И даље тешко стање пјевача

Певач Дарко Лазић после несреће која му се догодила јуче ујутру код Пећинаца, на улазу у родно село Брестач хоспитализован је у Земунској болници, где је данас примио трансфузију крви. Његово здравстено стање за сада је непромењено.

Србија 24.10.2018 | 22:21
И даље тешко стање пјевача
Тешке телесне повреде које је задобио, довеле су до стања у ком се тренутно налази. Лекари су констатовали да Дарко има хематом на глави, повреду јагодице, девет поломљених ребара, прелом бутне кости, као и карлице. Данас је послат још једном на рендген због сумње да му је пробушено плућно крило, а упућен је и на дијализу због бубрега који не раде пуним интезитетом.

Директор КБЦ Земун, Даргош Стојановић дао је данас изјаву тим поводом:

- Пратимо стање и даље је исто. Има малих помака, али ту смо да контролишемо. Делимично сте у праву за бубреге, али такве ствари су очекиване у оваквој ситуацији.

Дарко је од момента када је доведен у болницу у вештачкој коми, у којој ће остати колико год буде било потребно.

Певачев менаџер и пријатељ Миљан Врачевић данас је рекао да ће по одлуци лекара Дарку бити уграђен и вештачки кук, али да за сада то није могуће јер је најбитније да његово стање буде стабилно.

- Тренутно све зависи од њега самог. Лекари су учинили све што је у њиховој моћи, а сада његов организам треба да се избори - објаснио је Миљан.Породица певача је још увек у шоку и чека даље извештаје лекара који су операцију и данас одложили због стања у ком се Дарко налази.

Према првим прогнозама с обзиром на број повреда које је задобио, како наводи извор близак породици, Лазић ће у боници остати око годину дана.

Сви се надају најбољем и брзом оздрављењу певача за ког се брине велики део естраде који долазе чак и у болницу како би пружили подршку Дарковим родитељима, девојци, као и бившој супрузи, која једина има право да проведе време са њим јер је још увек законита, с обзиром да развод још увек није судски окончан.

(Ало)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Сарајево

24.10.2018 20:29

Дрзи се издрзи Дарко,ти то мозес добри цовјеце,Сарајево је уз тебе да се дигндес и да узвамо у твом гласу и пјесмама...недај се,молимо се за тебе људино...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брана

25.10.2018 03:58

лздрзи лаве ти то мозес ти си борац оздрави нам сто пре да будес уз своју породицу а ми да узивамо гледајуц те и слусајуц те

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

25.10.2018 05:29

Кажу да је био пијан као летва, и да дугује зеленасима 400000 ЕУР

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оток

25.10.2018 05:49

Не дај се Дарко ти то мораш издржати проћи ће све Приједор је уз тебе. Поздрав и брзо оздрављење ти желим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познати певач

25.10.2018 06:16

Ко је овај човјек?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брана

25.10.2018 07:07

Бори се лаве сви добри људи су уз тебе побиједицес ти све ти си родјен да побједјујес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

25.10.2018 07:15

Надам се и вјерујем у Бога да ће се Дарко извући и брзо опоравити !

Name

Бања Лука

25.10.2018 07:15

Надам се и вјерујем у Бога да ће се Дарко извући и брзо опоравити !