Јокић: Не поредите нас са Вориорсима!

Српски центар Никола Јокић каже да његову екипу Денвер Нагетсе не треба поредити са Голден Стејт Вориорсима иако су Нагетси победили "Ратнике".

Кошарка 23.10.2018 | 17:30
Јокић: Не поредите нас са Вориорсима!
Јокић је одиграо добро у ноћи између недеље и понедељка и уписао 23 поена, 11 скокова и шест асистенција.

Нагетси су славили 100:98, а Јокић је прокоментарисао и да би могао да достигне тај ниво на ком су неки од играча актуелних шампиона НБА лиге тренутно.

"Терали смо њихове најбоље играче на тешке шутеве, неки су додуше били фаулови, али то је верујем и за њих било једно ново искуство", рекао је после утакмице Јокић.

Како каже, не хватају га жмарци пред меч против против такве екипе, иако Сомборац констатује да је реч о најбољим играчима на свету.

"Не, само је занимљиво јер су то најбољи играчи на свету, имају више ол-старова и увек причају нешто занимљиво", додаје Јокић. Сматра да и сам може да достигне тај ниво квалитета.

"Зашто да не? Не желим да поредим нас са било киме, јединствени смо као тим и имамо много талента у свлачионици. Свако може да ради све на паркету. Можемо да стигнемо далеко", каже Јокић.

На питање да ли можда очекује и неки глас у избору за дефанзивног играча године одговара са "да", на шта су се насмејали.

"Рекао сам да, рекао сам да. Ок, не. Не знам, 'да' је смешно, 'не' је смешно, не знам шта да одговорим", каже кроз смех Јокић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар