Браун: Знам да је Дивац био у Партизану!

Робинсон ми је рекао - иди тамо и играј јако! Нови кошаркаш црно-белих открио какве је савета добио пре доласка у српски клуб.

Кошарка 26.10.2018 | 15:30
Браун: Знам да је Дивац био у Партизану!
Најновије појачање Партизана Ентони Браун рекао је да је донео добру одлуку доласком међу црно-беле, као и да се радује дебију за нови клуб. У разговору за Спортски журнал, он је причао и томе ко га је саветовао да дође у Партизан као и томе које српске играче познаје.

“Разговарао сам са пријатељем који је играо овде пре извесног времена… Френк Робинсон је такође из Лос Анђелеса. Из Комптона, у ствари”.

И шта вам је рекао Робинсон?

“Само добре ствари. Да му је било добро овде, да је уживао и да су навијачи сјајни. Рекао ми је – иди тамо и играј јако”.

Играли сте са још двојицом српских кошаркаша у досадашњој каријери?

“Један од мојих саиграча са колеџа је Стефан Настић из Србије , играо је у Црвеној звезди. Познајем и Немању Бјелицу, са њим сам играо прошле сезоне у Минесоти”

Браун је истакао да врло добро зна где је дошао.

“Партизан је трофејни клуб, богате историје. И Владе Дивац је играо овде”, закључио је нови Партизанов Американац.

Партизан већ у петак дочекује Задар у Београдској арени у утакмици петог кола Јадранске лиге, а питање је да ли ће Браун дебитовати на том мечу или следеће недеље у Еврокупу против Турк Телекома у Анкари.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар