Дјечаку нико није дошао на прославу

Мали Теди Мацини из Аризоне је данима жељно ишчекивао свој рођендан и позвао је све другаре из вртића да прославе уз пицу и сокове. Међутим, када је тај дан дошао, нико од 32 другара се није појавио.

Свијет 25.10.2018 | 07:19
Дјечаку нико није дошао на прославу
Претужна слика, на којој се види сморени шестогодишњак како сједи сам за дугачким столом док око њега за другим столовима друга дјеца славе са другарима, постала је један од оних вирала који нас с времена на вријеме подсјете да на овом свијету ипак има много више љубави него што се то на први поглед види.

Како каже Тедијева мама Сил, послали су 32 позивнице дјеци и њиховим родитељима, али само неколико њих је одговорило да неће моћи да дођу. Мислећи да то значи да остали долазе, мама је органзовала славље, закупила сто у Тедијевој омиљеној пицерији и заједно са сином чекала. Али нико се није појаво. Межутим, локални репортер Ник Ванзант се случајно ту затекао и, видјевши тужног дјечака, ријешио да га слика и подијели његову фотку са пријатељима, позвавши све да му честитају рођендан макар виртуелно кад већ нико није дошао.

И не само да је пристигао огроман број честитки пуних љубави и лијепих жеља за малишана, већ је Теди добио позив од НБА тима Пхоениx Сунс да дође и прослави шести рођендан на њиховој утакмици! Недуго након тога, и фудбалски тим Пхоениx Рисинг га је позвао да дође на утакмицу, гдје га чека и дрес посебно за њега.

Теди је једно срећно дијете

Међутим, није то најлепши дио ове приче, веч права прослава рођендана која је услиједила дан након тога. Наиме, Тедијева породица се окупила, сјела са дјечаком и провела вече читајући честитке, поруке љубави и мале животне лекције које су му људи послали испод фотографије.

"Искрено, људи су предивни, али није битан квантитет. Битан је квалитет оних којима си окружен. Буди срећан и уживај у свој тој пици", гласи једна од коментара.

"Једном када схватиш да срећа долази изнутра, ништа од овога те неће повређивати. Срећан рођендан, малиша", каже други.

Вјерујемо да се након свега родитељи дјеце која нису дошла не осјећају баш најбоље, али исто тако вјерујемо да је пред Тедијем још много, много срећних рођендана у кругу оних кој га стварно воле. А сви знамо да је једино то битно.

Извор: Ноизз.рс

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

25.10.2018 05:36

СРЕЋАН РОЂЕНДАН!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ива

25.10.2018 06:49

СРЕЋАН РОЂЕНДАН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Цвијетиновиц

25.10.2018 07:06

Срамота сто нико није досао родјендан стварно ми је зао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

25.10.2018 07:11

Сад нека је срамота тих родитеља сто нису послали своју дјецу а јос боље се одиграло него што би могло бити да сам на мјесто родитеља неби висе своје дјете дао међу олосима толико поз за дјечака..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мало разочарење

25.10.2018 07:33

Ово је слика данашњег друштва, крајња неодговорност, овдје родитеља. Већина људи, иначе не сматра потребним да одговори на позив, позитивно или негативно, да човјек зна с којим бројем да рачуна. Тако је и са свадбама, гдје се многи не јаве, а резервисана столица се плаћа. Овај дјечак је доживио мало разочарење, али му неће сигурно остати траума, јер не схвата суштину људског понашања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо.

25.10.2018 07:49

Сретан родјендан Теди. Зив и здрав био својим родитељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

25.10.2018 08:18

Сретан родјендан,зив и здрав био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зиги

25.10.2018 17:20

Сретан Родендан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.25.10.2018

25.10.2018 17:24

Жив и здрав бијо твојој породици.Ивелико среће у животу.

ОДГОВОРИТЕ