ПСЖ нуди 150.000.000 евра за Сергеја?!

Само гласине. . .  “Резултат је једино мерило квалитета”, сматра Клаудио Лотито.

Фудбал 25.10.2018 | 17:00
ПСЖ нуди 150.000.000 евра за Сергеја?!
Готово изненађујуће деловала је вест да је Барселонин саветник Ариједо Браида испратио сусрет Парме и Лација у Серији А и да је на стадиону био како би гледао Сергеја Милинковић Савића. Док се о интересовању Барселоне говори онако стидљиво, месецима уназад кружи прича да Сергеја најозбиљније жели Пари Сен Жермен и да је за тај посао спремљен велики новац.

О овом трансферу спекулисало се и летос, али се на крају ништа није догодило. У међувремену Сергеј је потписао нови уговор и тако постао један од најплаћенијих играча клуба, а интересовање француског гиганта, наводно, и даље стоји. Међутим, први човек Лација Клаудио Лотито спушта лопту и смирује страсти у фудбалској Европи. Лотито је у разговору за италијанске медије говорио о Сергеју и његовом спором уласку у сезону, као и томе како би лоша форма српског репрезентативца могла да утиче на његову цену у будућности.

"Лепо је када знате да вам играч вреди толико новца. Када неко буде платио новац који тражимо, моћи ћемо да разговарамо. Истина, Сергеј није исти играч као из прошле сезоне, али људи увек воле да причају саркастично и траже црне тачке. Опет, запамтите – резултат је једино мерило квалитета", каже контроверзни власник Лација и додаје:

"Што се тиче наводне понуде ПСЖ - то су само гласине".

Истина, Сергеј у досадашњем току сезоне не игра ни близу онако како је то чинио пре само неколико месеци. У досадашњих десет клупских утакмица у свим такмичењима има по један гол и асистенцију, а од њега се очекивало много више...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мароја

25.10.2018 16:05

150 миља,куку леле.

ОДГОВОРИТЕ