У току ноћи стиже први снијег

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити претежно облачно вријеме са кишом, а у планинама је у вечерњим часовима могућ и слаб снијег.

Република Српска 21.10.2018 | 10:11
У току ноћи стиже први снијег
Јутрос је Херцеговини умјерено облачно, а у осталим крајевима претежно облачно мјестимично са кишом на западу и сјеверу, саопштио је Хидрометеоролошки завод Републике Српске.

Киша ће се током дана премјештати преко централних предјела ка истоку. У другом дијелу дана на западу и сјеверу углавном ће бити суво, а могући су и краћи сунчани интервали, док ће у осталим крајевима мјестимично падати слаба киша.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни вјетар.

Највиша дневна температура ваздуха од девет до 14, на југу од 18 до 23. степена Целзијусова, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура измјерена у 8.00 часова: Хан Пијесак пет, Мраковица и Чемерно шест, Билећа, Соколац, Шипово и Бугојно седам, Калиновик, Рибник, Бихаћ и Ливно осам, Гацко, Нови Град, Крупа на Уни, Мркоњић Град и Јајце девет, Приједор, Мљечаница, Невесиње, Србац, Бањалука, Сански Мост, Сарајево и Тузла 10, Сребреница, Зворник, Фоча, Добој, Брчко и Градачац 11, Требиње, Вишеград, Рудо и Бијељина 12, Неум 16 и Мостар 17 степени Целзијусових.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сладак је

21.10.2018 09:32

Овај псиц је вец спреман за зиму

ОДГОВОРИТЕ