Леонардо нашао замјену Гатузу!

Нови спортски директор хоће искуснијег тактичара на клупи. . .

Фудбал 25.10.2018 | 19:00
Леонардо нашао замјену Гатузу!
Пораз у Дербију дела Мадонина, 12. место на табели, нарушена атмосфера у свлачионици - Ђенару Гатузу опасно се дрма клупа. Серија утакмица без пораза пред милански дерби пала је у воду, као да није ни постојала и сада је актуелни тренер Росонера под великим притиском. 

Италијански медији од јутрос јављају да је први кандидат да наследи Гатуза бивши играч тог клуба и некадашњи селектор Италије Роберто Донадони. Више од самих резултата, тврде у Газети и Медијасету, проблем представља "недостатак иницијативе, негативан приступ, те нарушена хијерархија". Причу о смени тренутно "гура" спортски директор Леонардо, чија жеља је да на место шефа струке дође искуснији тактичар. 

Роберто Донадони од маја је слободан у избору нове средине, пошто му је истекао уговор са Болоњом, где је имао солидне резултате. 

Незванично, Леонардо је поставио одређене услове Гатузу који нису лако испуњиви. Потребно је да добије сва три наредна меча код куће (Бетис, Сампдорија и Ђенова), а за даље - видећемо. Јер следе дербији против Лација и Јувентуса...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар