Лазовић и Ђенова - стиже нови уговор!

Највероватније на три године.

Фудбал 27.10.2018 | 18:00
Лазовић и Ђенова - стиже нови уговор!
Дуг је пут прошао Дарко Лазовић од лета 2015. године, када је са етикетом капитена и понајбољег Црвене звезде стигао у Ђенову и започео своју авантуру у Серији А. Било је успона, било је и падова и повреда, али Лазовић је очигледно свој квалитет успео да потврди. Због тога ће, према најновијим информацијама, бити награђен новим уговором.

Италијом кружи прича да су разговори између Лазовићевог агента и првог човека Ђенове Енрика Прециозијаотпочели и да би све требало да буде завршено у следећих неколико седмица. Пошто Лазовићу садашњи уговор истиче јуна 2019. године, јасно је да је у интересу свих да споразум буде пронађен што пре, како клуб не би изгубио играча без обештећења. Наводно, Лазовића чека нови, трогодишњи уговор, мада није познато да ли ће и коликих одсупања у годишњим примањима бити у односу на садашњих 400.000 евра, колико српски везиста зарађује. 

Дарко Лазовић је досад одиграо 85 утакмица у свим такмичењима за Ђенову и постигао је два гола, уз девет асистенција. У Ђенову је стигао као слободан играч. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар