Њено богатство вриједи више од 300 милиона долара

Америчка певачица Леди Гага иза себе је имала веома успешан период, те је, осим на турнејама, огромне своте новца зарадила и глумећи у филму и серији. Њено богатство се процењује на 265 милиона долара.

Забава 25.10.2018 | 10:47
Њено богатство вриједи више од 300 милиона долара
Иако се поп звезда Љди Гага показала изврсно и у глумачким подухватима, она је ипак највећи део свог богатства увећала турнејом Монстер Балл, која је трајала од новембра 2009. до маја 2011. 

Током овог периода она је успела да заради чак 227,4 милиона долара, али сав новац ипак није отишао у њене руке јер је морала да исплати целом кадру који је учествовао у организацији турнеје.

Велики успех и сјајан глумачки таленат показала је улогом у недавно приказаном филму Звезда је рођена, у коме је глумила заједно са Бредлијем Купером, који је и режирао ову драму. 

Како наводе страни медији, она је зарадила 36 милиона долара, што је по холивудским стандардима доста мало. 

Осим овог остварења, Гага је снимала пету сезону "Америчке хорор приче", а колико је била успешна у томе говори чињеница да је освојила Златни глобус за најбољу споредну улогу.

Када је реч о албумима, "Борн Тхис Wаy" је у првој недељи продат у више од милион примерака, а удружење дискографске индустрије Америке је саопштило да је певачица само продајом дигиталних синглова зарадила 61 милион. 

Године 2010. певачица је постала креативни директор компаније Полароид, а лансирала је своју познатију линију парфема, а најуспешнији је Фаме захваљујући коме је зарадила више од милијарду долара.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

свтц

27.10.2018 08:45

Више од милијарду на парфемима а 265 милиона богатство

ОДГОВОРИТЕ