Бјелица универзалац Кингса, Бобију "мрвице" од Риверса!

Немања Бјелица био је двоцифрен у победи Кингса, Бобан Марјановић је за добијену минутажу био одличан, док Милош Теодосић опет није играо за Клиперсе.

Кошарка 22.10.2018 | 16:00
Бјелица универзалац Кингса, Бобију "мрвице" од Риверса!
Кингси су надиграли Оклахома Сити Тандера 131:120, а Бјелица је учествовао са 12 поена (5/6 из игре), пет скокова, четири асистенције, три украдене лопте и једном блокадом.

"Краљеве" је до неочекиваног првенца предводио Иман Шамперт са 26 поена, Диерон Фокс је додао 22 уз десет асистенција, док су по 13 поена убацили Вили Коли-Стајн и Маврин Бегли Трећи.

Тандеру није помогла сјајна партија Расела Вестбрука који је био близу трипл-дабла са 32 поена, 12 скокова и осам асистенција.

Добро га је пратио Пол Џорџ са 29 поена, шест ухваћених лопти, три украдене лопте и две асистенције, док је Денис Шрудер додао 14 поена, осам асистенција и четири скока.



Клиперси су изненадили Хјустон Рокитсе 115:112 али уз минималан допринос српских кошаркаша у Стејплс центру.

Тобајас Херис убацио је 23 поена, 20 је додао Данило Галинари уз девет скокова и четири асистенције, али су кључни били резервисти.

Монтрезл Херел је забележио дабл-дабл са 17 поена и десет скокова, док су по 12 додали Лу Вилијамс и руки Шеј Гилџус-Александар.

Марјановић је за пет минута постигао четири поена без промашаја из игре, те имао један скок, док Милош Теодосић опет није био у плану Дока Риверса.

Рокитсе је предводио Џејмс Харден са 31 поеном и 14 асистенција, 23 је додао Клинт Капела, а 21 Ерик Гордон. Кармело Ентони је постигао девет поена уз шест скокова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар