Најава - ЛШ: Реал за част, Роналдо опет на Трафорду

Има ли Ђулен Лопетеги снаге да продрма екипу, како ће се Кристијано Роналдо и Јувентус провести у Манчестеру и још много тога у вези са 3. колом Лиге шампиона можете видети у уторак на каналима ТВ Арена Спорт.

Фудбал 22.10.2018 | 23:45
Најава - ЛШ: Реал за част, Роналдо опет на Трафорду
Неочекивано лоша серија Реал Мадрида довела је фудбалере тог клуба у центар пажње првог дана трећег кола Лиге шампиона, иако ће им ривал бити Викторија Плзењ. И то, на Сантјаго Бернабеу.

У нормалним околностима, Мадриђани би били апсолутни фаворит у овом сусрету, међутим, после четири пораза и једног ремија у последњих пет утакмица, тешко да ико може очекивати сигурна три бода за Реал.

Серија разочаравајућих резултата довела је до све гласнијих прича о отказу Ђулену Лопетегију, а чак и победа над ривалом из Чешке неће их много стишати, јер за викенд следи "Ел класико" са Барселоном.

Актуелни шампион и троструки узастопни првак Европе у прошлом колу је поражен од ЦСКА у Москви (0:1), тако да су "армејци" тренутно водећи на тавели Групе Г са четири бода. У уторак ће имати тежак задатак да задрже то место, јер гостују у Риму.

Рома, попут Реала, има три бода, али и Римљанима "не цветају руже". У Серији А су освојили тек 14 бодова у првих девет кола, што им је најгори учинак у последњих шест година.

Победа над Московљанима сигурно би ублажила нервозу навијача...

У Групи Е, Бајерн Минхен циља још једну победу иако игра у гостима. АЕК не би требало да буде тежак "залогај" за Баварце, који су минулог викенда прекинули низ од четири утакмице без победе у Бундеслиги.

И тренер немачког великана, Нико Ковач, попут колеге из Реала налази се на мети критика и многи га већ виде отпуштеног, али је руководство Бајерна недавно изашло пред медије и пружило му подршку. Да ли заиста мисле тако или је то била само представа, зависиће сигурно и од исхода утакмице у Атини.

У другом мечу ове групе чека нас "српски дуел". Ајакс са Душаном Тадићем дочекујеБенфику Љубомира Фејсе, Андрије Живковића и Милета Свилара.

Реми у Минхену сигурно улива оптимизам "копљаницима", док су играчи лисабонског клуба у прошлом колу савладали АЕК и уписали прве бодове ове сезоне у елитном такмичењу, тако да и једни и други у добром расположењу дочекују ову утакмицу.

Шахтјор ће покушати да понови подвиг од прошле године, када је у Лиги шампиона прекинуо серију непобедивости Манчестер ситија. Енглески клуб игра одлично у домаћем првенству, али је на старту елитног такмичења доживео пораз од Лиона, тако да су му у Украјини неопходни бодови.

У другој утакмици Групе Ф, Хофенхајм дочекује Лион.

Дерби уторка игра се у Енглеској, где ће Манчестер јунајтед угостити Јувентус. Биће то повратак Кристијана Роналда на Олд Трафорд, на којем је својевремено стекао светску славу.

Португалац је прескочио дуел са Валенсијом (0:0) због искључења против Јанг Бојса (3:0), али му је казна смањена, тако да ће моћи да буде на терену у дербију против свог бившег клуба.

Валенсија ће покушати да се победом у Швајцарској прикључи водећем тандему и остане у трци за пласман у осмину финала.

ЛИГА ШАМПИОНА, 3. коло (уторак):

Група Е

АЕК - Бајерн (18.55, ТВ Арена Спорт 1)
Ајакс - Бенфика (21.00, ТВ Арена Спорт 5)

ТАБЕЛА: Ајакс 4, Бајерн 4, Бенфика 3, АЕК 0.

Група Ф

Хофенхајм - Лион (21.00)
Шахтјор - Манчестер сити (21.00)

ТАБЕЛА: Лион 4, Сити 3, Шахтјор 2, Хофенхајм 1.

Група Г

Рома - ЦСКА (21.00, ТВ Арена Спорт 3)
Реал Мадрид - Викторија (21.00, ТВ Арена Спорт 2, мултипренос)

ТАБЕЛА: ЦСКА 4, Реал 3, Рома 3, Викторија 1.

Група Х

Јанг Бојс - Валенсија (18.55, ТВ Арена Спорт 2)
Манчестер јунајтед - Јувентус (21.00, ТВ Арена Спорт 1)

ТАБЕЛА: Јувентус 6, Манчестер јунајтед 4, Валенсија 1, Јанг Бојс 0.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар