Роналдо: Не лажем, истина ће изаћи на видјело!

Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо рекао је да је миран и да је уверен да ће истина изаћи на видело, поводом оптужби да је силовао једну жену 2009. године.  Роналдо први пут о "силовању": Срећан сам човек! Проговорио је и он. . .

Фудбал 23.10.2018 | 08:45
Роналдо: Не лажем, истина ће изаћи на видјело!
Роналдо је први пут јавно говорио, откако је оптужен за силовање. Њега је оптужила хостеса Кетрин Мајорга за силовање у хотелској соби у Лас Вегасу 2009. године. Полиција у Невади је поново отворила истрагу о том случају.

Роналдо је путем адвоката 10. октобра негирао оптужбе.

"Знам да сам пример другима, то знам 100 одсто, и на терену и ван терена. Ја сам увек насмејан, ја сам срећан човек. Играм у фантастичном клубу, имам фантастичну породицу. Имам четворо деце, здрав сам, имам све, па ме остале ствари не дотичу", рекао је Роналдо на конференцији за новинаре у Манчестеру, уочи утакмице у Лиги шампиона.

Роналдо је са Мајоргом 2010. године постигао споразум да она неће износити оптужбе у јавност, за суму од 375.000 долара.

"Не желим да лажем, веома сам срећан. Моји адвокати су уверени, а наравно да сам и ја. Уживам у фудбалу, у мом животу. За остало, имам људе који се брину о мом животу, а истина ће увек изаћи на видело, па сам добро", навео је португалски фудбалер.

Роналдо ће у уторак од 21 час на Олд Трафорду играти против свог бившег клуба Манчестер јунајтеда, у трећем колу Лиге шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар