпијским играма у Токију 2020. године. 

Бивши играч Партизана, Јадрана и Посилипа, не може да прежали један пораз у каријери. 

"Можда се неко неће сложити, али - нисмо имали, а немамо ни сада, култ репрезентације. Морали смо да освојимо више медаље, имали смо квалитет за то. Заиста имамо за чиме да жалимо, а верујем да је свима у главама изгубљена бронза на Олимпијским играма у Лондону 2012. када смо поражени од Србије. До данас нисам погледао снимак те утакмице, једноставно не могу, ма ни пет минута. Имали смо добијен меч, играли смо вероватно и најбољи ватерполо. Дефинитивно највише жалим за том медаљом, рекао је Радовић".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар