Ево шта је Билчар рекао о убиству

Након што је починио једно од најбруталнијих убистава у Бањалуци, осумњичени Горан Билчар (27) шокирао је изјавом да није био свјестан какве је повреде нанио Бојану Миловановићу (29) до тренутка када му је то саопштено у полицији, након хапшења, сазнаје Српскаинфо.  

Република Српска 23.10.2018 | 10:58
Ево шта је Билчар рекао о убиству
Билчару је наводно у том тренутку позлило.

Извор Српскаинфо по први пут је јавности открио верзију коју је испричао осумњичени Билчар на саслушању.

Према изјави осумњиченог, он је са друштвом у којем је био Михајловић, те још један пријатељ и дјевојка, дошао у пекару “Марчело” након рекреације и попијеног пића.

У пекари су била петорица младића из Козарске Дубице, видно расположени и са њима жртва Бојан Миловановић.

– Билчарев пријатељ је пребацио пар ријечи са неким од Дубичана, који су пјевали, па га је упитао да ли се иначе бави пјевањем, на шта је добијао различите одговоре од младића. Након тога ситуација се умирила, а петорица младића из Козарске Дубице су убрзо изашли из пекаре и сјели у аутомобил “фиат”- испричао је извор Српскаинфо.

Камере на пекари забиљележиле су неспорну ситуацију, односно да је “фијат” у неколико наврата прошао поред пекаре. Међутим, тачан разлог због којег је “фијат” пролазио више пута горе-доле улицом није познат.

Према једној верзији, младићи из Козарске Дубице нису знали да пронађу пут, док су према другој верзији, чекали да Билчар и друштво изађу из пекаре.

– Неколико тренутака касније из пекаре излазе Билчар и Михајловић. Билчар одлази до аутомобила “БМW” паркираног у хаустору поред пекаре, а Михајловић га чека на улици. Према изјави Михајловића, “фијат” се у једном проласку зауставља, а младић из аута добацује уз псовање. Наводно је дошло до препирке између Михајловића и друштва из “фијата” који се поново окреће и одлази у правцу Купусишта. За то вријеме, Билчар је извезао ауто, Михајловић сједа на сувозачево мјесто и возе се иза “фијата” који, према причи осумњиченог, у неколико наврата намјерно кочи. Билчар се затим “БМW” поравнава са “фијатом” и тада поново долази до вербалног кошкања након којег из “фијата” излазе четворица младића, а са друге стране из “БМW” излази Михајловић, па Билчар – испричао је извор Српскаинфо.



Недуго затим долази до сукоба Билчара и Михајловића са момцима из Козарске Дубице.

Током сукоба Билчар отвара гепек, узима дизалицу и баца је према групи са којом се сукобио Михајловић. 

– Дизалица је промашила младиће и пала на травнату површину – додао је извор Српскаинфо.

Затим Билчар узима шрафцигер и долази до сукоба између њега и покојног Миловановића, у којем жртва задобија двије убодне ране.

Према изјави осумњиченог, у тренутку убадања Миловановића, Билчар је био у положају устајања, док је жртва била над њим.

Билчар и Михајловић потом сједају у аутомобил, како осумњичени тврди, несвјесни да је Миловановић убијен и одлазе, да би неколико часова касније били ухапшени.

Истрагом случаја који је узнемирио јавност руководи Окружно јавно тужилаштво Бањалука, а тачни детаљи и околности које су доведеле до смрти Миловановића биће утврђене током будућег судског поступка.



Док се у јавности и данима након трагедије, препричава неколико верзија о догађају кобне вечери, правници у први план истичу да их је изненадила квалификација кривичног дела.

– Нико не жели да умањује чињеницу да је изгубљен млад живот, али са правне стране гледано, имамо ситуацију да је за учествовање у тучи осумњичен само Миловановић, док се Билчар терети за убиство. Гдје су онда остали учесници туче – упитао је правник који је желио да остане анониман.

Снимци крунски доказ

Извор Српскаинфо открива да би јасну слику на кобну тучу требали дати снимци које су забиљележиле камере у непосредној близини мјеста обрачуна.

– За сада није познато да ли су тужилаштву достављени ови снимци, али би они свакако требало да дају јаснију слику самог обрачуна – објаснио је извор из истраге.

Извор: Српскаинфо

Коментари / 206

Оставите коментар
Name

Реалитиц

23.10.2018 09:11

Чек чек ето глуп сам... класичан гласач за снсд.... лик баца дизалицу па промаси па узима шрафцигер и иде са намјером да убије... и несјећа се. Момак зелим ти дуговјечан и болан живот. Без лијека наравно... ако имас доброг судију оде ти на условну и код лукаченка на посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

23.10.2018 09:25

Момак је вјероватно из страха то узео, ста би ви урадили да сте сами са другом а њих цетворица? И као сто видимо Бојан је био НА Горану, знаци да се само покусао одбранити, и да ни сам није свјестан да је испало тако кобно.

Name

Ђубре ,

23.10.2018 09:32

Затворити доживотно,и ми попијемо ;али никога не бијемо ' или да убијамо ; нами му која га роди.

Name

Ре(Н)алитиц

23.10.2018 09:37

Ок, фер комемтар. Мислим да незнам ста је било и недај Боже да ико буде у таквој ситуацији. Невјерујем ето невјерујем данасњој инстант андроид омладини. Није зивот игрица. Да убијес неког и тај има јос нпр 5 живота. Отац и матер одгајају дијете и мамлаз им узме све.... мој коментар је везан за теxт из новина. Мислим да сви који цитамо онлине новине знамо ко је тужилачки и судилачки апарат у БиХ. Недај Боже ником.

Name

Н

23.10.2018 10:00

"Дуговјецан и болан зивот"??? И како да нам буде добро кад имамо овакве који су мозда и на горе од Горана спремни....па људи бојите ли се Бога док проклињете неције дијете. Бојите ли се за своју? Застоо коментарисати, ко сте ви? Пустите надлезне институције да раде своје!

Name

Убити Овако Дијете,

23.10.2018 10:29

само глави за глави, ниста друго! Ниси ти Арабци блесавог, реда се стика мора научити.

Name

крајбуља

23.10.2018 10:41

У питању је класично убиство с предумишљајем, очекујем да суд овог убицу постави на дугогодишњи боравак иза браве.

Name

Л

23.10.2018 10:45

Хеј дјубре право си дјубре.

Name

Клаус

23.10.2018 11:13

Смртна казна за убицу, па да видимо ко це следеци да убија

Name

НН

23.10.2018 12:18

Глупане, какве ови имају везе са снсд?

Name

ТРАГИКА МАЈКА НАУКЕ ТЕСКЕ

23.10.2018 13:06

КО БАЦА СА ДИЗАЛИЦОМ ИЛИ БИЛО КАКВОМ СТВАР ХОЦЕ ДА ПОГОДИ НЕКОГА И ЈОШ НАКОН ТОГА УЗИМА СПИЦАСТУ СТВАР У РУКЕ ИМА НАМЈЕРУ ДА УРВРЕДИ ОСОБУ А ПОГОТОВО КАД ЦИЉА У СЛЕПООЦНИЦУ ИЛИ ГЛАВУ ЗНАЦИ ОЦЕ ДА ПОВРЕДИ ОПАСНО!!! СВАКО МОРА ДА ОДГОВАРА!!! УБИСТВО ИЗ АФФЕКТА!!! НИСУ МИСЛИЛИ АЛИ БИЛИ ПУНОЉЕТНИ И ТРЕБАЈУ ОДГОВАРАТИ! НАЗАЛОСТ ТРАГИЦНО! ПОД ХИТНО УВЕСТИ ЗАКОНСКИ АНТИ АГРЕССИВНОСНИ КУРСОВИ КОД ОМЛАДИНЕ ДА СЕ УЦЕ СПУСТИТ НАКУРЦЕНОСТИ У НЕСТО ПАМЕТНО А НЕ КО У ДЗУНГЛИ ДА СМО.

Name

За реалитиц

23.10.2018 13:34

Бас си комплексаш. За Снсд гласа велики број интелектуалаца као сто и ја сам гласам а заврсио сам ЕТФ поред кога ти мозес само проћи. Комплекси и сујета су опасни. Овај убијени је физички надмоћнији од убице зато га је у страху и избо. Мада треба му добра казна, једно 15 година најмање.

Name

Ја

23.10.2018 13:48

Ово под Н неки комад будале ил ста,гдје исао сам на пуно ауто,ако је био у Страху,треба њега исто тако,и јос горе да се пати док нецркне,

Name

За реалитиц

23.10.2018 14:17

Какав си ти лудјак

Name

Ре Н

23.10.2018 14:34

Каква ти је то глупа прица,да је био у страху дао би гас и нестао.Ово су конструкције сад као и обицно да се минимизира дјело и да несто минимално добије.Граховски лоби сад ради,ти Билцари су сви род а има их у СНСД у,нацелник комумалног ресора у Градакој управи и сл.

Name

Реалитиц Ре за коментаре

23.10.2018 15:00

Ок извињавам се за коментар за снсд гласаце,није примјерено, било је висе због тога сто су пустили тог другог лика да се брани са слободе,јер сви знају ко нам цини тузиластво. Недај Боже ником да страда тако и на такав начин.

Name

Даниел

23.10.2018 15:15

Браво. Ко брани убицу и не разликује се од истог.

Name

Родјо

23.10.2018 15:23

И ста сад сзп трази öд Лукáца и мупа момци СЕ опробали а у туци СЕ никад незна а јел то прије није било туца па ми смо балканци тога је било и бит ЦЕ ал ботови сзп окривљују увијек неког

Name

Ре за реалитиц и Н

24.10.2018 07:03

Овде нико није невин. Прво се Горан и Михајловиц расправљају са петорицом. У ста се уздају. Затим се слуцајно или не прате се аутима, по признању Горана. Стају и излазе да се разрацунају. Горан и Михајловиц познају БЛ и могли су не ици за овим фијатом, избеци сукоб. Али нису..... Сви криви, тразили дјавола и насли... Бојана висе нема, Горану даљи зивот је нула али је зивот. А остали. До Бојанове смрт сви су били мангупи, сила. На одговорност према заслугама

Name

Стероиди

24.10.2018 07:21

А брате децко је био на стероидима као сто је цијела Бањалука након 10 навеце. Нема ту него цек поинт по граду и одмах вади крв па у цорку. Ето дрзаве. Одмах. И једноставно.

Name

БАЊАЛУЦАНИН

24.10.2018 14:44

Нико не види проблем у томе сто пекара ради 24х и сто се десавају туце,свадје,пјевање и узнемиравање јавног реда и мира,послије 23х.Зао једног зивота младог,остало не оправдавам ни једне ни друге.Зар се у пекари пјева у те ситне сате и тразе разлози за сукоб?Ко су остали момци из фиат-а,сто они нису приведени?Ја зивим 50 метара од те МАРЦЕЛО пекаре и не могу да спавам од урлања,пјевања,скрипе гума,турирања,пустања гласно музике.Залили се комуналној,полицији,градонацелнику и ником ниста.Цисти СНСД-овац дрзи пекару и ту се све заврсава.Па паук не смије да продје том улицом.ПРИВАРТНА ДРЗАВА(БАНАНА).Зато бјезим из свог(дједовог,татиног)родног града и не пада ми напамет да се врацам икад!

Name

Дејанпд

24.10.2018 21:10

Мозете ви писати и оправдавати кога хоцете, свадјати се ту данима, стандардан и уобицајен слуцај за насе поднебље, мртва уста не говоре, имена колега се нормално крију, јер је ријец о свједоцима, а тај сто је пустен, он је другоосумњицени, нису двојица могла дрзати сарафцигер, они поуздано знају ко је, отисци то доказу, ради се о убиству из нехата, или евентуално предумисљаја...туца као повод практицно нема везе са убиством, нити ко је био на коме, цовјек или нецовјек, како се узме, елем, он је свјесно узео хладно орузје у намјери да га употреби, сто је на крају и урадио, остатак десавања мозе се подвести под изазивање момака из Дубице, домаци се набријали и пратили их, сукобили се, један од њих свјесно и под пуном кривицном одговорносцу, узео орузје и употребио га, а нацин односно мјеста убода довољно говоре о његовој намјери да убије, не да повриједи, рани, како би се одбранио, добио на времену, ако је вец зртва, па да побјегне или онеспособи, него да убије...нема ту потребе за ЦСИ струком...имате 4 зива свједока, најмање...ако има и снимак, хронологија јасна, то је за 20 година, без могуцности помиловања, реално...

Name

Да људи буду људи

25.10.2018 07:38

То су "другови учесници", а свједоци су сви заједно са оним станарима који су рекли како је већа група гањала двојицу, а сви су писали да је убица премлатио Бојана, те га онесвијестио, попео се на њега, те га убо у сљепоочницу. Па се појединци воде за таквим текстовима, објављују разне статусе по интернету, пишући о својим часним тучама у којима се ударају и гађају столицама у главу, а овај несрећан случај пореде са пробадањем бикова и коридом! Нико овдје не оправдава убиство, али оправдава се изазивање туче и туча као сам сам чин несреће. Само један саучесник је постао осумњичени за убиство, а други учесници се помно изостављају.

Name

Дјенерал

23.10.2018 09:14

Морало би све учеснике казнити најстрожије да се то више не би догађало... Посебно казноти особу која је на ијека смртне повреде... Шта је ту нејасно,избила туча,знају се сви актери,похапсити све и најстрожије казнити. У противном овакво што ће се дешавати чешће јер нам закони имају пуно рупа а казне су још увјек јако мале...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теми

23.10.2018 09:30

Ста реци кад је сауцесник вец пустен да се брани са слободе и то це проци само тако

Name

Ја

23.10.2018 09:53

Ма како мозес реци сауцесник??? Застоо онда не споменес и другове? Какав је Марко сауцесник ако је Бојан био изнад Горана на земљи???? Само ми то објасни? Застоо не казес другови направили срање па настрадао Бојан....е људи људу само гледате да проклињете судите блатите. А мозда би било најбоље кад би свако себе гледао. Свии имамо дјецу или цемо имати. Не знас сутра ста твоје дијеете мозе урадити у том слуцају. Не сирите мрзњу!

Name

Ре

23.10.2018 11:50

Ре Ја, знаци момак убијен и ти оправдавас то, казес нека је овог другог пустило, благо се теби

Name

Ја

23.10.2018 12:38

Наравно да казем и нека га је пустило. Ста је радио да га не пусте!? Да твој друг убије неког а тии си само био ти да ли би сам трцао да те затворе!!!???

Name

Ре

23.10.2018 12:46

Ре Ја, ма добро зборис ако су га пустили па неце цовјек саам викати затварајте ме

Name

Петра Дабиц

23.10.2018 12:59

Страсно узас блзе докле висе

Name

Ја

23.10.2018 13:04

Ја само питам да ли би ти? А свјестан си да ниси дотакао момка који је настрадао? Толико....

Name

Срамота

23.10.2018 13:52

Ало будалетино,пјани убица изјавио да је Бохан био над њим,па сад се вјерује убици.Ма срам те било,а тог Марка као и овога,она одвратна фаца све говори,оба дозивотно у затвор,и побити пред свима,невидјели висе свјетлост дана.Сад би да окривите мртвог Бојана,срам вас било

Name

кажем

23.10.2018 14:45

Нема ту шта бити срамота нас и та питања коментаторима "да ли ти то оправдаваш убиство" су некако више за вас, на ваш рачун. То су одрасли мушкарци, они су попили сви, колико знамо сви су били у граду, онда се потукли. Увијек је било крајње јадно тући млађег, мањег, слабијег од себе, зар треба ту нешто додати сем да сте сви ви затечени таквим понашањем Бојана, јер упорно сви пишу да је то била добра душа. И то је ок, треба то поштовати, али сви су они нечија дјеца, све их родиле мати, најгоре је родитељу! Што је Бојан то требало-да туче слабијег од себе, "да му покаже... ", сигурно се питате, али нећете да признате. Зло је попут бумеранга! И то за сљепоочницу није тачно, убоден је иза уха када је тукао Горана. Нити знам једног нити другог и ко сам ја да судим, али ми је ужасно уопште чути да се овакве ствари дешавају. И "пријатељи" гдје су сад? Нема њихових имена, нема презимена, година рођења, ништа није познато, објављено. Имамо право чути истину.

Name

Лела

23.10.2018 14:55

Ма само ви коменатарисите ста хоцете али један је на слободи праведно други це бити због одбране...поззз

Name

Анннаа

23.10.2018 15:03

Будалетина ти онај ко те тако васпитао лијепо! Етоо само толико

Name

Ре

23.10.2018 15:18

Постени убиства у самоодбрани

Name

Ре за нељуде

23.10.2018 19:17

Сад је лаксе,није у слијепоцницу нег иза уха,какво олаксање мртвом момку.Срам вас било.Јадан,слабиц,диго се па исао за аутом.Ајде ментоли објасните откуд му дизалица и срафцигер на поду,док је "добијао" батине,срам да вас буде

Name

За човјека

23.10.2018 19:46

Питај ти "другове" шта је било, ми ево немамо појма, будало једна! Срам тебе и такве ко ти што дајете шансу за свако пресретање на улици и млаћење, сви бијесни, силовни и крв ударила у главу. Ово убиство је посљедица показивање силе. Не знаш ништа друго ни написати, а благе везе немаш шта је било те вечери, јер да знаш изашао би и рекао у јавности. Уа, за такве као ти "друже" !

Name

Г

23.10.2018 21:02

Ово убиство је посљедица показивања силе бас тако, слазем се. Назалост зртва је Бојан, а нама је увијек залије оног кога нема. Треба узети у обзир све детаље који ми уопсте јос и не знамо. Зато је вецина коментара овдје сувисно.

Name

децко

23.10.2018 09:22

Није уреду сто су Дубицани провоцирали само зато сто их је висе! Али оправдање за убиство нигдје нисам процитао! КРИВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.10.2018 11:53

Ако се не сјеца јел то знаци да це га пустит да и нас остали народ шарафа?

Name

децко

23.10.2018 16:42

Не.... то знаци да це убицу осудити на 15 година и кад издрзи трецину казне слободан је цовјек... и ако се буде добро владао на улицама Бањалуке га мозете оцекивати за максимално три године!

Name

Бања Лука

23.10.2018 09:28

Не сјеца се да га је убио..а сјеца се да је бацио дизалицу и промасио.. Све актере похапсит и на робију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

23.10.2018 09:35

Није он изјавио да се не сјеца да га није убио, вец да није свјестан, вјероватно момак мисли да му није толике провриједе нанио....цитате ли? Видите ли да је тек сазнао и он кад је ухапсен!

Name

алекс

23.10.2018 10:09

Забога милога,убости срадцигером у врат и сљепооциницу и не знати да га је.убио???Не могу схватити да неко мозе да покуса да разумије и оправда понасање убице,ма ко да му је ...хало???

Name

Соња

23.10.2018 10:25

Убодне ране серафцигером у главу и није свјестан какве је повриједе нанио . Ма дај.. Робија... 40 година ако мозе... ја не желим да шетам на улици поред људи који нису свјесни....

Name

Ја

23.10.2018 10:32

40 година? Е не мозе

Name

Ре

23.10.2018 10:46

сви су они итекако свјесни, суд мора изрећи оштре казне, овај се наводно бранио тако што је несретнику забио шавцигер у лобању, ма немој ми рећи, пропјеват ћеш иза решетака само тако.

Name

Г

23.10.2018 11:07

Ако Бог да за 5год да изадје. Због будала провести зивот у затвору, туга

Name

Ја па ја

23.10.2018 11:12

И на крају као што обично бива , крив је онај кога нема јер се не може бранити ! Ако преко камере утврде тачан ток дешавања и изјаве очевидаца ,тј. сви учесници и посматрачи а колико видим њих нико не спомиње , шта очекивати ?

Name

Срамотно

23.10.2018 13:55

Не мозе 40 година,треба њему истом.мјером који це му враг затвор,није заслузио ни дана да зиви.Вид ове будале ста реце стета да проведе у затвору,јест у праву си то је смеце којем није мијесто ни у затвору,томе није мијесто медју људима

Name

РЕ

25.10.2018 01:55

Па људи ста је вама. Па и ја сам се тукао у своје вријеме у овој Бањалуци , и то често . Добијао батине али и богами млатио. Па није било утакмице да није било зуба по поду , Али нико никог није убијао. Момци се посакетају и нико и незна а сад свака туца иде да те убије . Иде их 15 на једног. То је било срамота да неко зна да сте вас 15 напали једног. А овај слуцај је јасан. Па осилили се момци са пар пива и мислили да могу да кавгају , кад су добили по гузици , онда по алат у гепек па боди. лик је крив 100 % и готово. Није у афекту или незнању зато сто је узео орузије из аута и ту нема ста да се расправља . То се зове сколски примјер теског убиства, а тузилац мозе да му набаци и предумисљај зато сто је пратио ауто и убијеног прије сукоба.

Name

Научили сте дјецу тако

25.10.2018 17:36

Па убијени је пратио ауто, доста више лажи. И даље спавате, прошло је то ваше вријеме, а и тада је било ножева, разбијених флаша, научили сте дјецу да се кољу. Синоћ је дјевојка нападнута у центру Бања Луке, шта би требала радити да ми је знати!

Name

МУДРОВАЊЕ

23.10.2018 09:48

ПО ОСНОВУ ПСИХИЈАТРИЈСКОГ ВЈЕШТАЧЕЊА, АКО УБИЦА НИЈЕ БИО СВЈЕСТАН ДЈЕЛА КОЈЕ ЈЕ ПОЧИНИО , А НА ОСНОВУ ПОМРАЧЕЊА СВИЈЕСТИ, ШТО ЗНАЧИ ДА НИЈЕ БИО СПОСОБАН УПРАВЉАТИ СВОЈИМ ПОСТУПЦИМА, ИСТИ МОЖЕ БИТИ ЧАК ОСЛОБОЂЕН ТЈ БЛАГО КАЖЊЕН. МОЖДА ЈЕ ИЗЈАВА УБИЦЕ И ДАТА У ТОМ ЦИЉУ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

23.10.2018 10:18

То није убица, то је Горан! Прва ствар. Бојан је био изнад Горана, сто знаци да је Бојан савладао Горана. Сто се мозе и по њиховим сликама видјети и закљуцити да је логицно, висини итд. А у моменту страха непромисљености бранис се како умијес ...сваком од нас је уродјено да се спасавамо боримо за своје зивоте.

Name

израелац

23.10.2018 10:20

свима се помрачила свијест и нико се не сјећа ничег и сви су жртве.. што значи да је потребна потпуна реконструкција догађаја макар у 3Д видео моделовању... иначе ће се суђење поништит а то ће бити доказ корумпиране и лоше власти којој се такође помрачила свијест и ничег се не сјећају...

Name

Дубичанац

23.10.2018 10:33

Изгледа је овом уродјено да боде у сљепоцницу. И докле цес да га оправдаас и бранис. Јел убио момка, јесте. Знаци да је убица и да треба да одговара за своје поступке.

Name

Столе

23.10.2018 10:57

То није убица то је Горан?! Па цовјек није извадио срафцигер из дзепа у тренутку самоодбране па да казес ај дохватио ста је имао при руци. Он је отворио гепек извадио срафцигер, присао цовјеку и убо га у главу!!

Name

Само ја

23.10.2018 11:04

Јесте убио, несвјесно у одбрани! Ста је Бојан радио на њему??? Пита ли се то ико?

Name

Т

23.10.2018 11:22

А ста би ти Столе урадио у том моменту ето бас ме занима кад тако паметујес

Name

УЗ ЊИХ!

23.10.2018 11:27

Како мозес реци присао и убо га? Ста онда Бојан ради на њему??? Туцаа само туца, ту се Горан насао угрозен крај и тацка! Одбрана!!!!

Name

ре Н

23.10.2018 12:15

Побогу људи, читате ли ви чланак прије него кренете коментарисати?! "Према изјави осумњиченог..." дешавало се описано. Логично је да ће осумњичени дати изјаву која њему иде у прилог. Па неће ваљда рећи, "узео сам шрафцигер и два пута га убо у предјељу врата и главе"!? "Бличар узима шрафцигер и долази до сукоба њега и покојног Миловановића, у којем жртва задобија 2 убодне ране".... "У тренутку убадања, Бличар је био у положају устајања, док је жртва била над њим". Идући логиком, питам се одакле је узео шрафцигер? Извадио из џепа од јакне, нашао крај себе у том моменту, отео из руке жртве? Сумњам да је и једно од наведеног био случај.. Лично, мислим да је, бацивши дизалицу, одмах потом из гепека узео и шрафцигер и дочекао жртву која је можда већ кренула према њему. А то да није био свјестан су класичне изјаве, на које адвокати унапријед припреме своје клијенте. Убодеш човјека 2 пута у предио главе и врата и одеш са лица мјеста потпуно несвјестан да су такве повреде могле бити кобне? Класично убиство на мах, па нека прича шта год ко хоће! Само се питам гдје су у цијелој овој причи очевидци, или ће они тек касније бити испитани?

Name

Срам те било Н

23.10.2018 13:58

Н брзо психијатру,то је убица,Цуј мајке ти,Бојан га савладао а он при руци тако савладан имао дизалицу и срафцигер,као да прицамо у упаљацу и телефону,савремен неки момак опрему за ауто стално у рукама.Срам те било,имас ли дјецу,срам те било 1000 пута,

Name

С

23.10.2018 16:15

Браво Н

Name

Далибор

23.10.2018 21:17

Овај лик што се потписује са Н је тешка будала и подлац!!! Шта ће убици шрафцигер!!! Сви који кажу да је самоодбрана за лика који је стигао њих са аутом, гађао их дизалицом и кад су му узвратили КУКАВИЧКИ га избо шарафцигером, ви сте болесници и није ни чудо шта нам се дешава!!! Као фер туча а ја ћу онако успут понијети и један шарафцигер!!!!!

Name

Тамо

23.10.2018 21:24

Далеко је ово од ваше мудрости, жали боже тумачења ријечи, а сви сте све саме судије. Речено је да није био свјестан шта је урадио, мислећи на убодне ране које је задао Бојан, а које су усмртиле Бојана, није знао да га је убио. Признао је да га је убио.

Name

За Далибор

24.10.2018 06:40

Информиши се мало боље!

Name

Мирко

23.10.2018 09:57

Убиство са намјером јер је узео срафцигер да повриједи или убије.Максимална казна је једина правицна казна за таква дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

23.10.2018 10:25

Миркец адвокат!

Name

Рале

23.10.2018 10:03

Па овдје се види које кога напао и које кога цекао сто се не приведу остали момци из фиата...по овом тесксту они су криви и ја би се бранио кад би ме неко напао неби бирао средства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

23.10.2018 10:24

БРАВООООООООООООО! Сви би се о и бранили само серу!

Name

Ја

23.10.2018 10:38

Тако је!!!

Name

ре Рале

23.10.2018 10:56

Цитам овај извјестај и онај прије неки дан разлика велика како и засто.

Name

Право и правда

23.10.2018 11:14

Ма немој. А циме, како, је покојник напао убицу, има трагова тог напада? И откуд убици сарафцигер у руци? Извадио га из аута прије, него сто га је покојни Бојан наводно напао, а прије тога је извадио дизалицу и бацио на људе? Засто, ста су они бацили на њега, па се морао бранити?? При томе га је убо два пута, покојни Бојан је сигурно био онеспосебљен и при првом убоду. Али убилацком нагону, примитивне и осиљене звијери, је мало био један убод. Бојана висе нема, никад га неце бити, неко за то мора одговарати?

Name

Порука

23.10.2018 17:17

Сви би се бранили, само лажете да не би. За све оне који говоре СРАМ ТЕ БИЛО, СРАМ ВАС БИЛО, ма пљуните себи у уста, јер ви би исто учинили! А први бацили камен на оног ко се бранио и запалили га као што су некад палили жене на ломачама. Тако и дјецу учите да лемају слабије од себе, да их изазивају у школи, дјецу са инвалидитетима и заостајањима у развоју злостављају, а ту се кунете у Праведност. Зато је Давид настрадао, јер се није могао одбранити од силеџија који су му стали на пут! Не желим нико да ми стане на пут, шта ћеш да ме дираш, тучеш, ко си ти да ме лемаш, јер ја тада не знам да си добар, лијеп, мрава згазио када ми овако псујеш!

Name

Нова Варос

25.10.2018 00:00

Добро је гилиптери као сви би се бранили сви би ово,сви би оно.Гдје је сминкер кренуо за њима,као препасце се његовог бмw-а,еееј индијанци ја сам се у младости потукао безброј пута,разбијао главе и мени разбијали,убоден нозем у туци.Знате ли ко боде,па боду п...е.Све је ок на улици,стангла,камен....ма све при руци али ноз,сарафцигер....Мали сеоски мисеви,досо јаро из Трна у град па он као овим Дубицанима показује ко је он..Љобере на робију па да цидимо муда тамо.

Name

Бања Лука

25.10.2018 13:06

Овдје једини индијанац испадас ти! Доста је видјети ово клосарско писање.

Name

Глиптеру

25.10.2018 17:42

Ма можеш ти писати шта хоћеш, треба вама свима пукнути по џепу за било какво изазивање хаоса, па ти види шта ћеш и како ћеш. Не би се ни тукли нити би било шта од оваквих дешавања. Г

Name

ММ

25.10.2018 18:51

Па с обзиром како нам се овдје свима обрати није ни цудо сто је избоден....мсм страсно, некултура као прво и мафијање, крилање, типицно клосарско!

Name

Гррр

23.10.2018 10:18

Бозе има ли те? Добио цовек Амнезији, јос це и луд доказати да је... Сто није далеко од истине... Ко год да је први започео сукоб и туцу, нема оправдања за убиство... А неби ме зацудило да етооо снимак испари сам од себе, зна да се деси квар, обрисе се само или ту ноц бас камера није радила... Ее Дрзави јебем ли те...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.10.2018 10:34

Тацно тако из полиције це развлацити и цекати да се снимак камере гдје се све јасно види ста се десило продје 30 дана и да се снимак сам пребрисе па це полиција послије тога тразити тај избрисани снимам.Тако су урадили са вецином снимака из центра Бања Луке кад је претуцен Давид Драгицевиц!

Name

Ре ,

23.10.2018 10:52

Заради оваквих ствари, Власт се је накопала толико народне мржње ,савјетујемо ин да се распусте ; када народу пукне филм , небу ин био у кожи

Name

Грр

23.10.2018 10:55

И ако добије казну, а добице неку минималну и то ти је код нас правда и закон...

Name

Ја

23.10.2018 10:28

Залосно је ста ови медији раде, оцрнисе и Марка и Горана а све на основу нетацних информација!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Столе

23.10.2018 10:53

Да ли си ти нормалан/нормална...оцрнисе Горана и Марка? Мозда Марко и није био директно крај зртве и он треба да буде терецен као и остали из Дубице.. Горан је отворио гепек, узео серафцигер и кренуо на зртву! Сватас? Засто нико други није узео срафцигер?

Name

Ја

23.10.2018 11:17

Јеси ти мозда био тамо кад то све знас? И гдје се то спомињу имена осталих уцесника?

Name

Дозови се памети

23.10.2018 14:13

Оцрни марка и горана,срам те било,оцрнило ти главу.Њих дозивитно у затвор и да пате,да позеле сами себе да побију

Name

Л

23.10.2018 15:08

ОЦРНИЛО ТВОЈУ ГЛАДУ! И црки од муке Марко је слободаааан. Горан треба да сноси посљедице нико не казе да не треба, али нико си и ниста у овој прици не знас детаље затоо пали

Name

Ширите зло

23.10.2018 17:23

Чује се све и све се зна, град је мали. Истина је ево данас мало више испливала на површину. Ви који позивате на смрт, убијање, пробадање истим, замислите шта сте у стању урадити све само да можете.

Name

Лудаци луди

23.10.2018 19:22

Ја да сам Бојанов отац и мајка једва би доцекао да буду слободни,неби им дао дан затвора,сам би то ријесио зацас посла,па нека мене за моје дијете у затвору

Name

Ветеран

23.10.2018 10:35

Под хитно увести смртну казну..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

23.10.2018 10:56

А да је твоје дете у питању,јел би тразио смртну казну???

Name

За Марка

23.10.2018 12:02

Ста би ви тразили да је васе дијете убијено??

Name

Никола

23.10.2018 10:41

Управо тако,цовек је био у страху за свој зивот,не оправдавам убиство ,али свако од нас да се насао у таквој ситуацији не зна како би реаговао.У сваком слуцају треба испитати и преосталу цетворицу младица,јер су и они уцесници у туци то је неоспорно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

23.10.2018 11:02

Уз Горана и Марка смо!

Name

Нина

23.10.2018 11:19

А на који нацин је био угрозен? Откуд му сарафцигер у руци, док је био у страху за зивот? Откуд му дизалица у рукама прије сарафцигера? Како је све то стигао узети,ако је био угрозен?

Name

За Нину

23.10.2018 11:35

Ако те то бас све занима иди па се распитај мало боље. Људи престаните сирити мрзњу на основу лазних информација!

Name

Ре За Нину

23.10.2018 12:00

Није лазна информација да је Бојан убијен, нити је лазна информација да га је убио, Горан! Моја питања, нису сирење мрзње. Вјероватно сте свјесни да одговори на та питања, указују да је Горан монструозни убица, који заслуцује најстрозију казну. А тразење најстрозије казне за монструозне убице попут Горана није израз мрзње, него природна људска тезња ка правди. А измедју прадве и права, овдје, назалост не постоји паралела, зато људи и јесу јесу у толикој мјери изреволтирани.

Name

Ја

23.10.2018 12:25

Монструозна убица јер се бранио???

Name

Бања Лука

23.10.2018 12:41

А Бојан који се налазио на њему и млатио га ста с тим?? Ста је требао реци" самоо туци друзе ево ја цу кулирати мало" Еее народеее свиии би се бранили како бии стигли вјерујте, да сте били у истој ситуацији!!!

Name

За Ја и Бања Лука

23.10.2018 12:52

Бранио се??? Откуд му сарафцигер у руци?? Кад га је стигао узети, ако га је покојни Бојан млатио? Прије тога је у рукама дрзао дизалицу. Да је га је покојник млатио, Горан би био бар модар, не би стигао узети дизалицу, бацити дизалицу, па онда узети сарафцигер и забости га два пута а покојни Бојан би био зив.

Name

Ја БАЊА ЛУКА

23.10.2018 13:01

А видио си Горана па знас да ли је модар или није?

Name

За Нину

23.10.2018 13:38

Нина, сасвим коректно сте написали и овај и претходни коментар. Оно што је сада на дјелу је релативизовање тешког злочина са смртним исходом по једно лице. Да ли иза монстроузног убице стоји неко ко је политички битан, па је након пар дана згражавања почела колективна и ботовска одбрана, гле шизофреније, убице, умјесто жеље да буде процесуиран и кажњен. Утврдити ниво евентуалне самодбране, прекорачења исте. Човјек који има шарафцигер у руци је кукавица. Ако неко не може избјећи тучу, треба бити спреман да поднесе батине. Од батина се човјек опорави. Од смрти, родитељи и породица неће никада. Генерално, зарибали смо као друштво. Свеприсутна агресивност, недостатак правде, заштићеност тајкунске дјеце, дјеце виђенијих људи и политичара су узеле маха. Трпељивост не постоји. Млади живе као у ГТА. Мисле да ће рестартовати живот. Сви мисле да су најјачи, најпаметнији, најљепши, тако су васпитане ове нове генерације. Мисле да им је све дозвољено. Убиле су их друштвене мреже, не знају за срамоту. Убиле су их задруге, фарме, велики брат. Уби нас као друштво Пинк (не)култура. Толеранција не постоји. Здрав разум, такође. Нико није спреман да пречује увреду која долази од будале и агресивца. Сви су дрчни и радије би погинули него да изигноришу некога кога први пут виде, па макар у некој агресивној форми. Нисам увјерен да овакво правосуђе може овом убици (да, убици, неко је сахрањен због њега), одрезати казну већу од 12 година. А реално би било бар 30 година. Док закон, правосуђе не почне слати поруку да се насиље и злочини не исплате, овога ће бити све више. Правосудни систем УСА је једино што би требало од њих преписати. Сав живот проведеш иза решетака, у реду.Неко други због твог страха, хистерије, неурачунљиовсти сво вријеме овог свијета ће трунути под земљом. Казнена политика ове земље мора бити драстично другачија.

Name

Нина, ре За Нину

23.10.2018 13:44

Све сте рекли!

Name

За Ја БАЊА ЛУКА

23.10.2018 15:25

НИсам узиво. Али знам да је зив, из прлозене слике видимо да је цитав и физицки здрав. А Бојан је под земљом. Исто тако знам, да у самоодбрани није могао стици отворити гепек, извадити дизалицу, бацити дизалицу, онда извадити сарафцигер и убости га у цовјека, два пута.

Name

Гаги

23.10.2018 10:44

Немој да лупате јасно као дан које кога напао досли су у провод у БЛ и јос насли да прве глупости и пресрецу људе..глупа прица да не познају бања луку па како су насли пекару која ради да једу, како су обисли толико клубова..свијесно су изасли из пекаре прије ове двојице и цекали их, свијено су тразили туцу зато ми није јасно засто се не приведу момци из дубице..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

23.10.2018 11:07

Тако је !

Name

Нина

23.10.2018 11:21

Јасно је к'о дан је Бојан мртав. А убици ниста не фали. Јасно је к'о дан!

Name

Ја

23.10.2018 12:43

Нина а видјела си Горана? Видимо знас да му ниста не фали? Па де нам јос мало реци ста знас? Глупо зенско, па доста му је само да на савјести има да је момак у гробу због њега!

Name

За Ја

23.10.2018 13:39

Горан је зив а по прилозеној слици, цитав је и има све дијелове тијела. А Бојан нема ниста, у гробу је. Да има савјести не би бацао дизалицу на људе а тек не би неког убадао сарафцигером у врат, па други пут у сљепоцницу, да буде сигуран да га је убио. Немојте ни помињати самоодбрану, јер да га је неко напао не би стигао ни отворити гепек а камоли извадити извадити дизалицу, бацити је, па онда узети сарафцигер и убости га у цовјека два пута. А о вама довољно говори, "глупо зенско".

Name

Гаги говно

23.10.2018 14:19

Знаци додјес у Бања луку,погледас некога како му непасе,и он те убије.Ста цес ти из другог града доци у бања луку у град,и свратити у пекару,сад се то ријеси серафцихером,срам вас било.Сад тески убиица испаде зртва,ма не треба суд за то.То се ријеси исто као и он

Name

Сам бираш

23.10.2018 21:40

Показивање силе као и вршење насиља над неким води у ово што се десило. Сви ви који то подржавате дајете шансу новом насиљу међу нама. Туче не доносе добро, туче не показују и не доказују ништа, будите сигурни у то. Сам бираш којим ћеш путем, сам то бираш.

Name

Ре за ја

24.10.2018 03:50

Из овог текста је јасно да је тући претходила свадја која је трајала од пекаре, па у вожњи, а што значи да је адреналин пуцао бар 10 минута код свих и да се дизала тензија... За бацање дизалице из гепека до узимања прве ствари која је била при руци у овом слуцају сарафцигера је прошло мање од 15 секунди јер толико ти треба да отворис гепек и узмеш прву ствар која је ту, а сигурно ако су стали аутима након свадје нису изашли да пјевају него да се туку. Нормално је да момци који су у мањини ће узети нешто чиме да се бране јер је омјер снага 2:1 и нико не може потврдити да сличне реквизите неко из другог аута није имао... Криви су и једни и други јер ови што су са убијеним били су прије изашли из пекаре и намјерно се возикали около да наставе препирку, да су отишли кући не би ни дошло до окршаја... Туга и јад за све... Беспотребно уништени животи најмање двије породице...

Name

Ја

23.10.2018 10:52

Мислим да је јако глупо објављивати овакве текстове. Цјелокупна ситуација се мозе сагледати само када се цују, виде и упореде све изјаве, снимци и сл. Овако сви узимамо себи за право да коментарисемо и судимо на основу непотпуних информација. Није у реду, ипак је ово страсна трагедија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралан

24.10.2018 16:41

Мислим да полиција треба да буде као и прије....Као и титина....Да свако ремецење јавног реда одмах неутралисе....И да пекаре и клубови не раде као сада...Људи стоје на улицама...до 5 ујутру..Пију,галаме...Из тога произилазе трагедије..Ја од хулигана немогу да спавам....А устајем на посао у реалном сектору у 4 и15...да пуним будјет..Молим дрзаву да спрецава овај вид насиља над градјанима....Породицним људима....Уц УВЕСТИ патроле у свим насељима...да стално крузе....Одузите нам се за своје будзетско дјеловање.. Ми вас хранимо...а вама је посао да нас заститите....Јер радимо за вас.Застити све градјане са ангазованом полицијом која не коцка и не буде по кафанама вец патролира и приводе пјанце..агресивне у ситним сатима...Ето тако

Name

Милаа

23.10.2018 10:55

Па јасно се види ко има Бојана медју пријатељима да је редовно излазио у Бања Луку,како онда нису познавали град

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

23.10.2018 10:56

Досли дубицани у провод било им мало и јос заустављају по улицама крузе пресрецу и ником ниста..засто их не приведете гдје сад она прица убио момак из бл онесвсценог момка...сасвим је логицно да је 5 момака из дубице напало 2 момка, па мене да нападне 3 или 5 момака па ја незнам ста би урадио задње сто би било је то да дигнем руку на себе подразумјева се да би се бранио са било цим сто бих имао у том моменту то је та борба на зивот или смрт..то је уродјено у сваком цовјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Л

23.10.2018 11:31

Тако је, бар неко реално размисљање.

Name

СА

23.10.2018 13:24

Дајте имена тих Дубицана који су својим глупостима и курцењем свог друга одвели у гроб. Треба и они да одговарају!!! Дајте и њихове слике!!!

Name

В

23.10.2018 13:57

Ако су момци из Дубице усли у пекару и пјевали или пјевусили засто је то засметало овој другој групи нису требали обрацати пазњу на њих и неби сигурно ни досло да сукоба требамо гледати од самог поцетка ко је кога поце провоцирати а и само то сто је бацио дизалицу исто тако је могао да погоди неког од тих момака и да убије без сарафцигера и ако су вец ислини једни и други на туцу засто су користили предмете засто се нису тукли голим рукама ван сваке памети је у туци користити ноз пистољ сарафцигер и незнам ста вец по мени је ово цисто хулигански и курвињски упустати се у туцу са тврдим предметима нормално да треба нај острије казнити убицу и у овом слуцају он се није бранио вец нападао

Name

За Боро

23.10.2018 20:28

Боро јесу вране попиле мозак?цитас л8 ти ко је пресретао....Боље да га нису попиле тако уцини праву ствар и баци га

Name

наркобас лукац

23.10.2018 10:58

Убијени је користио ЛСД и провоциро је осудјеног за убиство,овај није имао зоље да се брани,него је узео лаксе средство за одбрану сарафцигер.Посто је убијени имао кифлу у дзепу,убица билцар је мислио да је пистољ,па је са пар удараца у главу момка себе одбранио.Моја скола,треба га пустит,пс лукац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непосредан

23.10.2018 11:11

Мислим да су момци из К.Дубице изазвали туцу.. Засто су крузили и цекали да изадју ови момци. Надам се да их је полиција све алкотестирала и крв им.узела за анализу. Затим изјаве појединацне од свих уцесника и лако се склопи мозаик и додје до праве истине и слиједа догадјаја . Гдје су му другови од покојног младица ..ко је од њих наговарао и тразио туцу и њега истурио јер је био нај јаци од свих њих сто се види по градји . А ови су се морали бранити на цести од напада . Али далеко од тога да је смио да га убије сарафцигером. ОСУДЈУЈЕМ ТАКВУ САМО ОДБРАНУ ТРЕБА ГА ОСУДИТИ И У ЗАТВОР СТРПАТИ. Али и остале ..нароцито другове од покојног . ИСКРЕНО САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрога

23.10.2018 11:11

Ја му вјерујем да није свјестан. Прије него крену узимати разне супстанце нека ставе прст на цело????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниссан

24.10.2018 14:24

Познајем Горана дуго од детињства он има епилепсију и због тога никада није био конфликтан имао је операцију главе и увијек је избегавао туце јер сваки ударац у главу за њега би могао бити кобан.

Name

ЈувеЛ

24.10.2018 18:56

Горан нема епилепсију,ако га вец познајес то би требао\ла знати.То да је имао опера је тацно,као и да би сваки ударац у главу по њега могао бити кобан.У питању је несто друго а не епилепсија.

Name

Изаеуропесмо

23.10.2018 11:20

Цитам и не вјерујем,како коментаре тако и текст.Па јел могуце да се убица оправдава,хајмо сад и Давидове убице оправдавати.Билцар је заслузио електрицну столицу људи моји,да је ово правна дрзава и да имамо смртну казну.Хладно сјести у ауто и као није овом ниста.Након свих глупости са изборима само цу ово реци: Народ је заслузио овакву власт и изврсну и судску,криминалце а и убице.Рикни Миле лаве,сад их до краја све ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

♥️ није камен

23.10.2018 17:57

Овдје ће се Правда подијелити тек када Истина наступи и када се буде знало шта је било ту ноћ између младића из Дубице и Бања Луке. Јавност је погрешно информисана, данас потпуно друге вијести од оних некидан. У сваком случају, сваки дан од Давидове смрти помислим, жалим што се Давид, младић од 21 годину живота није могао одбранити од умоболних пишоња и шуга који су га тукли, млатили, а касније отели и злостављали неки други. А како видим да се јадан одбранио, многи би данас викали да је убица зато што се спасио од насилника, туђих синова, нечијег брата, пријатеља. Шта вам ког ђавола треба да се тучете "будале" једне, видите ли шта се десило?! Туче не доносе добро, не доказују ништа, схватате ли?!

Name

СКАНДАЛ

23.10.2018 11:33

Најблазе ово убиство це се окарактерисати као убиство у афекту ако не цак и убиство у самоодбрани по прици Билцара тако испада а да ли је све било бас тако,цовек има амнезију у неким сегментима овог трагицног догадјаја сто и сам признаје мозда се вади на ту цаку да испадне да је у моментима био на тренутак и неурацунљив или неубројив...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислио је

23.10.2018 21:48

У афекту и јесте било, али није истина да се не сећа. Само да "није свјестан" оног што се дешава. Жалосно, жалосно. Претужно.

Name

цеца

23.10.2018 11:39

Не покушавајте оправдати убиство. Ако није био спреман да се туце што се није повукао. Фино пише да их је пресретао са својим аутом. Он је мало жешци убица. Када је момцина што није показао своју мушкост са шакама. Казна доживотна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

23.10.2018 11:49

Ако Бог да добице најмању казну Цеци!

Name

за Цеца

23.10.2018 18:01

Ти си она што по фејсбуку позива испод сваког коментара на пробадање шарафцигером убице и другог осумњиченог, јел'да? Знаш ли ти шта радиш, шта пишеш? Упитај се шта је и с тобом, какво зло шириш.

Name

борац

23.10.2018 11:47

Везе су прорадиле а да није осигуран неби се тукао па јос убио.Бања Лука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wоw

23.10.2018 11:55

Осигуран па се намјерно тукао, хмм...а како то да онда није од раније познат полицији кад је вец тако зељан туце и проблема да би га извлацили, е јесте цудан народ откуд толика мрзња зато нам и јест овако

Name

Кројачица

23.10.2018 11:51

Овоме је Лукач сугерисао шта ће рећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

23.10.2018 11:53

да неце на крају реци да је била нузна одбрана?? е дрзаво е судство

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

23.10.2018 12:04

Цуј коментара казните га најстрозије да би био примјер другима да се то висе не десава..засто би он испастао (ако се само бранио)..гдје је ту правда, будите примјер сами себи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луд луд луд

23.10.2018 14:31

Он испастао,а он убио.Цовјеце....зар толико луд мозес бити????Wтф????Одсад сви као основну опрему дизалицу и срафцигер али не у ауту вец у дзепу,јер цовјек је био доњи бранио се и онда му дух Каспер донио дизалицу и срафцигер.Побогу брате

Name

М

23.10.2018 17:04

Засто би испастао због будала , да! Засто бас њему најстрозија казна да би се друству показало? Ово се десавало и десаваце се ал сматрам да није фер да се њега најстрозије казни да би се као показало друству, добице своју казну ако бог да минималну као самоодбрана

Name

Зло

23.10.2018 19:33

Самоодбрана????Дајте људи разумијем ако је вас,ал немојте јести г.....Немојте бранити неодбрањиво,будите прво људи,имате сви дјецу,да се недај бозе васем ово десило би ли оправдавали убицу?колико год добар да је био убио је,пљунуо је на себе,своју породицу на све.Која це га хтјети за цовјека,која мајка за зета,ста би прицао својој дјеци е твој тајо је убио цовјека.Сам треба да схвати да је уцинио велико зло

Name

М

23.10.2018 20:31

Е ко би људима угодио... како тако сви знате осудјивати, то је најлаксе. Ви би сви пустили да вас на смрт неко претуце, не би се уопсте бранили, како да не... Горан није монструозни убица и тацка.

Name

за зло

23.10.2018 21:56

О боже сами себи дајете име у коментарима да сте "зло", да једемо го..., ма немој ти себе лагати, пљуну себи у уста, ако би ти дозволила да те неко бије. Јеси ти уопште нормална? Ти би свом дјетету рекла да се не брани?! Не лажи! Осуђујем сваки напад, сво ово кавгање, напаствовање које је довело до убиства Бојана, и вас који ширите мржњу! Ко си ти да ми наноси зло, како мени, тако и другима!

Name

Схватите

24.10.2018 06:15

"М" ови људи не разумију! Као сто је Бојан нецији тако је и Горан нас! И НЕ МОЗЕМО ДА ГА МРЗИМОО ПРОКЛИЊЕМОО СХВАТИТЕ! Људи одговараце за ово сто је урадио нико не казе! Није нама драгоо људи сто је он ово урадио!!!!! Није ово утакмица да се навија- Бојан Горан ! Али не мозе остати имуни на ријеци појединаца да је Горан монструм, да га треба објесити да му треба породицу убити, да га треба муцити до краја зивота. Не подрзавам ста је урадио. Теско ми је реци заслузује казну, али мој је, боли људи све разумитееее!

Name

знај

24.10.2018 08:30

Схватамо ми све, само људи су се начитали погрешних информација, а и сами су склонији "правду дијелити", човјек је ухапшен, вријеме не може вратити, нико од њих. Лако је вјешати тог Горана који је признао шта је урадио, а хоће ли вјешати Давидове убице, осумњичене за монструозно премлаћивање и убијање?! Гдје су толики праведници, зашто осумњичени и даље нису ухапшени, они који су то урадили?! Таквих се ви требате плашити усред дана, а не по ноћи! Младића са бијелим кишобранима и њихових заштитника у врху власти!

Name

Схватите

24.10.2018 08:59

Хвала ти пуно на разумјевању! Убио је, признао је. У затвору је. Не знам ста се оцекује да га породица његова и ми пријатељи разапнемо. Не моземо јаце је од нас ма колико год био крив. А крив је.

Name

.

23.10.2018 12:24

СВИ ВИ СТЕ НАЈПАМЕТНИЈИ.... Јесте ли били на мјесту убиства у то вријеме па сте видјели ста је било и ко је крив кад са толико сигурности тврдите да је Горан крив? А гдје су "другови" од убијеног? Засто они нису приведени? Они нису уцествовали у туци? КАД СЕ СВЕ САЗНА СТА ЈЕ И КАКО ЈЕ БИЛО, ТЕК ОНДА МОЗЕТЕ РЕЦИ НЕКО СВОЈЕ МИСЉЕЊЕ А ДО ТАДА СЕ ПОКЛОПИТЕ МОЛИМ ВАС, БРУКАТЕ СЕБЕ А И ОСТАЛЕ ЉУДЕ У БЛ, ИМАТЕ ИЛИ ЦЕТЕ ИМАТИ ДЈЕЦУ И 8СТА НЕ ДАЈ БОЗЕ ДА ОНИ УРАДЕ НЕСТО ТАКВО, КАКО БИ СЕ ВИ ОСЈЕЦАЛИ ДА НЕКО ПИСЕ ТАКВЕ КОМЕНТАРЕ ЗА ВАСЕ ДИЈЕТЕ? Немојте РУЗНО је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

23.10.2018 14:21

Убицу не треба осудити треба га пустити на слободу па да хода и даље по клубовима и пекарама и да трази следецу зртву дали це сутра бити твоје дјете на реду или мозда ти о томе не размисљас дали це охрабрити јос неког другог да се и тај доказе како је опасан лик како мозе да убије и да му нико ниста не мозе размисли мало о свом коментару

Name

Авоглион

23.10.2018 12:25

По изјави овог олоса се види да је искусан преступник закона. Не сјеца се да је убио момка али се сјеца да га је убо одоздо тј. Да је зртва била на њему. По сликама на фацебооку се види да овај олос није у винклу. Надам се да це олос добити максималну казну. На залост оваквих олоса имате на сваком кораку. Купе тако неку њемацку крнтију па мисле да су неко и несто. Цувајте се народе и цувајте дјецу. А олосу однесите хаденса креме. Требаце му.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

23.10.2018 12:46

Видимо и ти си искусан са кремама! Опа

Name

Гораб/БЛ

23.10.2018 12:48

Није ФИЈАТ него ФИАТ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

23.10.2018 12:57

Само смртна или дозивотна,па психопатама другим не би пало на памет висе тако несто да помисле а не да ураде.То је исло на убиство,забости сарафцигер у главу,ма халоо гдје то има,ту нема олаксавајуце околности. Умро гаде у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.10.2018 13:44

СМРТНУ КАЗНУ !!

Name

Кика

23.10.2018 13:02

Јадан је Бојан у земљи. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

23.10.2018 13:37

И Горан у затвору

Name

Сања

23.10.2018 13:51

"Из затвора икад, из земље никад"

Name

Дон

23.10.2018 13:30

За убијство треба сносити посљедице, ту нема говора, затвор му не гине, али ни Дубичани нису требали провоцирати. Њих петорица, па мисле да су мудоње, а као што видимо, све се одигра врло брзо. Овај момак га сигурно није хтио убити, није му то била намјера, али ето, непромишљена радња, неколико секунди и све је готово. Један живот је угашен, а други растурен. Убицу осудити, а колеге од покојног младића из Дубице позвати на одговорност, они су испровоцирали овај несретни случај. Зар је требало провоцирати? Зар не могу нормално изаћи у град? Било је овога и на националној основи прије неколико година. Ван сваке памети. Ужас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дон

24.10.2018 06:50

Слазем се да ових пет нису требали провоцирати али и покојник и његов друг нису се требали кацити са њима. Видели су на цијој је страна не разум него снага. Требали су сто рекла наса деца искулирати. Не знам појединости али као отац момка година покојника разумем и момка који је убио ако је бранио свој зивот. Да будемо постени, покојник је имао иза себе цетворицу момака. Па ста је овај требао да уради, да легне да га гази. У том односу снага имао је право да се брани свим средствима. Пазите није овај Горан досао са срафцигером до фијата и убио. Као родитељ, отац, разумем бол родитеља и моје искрено сауцесце породици. Момка висе нема а био је колико са слике видим олицење момцине. Овом дргом је даљи зивот јадан, упропастен. Морамо радтии са децом да до оваквих ствари не долази. За ову двојицу је касно али систем мора да се побрине о безбедности свих градјана. Не мозе те мајка родити грмаља па да сибас кога ти падне на памет. И наравно, сви уцесници туце на одговорност, и свима по заслузи.

Name

СА

23.10.2018 13:35

Гдје су слике и имена момака из К Дубице?? И они требају да одговарају!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

23.10.2018 13:43

Сад га казнити са максималном казном која постоји а под хитно увести смртну казну. И ми смо се тукли, мислим на старију генерацију, али је то било шакама, а види ти сада јунака, жељеђне шипке, шрафцигерим дизалице, фуј !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛА

23.10.2018 14:12

Бас тако гдје су имена осталих, Бојан је испао жртва у томе свему, а на исти начин је могао завршити и Горан, ( а нама је увијек био добар онај кога висе нема),осуђујете а не знате све детаље, чак се пореди и са слуцај Давид, само овог пута момци нису татини синови па се зна и суди, зашто нису нашли убице од Давида, овдје је Горан приказан као убица, хало гдје су остали, нека се суди и њима, сви су били и сви су подједнако криви, само сто је на жалост Исход био на Бојану

Name

Ја

23.10.2018 14:14

Дозивотна па нек размисља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

23.10.2018 15:02

За такво звјерско убиство нема оправдања...СМРТНА КАЗНА ЈЕ ПРАВДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјеруј

23.10.2018 18:45

Смртна казна је пресуда. Правда је оно што стиже када се сазна Истина.

Name

Сзп

23.10.2018 15:20

Организоват Протесте на тргу правда за миловановица Докле висе убиства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еее.

23.10.2018 22:00

А смијати су се Дубичани једном човјеку који је долазио на трг.

Name

# Еее

24.10.2018 07:18

Ајде, не лупај! Јел се Бојан смијао, "том" човјеку, па је морао бити убијен?

Name

за #ее

24.10.2018 08:44

Не знам. Али пишеш да тражите правду за њега на тргу, а његов убица је у затвору. Није га убила група са трга, знаш ли то? Шта ће он на слабијем од себе, ето то је. Показивање силе поготово над слабијим није врлина, завршило је трагично. Нико од нас не правда ово убиство, али не правда ни насиље над новинарима, над немоћнима, над дјецом, над слабијим од себе.

Name

Јустиниан

23.10.2018 16:24

Ал снимите ову двојицу полицајаца.Типицни представници просјецног припадника МУП РС.Ниједан нема испод 110 кила.Вазда само здеру.Кркани и сељацке главурде.Вазда на цести и у свакој другој прилици узимају мито.....Док армија постених момака дословце гине на конкурсима, слузба ни не помисља да отпусти ове слонове........Све је то на улици умијесано у све и сваста.Само један вид криминала у униформи.Цисто и легално.Сад се премисљам.Не знам кад сам видио мрсавог полицајца.Сем ако је нов.......Одмах након пар година удебљају се ко свиње....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустиниан

23.10.2018 16:28

Ал снимите ову двојицу полицајаца.Типицни представници просјецног припадника МУП РС.Ниједан нема испод 110 кила.Вазда само здеру.Кркани и сељацке главурде.Вазда на цести и у свакој другој прилици узимају мито.....Док армија постених момака дословце гине на конкурсима, слузба ни не помисља да отпусти ове слонове........Све је то на улици умијесано у све и сваста.Само један вид криминала у униформи.Цисто и легално.Сад се премисљам.Не знам кад сам видио мрсавог полицајца.Сем ако је нов.......Одмах након пар година удебљају се ко свиње....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само казем

23.10.2018 16:39

Људи драги. Не дај Бозе овом ником као породици Бојана, не дај Бозе ником висе да се осјеца као Бојанова мајка, породица, пријатељи, сви они заједно треба да осудјују Горана без икаквих додатних питања ко је крив. Момак је под земљом, момак који је требао бас сада у овим годинама да узива, ствара породицу и сл. Тугааа огромна! Али ево ја неко ко пријатељ Горана не могу да му зелим зло. То је мој пријатељ, за мене увијек био ту, у било које доба дана ноци, за било ста. Мој добрии предобрии друг! Опет као неко његов не могу ни да га правдан, због њега је мртав момак! Али схватите мало људе и који њега бране да и он има мајку, брата, оца прихатеље породицу који умиру од бола за њим. Па је и нама нас Горан био како казу дуса од цовјека. Да ли би било у реду да га мајка родјена пљуне и окрене ледја? Па не људи. Свако свог воли и брани. Станите мало и престаните се свадјати. Бојановима дозивозна за Горана није довољна а нама је као његовима и година пуно. Ко хоце нека ме размије ко неце не мора....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаа

23.10.2018 18:14

Слажем се са "Само кажем". Ко год познаје Горана не може рећи о њему ништа лоше, увијек је био примјеран, вриједан и добар момак. Жао ми је што се тако десило. Породици страдалог Бојана искрено саучешће

Name

Само казем

23.10.2018 19:08

Износим своје мисљење. И опет понављам,овакав момак је изгубио зивот, па довољно је само да га видимо, андјео! Али не могу ни против Горана, боли ме јер знам какав је. Боли сто је бас ово њега задесило. Али боли и смрт овог момка и ако се нисмо познавали. Њега висе нема, њега његова мајка висе видјети неце, гасењем његовог зивота угасен је и њен, Горан је зив, њега његова мајка це видјати. Али немојте због себе да проклињете, због своје дјеце и својих близњих. Пустите да момак поцива у миру. Али пустите и Горана.

Name

Тако честита момак

24.10.2018 07:28

Не носи шарафцигер у ноћни излазак, а поготово не удара њиме по главама противника! Прцо, мали, искомплексирани!

Name

Само казем

24.10.2018 08:32

То сто је прцо, мали је друга прица. Сваког је Бог створио онако како је створио. И Бојан је био висок лијеп прелијеп! Али то је друга тема. Физицки изглед није потребно коментарисати овдје. Ја мислим да сам доста реалана била у претходним коментарима. Ко је ста носио, ко је коме "добацио" ко је поцео први, ко је пресретао кога висе није битно, момка нема. Други је у затвору. Само зелим да казем пустите га сноси он своје посљедице и сносице. Са људске стране опет казем да позивања на вјесања, муцења нису одраз људскости.

Name

За честите

24.10.2018 08:51

Ма то је у суштини то што ви сви мислите, НЕКО ЈЕ ПРЦО МАЛИ, ПА ГА МОЖЕШ ТУЋИ ЈЕР СИ ВЕЛИКИ, РАЗВИЈЕНИ ЛИК и НИКО ТИ НИШТА НЕ СМИЈЕ РЕЋИ ИНАЧЕ ЋЕШ МУ ПОКАЗАТИ.

Name

Само казем

24.10.2018 09:35

Казем неко сам ко га познаје. Горан је имао теско дјетињство. Провео је године у болници, операција главе, контроле, посљедице. Теско престеско да не дузим. Тако тај исти Горан је могао примити јаци ударац у главу и остати мртав на лицу мјеста. Мозда је затоо узео прво ста му је пало на памет. Али нецу да га правдам САМО КАЗЕМ! Али онда би била прица јадницак мали он онако ситан, кад је овај ко од брда одваљен насрнуо на њега итд итд... У овом коментару никог не браним да се оградим. Само дајем коментаре на основу физицког изгледа како људи коментарису!

Name

за Само кажем

24.10.2018 10:33

Разумијем, ја написах због тога овим "честитим момцима" који кажу да је мали ПРЦО, искомплесирани, да Бојану није требало то насртање на мањег од себе, а видим сви подржавају то батинање. То ти је насиље и готово. Шта ту има ко бити момчина, шта је поштено да јачи лема слабијег, а онда сви желе злочин над злочином. Нека опросте сви, али ко си "ти" да ми наносиш зло, иако си добар, лијеп, нечији син, брат, пријатељ, склони се од мене, мог дјетета, ја ти не знам шта си људино кад се навалиш на мене. Свако би се бранио, чиста лаж је да не би и свом дјетету би рекли да се брани од тог неког. Наравно да је свакоме жао што је завршило трагично, људи се плаше таквих дешавања. Још једино не разумијем зашто се не објављују имена и презимена, годишта осталих учесника у тој несрећној тучи.

Name

Само казем

24.10.2018 11:09

Кренуле су прице да је Горан "нецији син" само зато сто вози БМW. Нико се не пита ради ли , зарадио , помогла му породица, кредит. Али изгледа је друга страна "неција", па зато нема имена презимена.

Name

Ана

23.10.2018 17:49

Уз Горана смо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само казем

23.10.2018 21:17

Јесмо, ми који га знамо и који смо му пријатељи! Али у претходном коментару све је објасњено. Он је нас и нецемо га напустати.

Name

@Ана

24.10.2018 07:33

Колико пратим твоје коментарисње на овим порталу, никад, ништа паметно, ни примјерено ситуацији, ниси написала! По том се види твоја памет и твој карактер, и боље ти је да ћутиш, неће нико знати колико си глупа,!

Name

Ана

24.10.2018 08:18

Којим то мојим коментарима, осим овог да сам уз Горана? Види се ко је глуп.

Name

за @ана

24.10.2018 08:57

Пратиш ти сваког, сачекујеш коментаре, а други не би смјели писати оно што мисле. Још пишеш о нечијој памети, а види своје коментаре који су пуни зла. За такве као ти боље бити глуп него зао. Зло је бумеранг, врати се.

Name

Ааа

23.10.2018 18:21

Сматрам да пекарама треба забранити рад ноцу. И тацка. Колико је крви проливено задњих година? Након ноцног изласка омладина се окупља.Пијани иду преко реда, свадјају се и показују силу. Ста це то. Хоце ли неко умријети од глади? Забранити продају хране ноци и готово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

23.10.2018 18:33

Занимљиво коме смета и ко је против објаве имена сауцесника у туци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да знаш

23.10.2018 19:59

Баш! У праву си!

Name

Питам се

23.10.2018 19:43

Зашто нема више полиције од поноћи, до јутра, на улицама? Пекаре, драгсторе и све установе, које раде ноћу, треба обезбјеђивати полиција. Само више полиције ноћу!!! На путу дужине 18 км, од нашег насеља до следећег, сваки дан један а често и два радара снимају возила и кажњавају за мала прекорачења брзине. То је лак посао а пуни се буџет. Догађају се крађе, ништа да открију. Питају покраденог, на кога сумња. Кад се догађа овакво убиство, ако убица има залеђину, прогласе га неурачунљивим и ослободе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стварно

23.10.2018 22:11

Нека себи узму своје обезбеђење! Чуј ти себе! Полиција и јесте зато постала јадна и биједна кад се бави чувањем туђих пумпи, кладионица, пекара, маркета. Ко хоће у ситне сате да пије, једе, нека користи своју памет, другог избора не треба бити све док се наш свијет не опамети.

Name

израелац

23.10.2018 20:32

ако им ту ноћ нису узели узорке крви и мокраће, свим ученицима, онда од суђења нема ништа... и прави разлог и узрок не може бити откривен... зато кажу снсд јер они држе судство под контролом.. што умањује могућност праведног суђења.. судови не треба да буду под страначким утицајем него независни.. као и све остало, то је по уставу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кога штите

23.10.2018 22:13

Је ли зато нису објављена имена осталих из Дубице? Шта је с тим учесницима у тучи, нико не зна.

Name

РепН

23.10.2018 22:15

Не могу да вјерујем ста Н писе. Не дај Бозе да је неко твој заврсио тако да ли би исти коментар написао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

24.10.2018 06:06

А ста би ти да неко твој уради сто и Горан?

Name

Странац

24.10.2018 00:58

Ако није измишљотина, закључак је да су другови из аута криви за смрт. Ко је тај што је кочио да би пресрели Горана? Свима кратак фитиљ,налетили на погрешну особу и један живот угашен. Умјетност је преживјети, омладина мора знати да живот зависи увелико од друштва са којим излазиш. Овај убијени није имао другове,без обзира на судски поступак њима " друговима из аута" остаје убијени друг на савјести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

24.10.2018 06:35

Је ли Горан први нешто добацио? Је ли Горан кочио? Је ли Горан изазивао? Је ли Горан први изашао из аута? Је ли Горан побјегао као кукавица или кад је видио да иду према његовом другу њих тројица да га туку, бацио дизалицу према њима да би свог друга одбранио? То је друг а не као Дубичани. Нажалост исход је кобан, али то убиство је посљедица показивања силе.

Name

станци

24.10.2018 07:01

Нек посаљу радјена да преузме снимке

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Цеца, одговор

24.10.2018 07:26

Ја фејсбук и немам, тако да ја та нисам, али теби да одговорим када нешто циташ онда размишљај. Лупаш глупости, а ниси се ни удостоио да размислиш шта сам написала. Лијепо сам написала, ако је момцина што се није потукао шакама. Бојан је био увјерен да се може супроставити, а овај убица није и зато не иди на мегдан тамо гдје ниси сигуран. Поштеније повуци се немој да испадаш љига од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само казем

24.10.2018 07:50

Цецо с' пуним правом мозес реци своје мисљење! Али бесмислено је људи да се ми овдје расправљамо. Сви се ставимо у ситуацију Бојанове породице. Зељели би да Горан добије дозивотну је л' тако? Али тим јадним родитељима, Горанова ни дозивота ни вјесање ни смрт( како неки зеле) њима њиховог Бојана не враца! А сад хајде ставимо се у ситуацију Горанове породице, будите реални одвојите пет минута и покусајте се ставити у обе ситуације.... Вјерујте да је јако болно и другој страни сто се ово бас њему десило сто је бас он овим обиљезен за цијели зивот ако издрзи он ово уопсте, познавајуци га. Ето среце да је Бојан зив а Горан слободан, да су данас на својим пословима, породицама друством . Да у овим својим најбољим годинама узивају, зене се своју дјецу имају. Надам се да разумијес. Не правдам Горана. Само се ево сви ставимо у обе ситуације.

Name

за Цеца

24.10.2018 11:36

Ево опет, гдје год напишем коментар, опет она о томе да лупам глупости. Рекох ја, боље бити глуп него зао, покушај да разумијеш. Правдаш ту тучу, причаш о момчини, батинање мање помињеш јер је узрок томе свему, али баш зато је имала посљедицу. Замисли да имаш дјецу, потуку се и једно увијек извуче дебљи крај, зато што тако мора бити, а све што можеш урадити је да не дозволиш да се та дјеца туку и зауставиш то на вријеме, покушати објаснити да се то не треба дешавати, разговарати како се конфликти требају рјешавати. Његовати односе, смиривати их, а не потпиривати да падну још нечије главе.

Name

Турбоскара

25.10.2018 05:37

Сви коментарису ко је крив а момка нема висе.Убица мора одговарати али какво је насе правосудје о томе ми се и неговори.Имамо велики проблем агресије у омладини бруталне туце убиства вандализам .Свјест једног дјела омладине је помрацена.Ста је разлог за бруталну туцу која је прерасла у убиство пјевање момка испред пекаре.Ето разлога.Ако су то разлози због цега це неко бити нападнут недај бозе за несто озбиљније.Али и менталитет насег народа није добар комсија комсију брат брата убије за медју метар земље.Проблем је негдје и нама не свима али постоји.Мислим да би се неки психолози требали позабавити тим синдромом.А велики утицај има и ситуација и економско стање у земљи а и власт је преслаба .Сјетим се Енглески навијаца и њихових туца и убистава и дрзава је то скресала санкционисала позабавила се тим проблемом ено их сад ко у позористу сједе и пљесцу.Мислим да се дрзава мора озбиљније позабавити тиме.Ста год да ми прицали ми увјек несто реагујемо кад се зло деси.Мозели ми неко реци имали ико информацији колико је људи на овај или онај нацин изгубило зивот у РС.Власти не спомињу те информације али мало мало неко убијен настрадао несреца самоубиство убиство.Нестајемо као народ рат нам нетреба сами себи смо довољни .Момку нека је лака црна земља а кривцу најдуза могуца затворска казна иаско за смрт и одузети зивот ни једна казна није довољна јер ипак це некад изаци а онај никад а бол породице никад неце престати.Незнам засто сами себи то радимо умјесто да се постујемо волимо дрзимо једни друге ми се кољемо.Није без везе она узрецицаНЕДАЈ БОЗЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЗЕ .а умјесто да се слозимо ми се раздвајамо вредјамо кољемо и увјек је неко други крив никад ми.Аковте има помози нам бозе ако и ти ниси вец дигао руке од нас јер ми јесмо сами од себе цим смо спремни једни другим ово да радимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

знај

25.10.2018 08:24

Ето ти некидан је убијен момак навијач, заборавио си? Шта је ту био повод? Ено ти настрадао младић у експлозији у Броду, сјећаш се? Ено ти цијело љето људи гину на градилишту? Питам С А Д! ГДЈЕ СУ ЊИХОВЕ УБИЦЕ? КО ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА ЊИХОВУ СМРТ? ЗАШТО О ЊИХОВИМ УБИЦАМА НЕ ПИШЕТЕ? ЗАШТО СТЕ ЗАБОРАВИЛИ НА ТО? Лако је пљувати по овом "малом Горану" када је признао злочин, када рече да се бранио, вама бјеснило проради! Хајде пљуните по убицама Давида Драгичевића, по оним шугама са бијелим кишобранима, по онима у врху власти што их штите и по оном који неће да оконча овај случај! 7 мјесеци се тражи правда, родитељи моле да се починиоци приведу, да се спроведе закон онако како налаже, нико ништа! И сад послије свега треба пустити неког да те псује, бије, млати јер си га нешто упитао. Нека пљуне свако себи у уста да се не би бранио, лажете чим изнете, такви сте, погани. Је ли Владимир К. био претучен од двије грдосије, једва живу главу спасио. Видим га често, дође ми, помислим "срећа у несрећи човјек извуче главу од насилника, можда и убица! Узмите ви и психологе за себе коме треба, али позабавите сами собом, прије него да неко други ријешава ваш неред. Ко си ти да ми излазиш на пут, мом дјетету, туђем дјетету, не знам ја чији си син, брат, пријатељ, не знам какав си, нити ме стигне занимати када ти падне на памет да ми нанесеш зло, бол, понижење! И увијек треба реаговати када видиш да јачи напада слабијег, када дјецу са инвалидитетом и застојима у развоју, болесним, немоћнима, слијепима напада један јачи, група бројнијих, а не блејати у њих док не закрве! А сад свако свој терет носи, а и они остали из Дубице који су само пјевушили су исто кривци за трагедију, а пуштени су. Не знам колико вас може живјети нормално свој живот задњих 7 мјесеци, колико одмахујете руком и ништа вас не дира.

Name

за знај

25.10.2018 12:22

Брате мој све си у праву, потписујем сваку твоју написану ријеч, најлакше је пљувати по неком другом скривен иза екрана, а нико нема смјелости да се барем потпише својим именом. сви су као нојеви

Name

Ре знај

25.10.2018 12:43

Па онда ниси добро цитсо текст мало си полупо лонцице.Управо о томе сам и том слицном говорио споменуо сам и убиства самоубиства ако ниси добро цитао процитај поново.Видим одма неко бјеснило а сад сто се тице Давида за твоју информацију знао сам момка лицно јер смо куцни пријатељи били и за разлику од тебе саСузаном смо јако блиски и цујемо се скоро сваки дан.А и да ти споменем Милана Вукелица одрастао сам са њим а хоцес и Ведрана Мандица којег сам знао лицно сједио ссм сто пута у мистер x са њим у са покојним михом и кајкутом А Дуцу убијен поцетком 92 друге године на раковацким барама остала му зена љиља трудна пети сести мјесец све сам те људе лицно познавао.Зато сам и писао ово и по никоме нисам пљуваонсамо сам тразио одговор засто се то нама десава и засто сами то себи радимо да ко је крив и за смрт тог радника и ко је одговоран за цурење гаса да и засто је тај момак новинар претуцен.Па ето засто зато сто систем нефункционисе зато сто је средина болесна зато сто омладина од десет навеце 80/ их је дрогирано ко им даје тај доп а неодговара ко је убио Давида и непдговара и накрај крајева засто људи и дигну руку сами на себе ако им је све у реду.О томе сам ти ја писао кријете се ви иза свега тако ако вец коментарисес процитај текст па ти реци ста није јасно.

Name

Лав

25.10.2018 10:48

Какве болан верзије догадјаја, Нико никог несмије напасти сарафцигером, То је кривицно дијело, Док се год допуста верзија као састав судјења за теска кривицна дијела имацемо љигава судјења од којих се повраца

ОДГОВОРИТЕ
Name

прозивка

25.10.2018 11:46

не могу просто да вјерујем шта људи пишу и по обичају неки су за неки против. коме вјеровати више и шта вјеровати у овом систему?

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

25.10.2018 16:02

А трују те људи зли, то ме боли нисам ја као сви, ја те волим ! ИЗДРЗИ❤

ОДГОВОРИТЕ