Данило Пантић у четвртак на снимању!

Везиста црно-белих биће на детаљном прегледу дан после меча против Земуна.

Фудбал 25.10.2018 | 08:45
Данило Пантић у четвртак на снимању!
Фудбалери Партизана тријумфално су наставили одбрану трофеја у Купу Србије, јер су победили 2:0 на гостовању Земуну.

Ипак, шефу струке црно-белих Зорану Бати Мирковић остао је после успеха и разлог за бригу, јер се Данило Пантић повредио у финишу утакмице и због бола у задњој ложи морао је да напусти игру.

У Партизану је након меча речено да ће млади везиста у четвртак бити снимљен магнетном резонанцом и да ће тада бити позната тежина повреде, као и дужина опоравка.

Стрелац првог гола црно-белих, Светозар Марковић, говорио је после меча управо о Пантићу, описујући свој погодак. Млади штопер рекао је да акција није била уигравана на тренингу, већ да је последица одличног додавања Марка Јанковића.

"Уигравали смо доста акција на тренинзима, али мој гол није био уигран. Дача и Маре су лепо одиграли, Маре савршено центрирао на петерац, а ја сам се нашао на правом месту у право време".

Талентовани штопер рекао је да су црно-белих одиграли утакмицу какву су и очекивали - тешку.

"У првом полувремену смо имали шансе, лопта је била углавном у нашем поседу, али у завршници нисмо били мирни и нисмо успели да искористимо шансе. У другом полувремену смо наставили у истом ритму до постигнутог гола, да бисмо смо се потом повукли, што нисмо требали да урадимо. Када се саберу утисци можемо бити задовољни, јер смо победили и наставили такмичење у Купу Србије", додао је он.

Следећи меч црно-бели ће одиграти у суботу, против Напретка.

"Низ утакмица који долазе у наредних десетак дана је веома тежак. Ту је и ванредно коло у среду. Напредак је веома незгодан и очекује нас озбиљна борба на нашем терену. Сада се спремамо за суботу и већ смо свим мислима у томе", изјавио је Марковић.

Горан Закарић "оверио" је у завршници тријумф Партизана, а после меча рекао је да је врло важно што су црно-бели успешно привели крају утакмицу.

"Прво полувреме је било доста чврсто са обе стране. Имали смо неколико полушанси, али нисмо успели да постигнемо гол. У другом полувремену смо кренули доста агресивније, постигли гол после десетак минута игре што нам је олакшао даљи ток утакмице. Имао је и Земун својих шанси, али на срећу нису дали гол. Пред сам крај утакмице постигли смо и други гол и решили питање победника што нам је било од изузетне важности, јер су овакве утакмице пуне изненађења, али ми то нисмо дозволили".

"Земун се показао као незгодан противник, али најважније је да смо прошли даље у четвртфинале", закључио је Закарић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар