САД утврђује зашто је Давид убијен

- МУП посједује документе у којем се америчко тужилаштво заинтересовало за случај Давида и тражи комуникацију са оцем Давором Драгичевићем, да код поступајућег судије може добити одобрење да се ти налази откључају. Интерес САД-а показује на цврену лампицу. Мотиве за Давидово убиство треба тражити у том правцу, а не у оном у којем се оквиру креће адвокатски тим", рекао је посланик у Народној скупштини Републике Српске Адам Шукало.

Република Српска 21.10.2018 | 21:59
САД утврђује зашто је Давид убијен
Шукало је, гостујући у емисији Фаце то Фаце, рекао је да је његов мотив да буде уз породицу Драгичевић и то изнад свега.

“Није ми било свеједно да ће 5. октобра на великом скупу Правда за Давида, снајпером бити ликвидиран Давор Драгичевић. Оно што је занимљиво, информација је дошла од људи који су блиски Лукачу. Ја сам то преко треће особе сазнао. Нико ми није рекао из званичних извора. Односио сам се према томе као да то није тачно".

МУП-у РС стигао захтјев за откључавање профила Драгичевића

“Тужилачки и МУП-ов спис сам добио анонимно, неко је хтио да ми помогне. Све што се десило, практично имамо и данас. Полицијска верзија је она у оквиру које се тужилаштво креће. МУП посједује документе у којем се америчко тужилаштво заинтересовало за овај случај и тражи комуникацију са оцем Давором Драгичевићем, да код поступајућег судије може добити одобрење да се ти налази откључају", рекао је Шукало. 

Он наглашава да интерес САД-а показује на цврену лампицу.

"Мотиве за Давидово убиство треба тражити у том правцу, а не у оном у којем се оквиру креће адвокатски тим. Чини ми се да надлежно тужилаштво гура причу да се то заврши као случај Мемић, као што имамо и сучај Ђуровић гдје је друга личност преузела одговорност“, рекао је Шукало.

Каже да се плаши да ће прича отићи у том правцу.

"Имам пуно повјерења у адвокатски тим. Не бих хтио да било шта лоше неко протумачи због овога. Али плашим се да верзија у којој се они крећу неће довести до истине. Ако би се ишло смјером којим иде породица и блогер Васковић, то би се много прије разријешило.Злочин над Давидом Драгичевићем је на врху пирамиде зла у РС и читавој БиХ”

Шукало је говорио и о сазнањима о којима је говорио и на пресс конференцији а на коју нико није реаговао.

“Није проблем да се ја изложим, као и тада што сам се изложио. Зна се како се дрога ваља по Бања Луци, фирмом која служи за брзу пошту. Као потврду свега само имали документе Кељмендија које је издао МУП РС. 

Имамо легализацију свега онога што је дио капитала који је стицао тај нарко план.Чини ми се да су сви јако добро увезани, Сарајево, Бања Лука, Приштина, Подгорица. Ми видимо да су они заинтереовани само за причу миграната и тероризам. Зашто не за причу нарко планова? С ким су они поевзани политички?”

Шукало каже да странци контролишу све.

“Они су одговорни за ову ситуацију, више него корумпирани политичари у БиХ. Поигравају се да би могли контролисати процесе. Претпостављам да нико не воли ауторитет са стране или неки трећи угао. Међународна зајендица жели да трајно уништи интересе грађана који желе да нешто стварају, рјешавају нас на тај начин што ће нам дићи рампу за Њемачку.“


(БН/Фаце)

Коментари / 130

Оставите коментар
Name

Амери

21.10.2018 07:35

Јел сукало зар мислис да нас американци воле Дали знас колико нас каналис са тим изјавама Срби неволе амере па ни ја иако сам био уз вас све висе видим да сам и сам ја коњ сто вас пратим подрзавам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пријетње тужиоцима

21.10.2018 08:54

Амери знају да су неколико дана послије убиства Давида Драгичевића тужиоци из Бања Луке добили пријетње смрћу путем маила баш са сервера из САДа.

Name

Ре

21.10.2018 08:58

Човјек је читаву емисију говорио против амера а ти га нападас да подржава амере. Погледај емисију па коментариси а не причај глупости напамет

Name

Шукало је прозвао АМЕРЕ

21.10.2018 09:11

Шукало је 5 пута прозвао амере у емисији а није их ни једном подржао.

Name

Профи

21.10.2018 09:13

Доце цица на колица.Све похапсити јер владају монструми а не људи.Исту ствар гледамо у Саудијској Арабији.Сви који несто зеле да уцине за народ и дјецу буду склоњени.Ти сто се бунис за бомбардовање јос ниси свјестан свога злоцина.Процитај истину и правду а не све те лази које си уцио и бит цес уцен с лазима.Зна се тко је протјеран и поубијан тако да је требало јос вецом силом Србија да буде сравњена са земљом јер су они слали војску и наорузање.Нитко од нас из БиХ није испалио ни метка нити гранату на Београд а они ?Запитај се мало колика мазга морас да будес да кад ти нетко казе скоци у бунар а ти скоцис.Е тако је било и свама.Рекли су вам идите убијајте и ви сте исли да убијате.Е зато ове насе кримималце мозе само неко тко је јаци и интелигентнији похапсити.

Name

Ре

21.10.2018 09:40

Кад изадјете из своје махале схватит цете да амери немају појма гдје сте нити их интересујете, њихова једна улица има висе становника од БиХ, болиди

Name

Ре Амери

21.10.2018 09:48

Не воле нас Амери,то је јасно,све сто раде је голи интерес,то вази и за Русе и све остале народе,само је интетес вјецан.Уосталом,сто би неко нас волио,ми своје инересе требамо прилагодити великим силама,наравно,не по сваку цијену,онолико колико је то могуце.Напримјер, кад су нам давно некад нудили рјесење за Косово које би остало у саставу Србије,ми смо то одбили,има таквих примјера пуно гдје смо својом политиком највисе наудули себи.Ако си зрео цовјек,морас прво поставити питање воли ли нас садасња власт на целу са главним Бајом а не воле ли нас Амери.

Name

Јадан онај коме

21.10.2018 10:56

Јадан онај коме они поазу успут то није Америка нек се сликају

Name

Нијенегокао

21.10.2018 13:48

Не вјерујем да помазу званицне институције јер би то представљало најбруталније мијесање у унутрасње послове у БиХ. Или су добили позив дапомогну или се не ради о званицним институцијама. Врло упитно је који су мотиви те помоци ако заиста постојим.

Name

Сњеза

22.10.2018 21:38

Амери се укљуцују само ако су у питању огромне паре,остало их не интересује.

Name

п

23.10.2018 10:40

Браво храбри Сукало. Толико лази и измисљања нисам одавно процитао. Зато си ти врло храбар и непостен цобек.

Name

бас

21.10.2018 07:42

Они це 100% утврдити ти који су нас бомбардовали срамно,ти који су срусили Либију Сирију Авганистан и Ирак,сто не утврде ко је бацио две атомске бомбе на Нагасаки и Хиросиму праве демократе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2018 09:01

Они који су довели Рудоњу на власт, а са њим криминал и убиства, су криви.за овакво стање.

Name

Зу

21.10.2018 12:35

Е мој народе ал се замлаћујете глупостима.Једни за оног једни за овог а ходате крезави и продајете се за пиво и порцију прасетине пред изборе.Лијепо вам чим балавите по порталима.Ја ријеших да се јавим и укратко да Вас позовем у Аустрију да радите и гледате своја посла и да живите пристојно.Ја сам већ 2 год.ријешио се и вашег Адама и Рудоње тако да сте ми смијешни око чега ви пишете а обојица су ситуирани са становима по БГ.Да сте будале,без увреде, будале сте.Идите радите или тамо или дођите у Аустрију маните се будалаштина.

Name

Луди Амери

21.10.2018 14:58

Само наиван може помислити да ће Америка ријешити случај Драгицевиц..управо у Америци су договорени избори... да је тако доказује одлазак пред изборе Бисерке у Вашингтон...колико платиш у доларима толико и добијеш на изборима...

Name

Брано РАДИЋ ПОБРЂЕ БРАТУНАЦ

21.10.2018 07:43

Сада је све јасно,знамо ми шта Американци нама мисле,желе и наравно ста Давору желе.Мислим да су тупани требали открити тај слуцај јер није било мафијаско убиство да не тразис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2018 09:04

Боље би им било да истразе убиство нарко дилера Цубриловица испред куце Лукацевог кума и гдје је нестало 4 милиона еура који су у том моменту били у куци.

Name

Шукало Туче У Центар

21.10.2018 07:48

Нико као Шукало. Храбар и одважан. Лидер једном рјецју

ОДГОВОРИТЕ
Name

Побогу

21.10.2018 10:13

Води га куци ста ти има он лидерско муко моја тацно ме нервирате поцецу бају волит

Name

ПТПЦ

21.10.2018 11:02

Грохотом се смијем

Name

Невен

21.10.2018 21:24

Шукало лидер??? Па ви тачно нисте нормални... дечко нема дана радног стажа, гледа своју егзистенцију кроз политику, мијења плочу за сто марака... А ко све има право гласа јадо моја...

Name

Ре

22.10.2018 12:43

Нико као Шуки, тако мало гласова., а народни посланик.

Name

Васко свака цаст!

21.10.2018 07:51

Васковиц је слуцај увелико истразио и практицно рјесио. Свака му цаст за његов труд и рад. Требао би од владе и МУП-а бити наградјен за допринос у тразењу истине о Давидовом убиству!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро

21.10.2018 10:59

А ко је и ста је он откуд њему право да суди и доноси ко је крив има ли доказе ? Ако има сто није свједоцио сто није донио доказе тузиластву ? Врло једноставно ради за оне поменуте и питај тог квази новинара како сваки мјесец путује по анерици није то јефтино и виза како је добио визу.

Name

Ре Добро

21.10.2018 13:05

Мора Васковиц писати кад немамо институције. Све је под Рудоњином сапом. Никада Васковиц није у својим текстовима прозвао постеног цовјека. НИКАД. А врло добро је упуцен у десавања у свим сферама (привреда, правосудје, изврсна власт....). Знам сигурно да је овим лоповима Васковиц теска фрустрација. Браво, Васковицу , нек поцрка банда.

Name

Генерација 65

21.10.2018 13:46

Хвала Васковицу на истинитом и реалном извјеставању о актуелној ситуацији у РС!

Name

бака

21.10.2018 13:48

Браво за Васковица,он је надцовјек,он је легенда!

Name

Хвала Васке!!

21.10.2018 17:31

Васковиц је изнад криминалног МУП-а, а његовом раду ови исти не могу ни да присмрде. Браво Васко, свака цаст!

Name

МиГ-21

21.10.2018 07:53

Па зар овај господин није на бројању гласова????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шукало је пребројао 21 хиљаду гласова

21.10.2018 09:14

Шукало је пребројао преко 21000 гласова и не мора више бројати. Колико су га само понижавали за 240 гласова које је имао прошли пут и шта је све издржао. Сад се види колико га људи заиста подржавају.

Name

21.10.2018 07:53

Гос Шукало вас је Бог послао као свога Апостола да поправите овоземаљско велико проклество али вас молим као рођена мајка чувајте се, велико је зло међу нама. МНОГО СРЕЋЕ И ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тт

21.10.2018 10:21

Сваста

Name

мј.

21.10.2018 15:08

Мајко ти си се уморила од молитве.Вријеме је да узмес мало годисњег одмора.

Name

Оракле

21.10.2018 07:55

Не мозе тим адвоката да истрази слуцај. Они су ту да потразе правно средство за ово или оно, да брину за правну стриктност процедуре. Саму истрагу је вец обавио блогер Васковиц. Ако мозе неко да повргне његове доказе то треба да у најскорије вријеме и да уради. Ја лицно вјерујем Васковицу јер су његова излагања заснована на цињеницама и фактима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2018 08:59

Исто је и Шукало рекао у емисији. Погледајте па коментарисите

Name

Скептик

21.10.2018 07:55

Ја само видим да је Додик али и цијелокупно руководство РС НЕСРЕТНО и ЗАБРИНУТО, како мјесецима прије избора тако и послије. Погледајте им изразе лица. То што Шукало износи није шупља прича. Расплет тек слиједи. Биће бурно и занимљиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.10.2018 08:57

Добро видиш, нема шта...

Name

Ре

21.10.2018 09:54

И он и Бисерка изгледају оцајно. Прогласавају да су побједници, а на лицу им видис забринутост. Ето пистигли су циљ са изборима, у цему је проблем?

Name

Дане

21.10.2018 10:28

И рекосе да це осмог бити поцисцен трг Крајине!?

Name

миле

21.10.2018 10:44

у нормалној држави би министар поднио оставку или био смијењен.

Name

Одговор ѕа Скептик

21.10.2018 12:15

Овај Ваш коментар је сама суштина свог проблема. Браво!!!

Name

Истина

21.10.2018 12:17

Истина ИЗЛАЗИ на видјело КАД ТАД и Миле и Бисерка ЗНАЈУ каква је и ЗНАЈУ ШТА СУ СВЕ РАДИЛИ и то је узрок њихове канцерогене параноје!!!

Name

Радојица

21.10.2018 07:59

Браво Шукало, нека се Американци понуде да ријеше проблем а ако којим случајем Додик не прихвати добронамјерни приједлог нека НАТО бомбардује РС и све ће бити у реду. Доле сарадници окупатора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Радојица

21.10.2018 10:02

Значи доле Рудоња? Па он је на тенковима дошао на власт. Довела га Олбрајтова! Ботови нису правилно схватили инструкције, шта ћеш кад све необразовано и глупо!

Name

Мздојица

21.10.2018 11:01

А Руси јел си мозда размислио мало

Name

Дадо

21.10.2018 11:27

Слазем се. Одмах Лемија на одговорност јер нас је продао окупатору.

Name

дзаба Суки

21.10.2018 08:02

Цак и да се Амери сада умјесају,ста они могу сада Додику напаковати у вези овога слуцаја?Нисто,једино ако се Додик бавио дрогом.А то је немогуце.Па да се одигра и најгори сценаријо за Додика,то би била цистка у МУП-у.А избори су просли и много,много,много мања стета за Додика и власт.Ја сам 100% сигуран да се Амери неце мјесати,мада сам цуо да је њихова амбасадорка два пута долазила у БЛ,поводом слуцаја Давид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2018 09:11

Могао би једино надрљати у слуцају Дјуровиц. Ко зна да се неко неце озбиљно позабавити овим слуцајем.

Name

ре џаба Шуки

21.10.2018 09:37

Ти оћигледно не схваташ да американци у случају Давида Драгичевића не желе ништа да пакују Додику него је врло вјероватно да је америчка амбасада утицала да се и америчке власти умијешају да се ријеши убиство младића Драгичевића

Name

За Џаба

21.10.2018 11:35

Само да подсјетим да је др Никола Поплашен био легитимно изабрани Предсједник и Амери га, очас посла, скидоше! Према томе, то што су прошли избори, не значи ништа, ако је њихова воља да га "смакну", смаћиће га!

Name

!!!

21.10.2018 13:59

Јест да су избори просли. А ста ако се утврди колики је постотак фалсификованих листица у врецама, а по закону неби смио да буде нити 1. Како це надлезни судови да реагују на цињеницу да су неки уоци избора имали бјанко попуњене листице са "одредјеним кандидатима" па их подијелили својим радницима уз пријетњу да морају те листице да убаце, а да донесу оригиналне непопуњене, како би се и они могли пустити у оптицај. Кад се све то узме у обзир и сијасет других неправилности, онда није неопходно да си правне струке па да закљуцис да формално правно избори јос увијек нису заврсени.

Name

Новоматиц Адмирал

21.10.2018 08:02

Аустријски Фашистички концерн Новоматиц Адмирал је кључ прања новца које обавља преко фирми НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ доо. Новоматицове праонице новца НОВО РС доо и РСА Гаминг доо нико не смије да контролира јер уживају заштиту Милорада Додика и институција Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако је ово тацно

21.10.2018 08:03

Кога Америка узме на зуб тај је богин!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

некад било

21.10.2018 09:02

А ти сад спомињес..све се промијенило.

Name

Ре некад било

22.10.2018 09:12

Са њима никада није готово, они су јако креативни у начинима на који могу да утичу на промјену стања у некој држави... Погледај Садама Гадафија, све отишло легално на изборима? Када им се замјериш они од тога скоро да направе игру мачке и миша! Није довољно да неко оде, морају и они да се забаве!

Name

Бара

21.10.2018 08:04

Куд среће да је овај народ сав изашао на улице и збацио владајућу багру .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микеландело

21.10.2018 11:04

Друг вецина је за Додика мала излазност

Name

Ре Микеландјело

21.10.2018 13:07

Друг, није вецина за њега. И он то врло добро зна. Мнооого је пара дао за гласице.

Name

Лоше глуме

22.10.2018 06:42

Ови избори су лоше изведена представа, послије завршетка су глумци јако исцрпљени, а не смију ни да одахну како треба. Све се представља да је народ гласао за њих, неки вјероватно и јесте, само да се тај народ испрепада, изгуби осјећај за стварност.

Name

српско сарајево

21.10.2018 08:07

У Њемачку ће послије Нове године потражити спас сви грађани БиХ који имају знање или добар занат.Овде ће остати само медиокритети што и јесте циљ СДА,СНСД,ХДЗ-а.Опет се понавља историје и опет ће очеви да говоре за својом дјецом: НЕ ОКРЕЋИ СЕ СИНЕ!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српско Сарајево

21.10.2018 11:44

Па ако мислиш да је у Њемачкој тако бајно, мораћеш се разочарати, јер није - та времена су давно прошла кад се у Њемачкој могло добро зарадити и уштедјети! Но нека свако проба! Срећно!

Name

Да

21.10.2018 14:52

И ја кажем. Није то више као некад. Због навале имиграната и странаца уопсте станови су поскупљели, послови које раде странци су мање плаћени и сл а пуно се ради. Али ко воли нека изволи.

Name

За вас сиромасне паметњаковице

22.10.2018 15:44

Па ви сигурно нисте били у Њемацкој цим тако прицате.Онај ко ради било који посао у Њема,цкој зиви много боље од доктора специјалте код нас.Ко год хоце да ради добице посао.И како то да сте ви паметнији од двадесетак милиона странаца који зиве у ЊемЗаборавио сам реци да тамо нема непотизма,неправде,разних Баја и Спирица,прљавих возова и аутобуса,засраних вецеова,инспектора који дилају дрогу...Једном рјецју рај на земљи.

Name

Архандјело

21.10.2018 08:09

Адаме Бог те благословио. Нисте ни свјесни колико нас прати овај слуцај. Нисте ни свјесни колико нас исцекује да истрага вец једном крене у оном правцу у којем је требала вец одавно да крене,а то је у правцу истине. Немојте мислити да смо одустали. Цека се моменат,а онда це видјети ова криминалана власт колико це нас се подици,нису ни тога свјесни. Не мозе психопата битиминистар полиције. Немозе преварант ратни профитери криминалац бити представник једног народа. И немозе супљоглава особа бити предсједник једног ентитета Правда за муцки и звјерски убијено дијете мога града. Града у ком сам родјен и одрастао.Града у ком ми је и отац и дјед родјен. Града из којег сам морао отици 2003 да бих прехранио своју породицу. Града из којег су 2016 и моја породица морала отици. Ја цу се вратити али назалост моји висе никада неце. ТО ОВИМ КРИМИНАЛЦИМА НЕЦУ НИКАД ОПРОСТИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Арханђело

21.10.2018 10:03

Браво за коментар!

Name

бл

21.10.2018 08:11

На сваки нацин тразити истуну.Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Том

21.10.2018 11:05

Питај амере ко је наруцилац изненадиес се

Name

Ре Том

21.10.2018 13:08

Зна ли ста Бисеркино обезбједјење о томе? Не треба ици до Амера по одговоре.

Name

Зум

21.10.2018 08:12

Адам је врло паметан и храбар човјек, кажем храбар зато што са оваквом криминалном влашћу храброси треба да би им се супротставио. Да нас има више оваквих као што је он, имали би власт која ради за опште добро. Овако смо њихови робови без икаквих права. Драгичевићи и група се још увијек боре само без још масовније подршке, тешко да ће истрајати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2018 09:27

Зум води га кући, даћемо ти орден ми из Градишке

Name

Ре за Ре

21.10.2018 09:56

Ево ми из БЛ вама нудимо да водите Рудоњу и Бисерку, све са свитом. Досадило брате гледати и њих и њихове свињолике пајцере.

Name

знамо

22.10.2018 07:08

Јесте, храбар је! То је оно што појединце боли и не могу му опростити. Зато неки у позним годинама позивају на обрачун и шакетање, упућују пријетње по живот, то баш није природно. Хтјели би добити његову шутњу тучом, ударцима, то се не може разумјети.

Name

Мк

21.10.2018 08:16

ЗНА СЕ ВРЛО ДОБРО ЗАШТО ЈЕ ДИЈЕТЕ УБИЈЕНО.УВИЈЕК ПОСТОЈИ НАЈСЛАБИЈА КАРИКА У ЛАНЦУ .НЕКИ ОД ЊИХ ИПАК ИМА МАЛО ЉУДСКОСТИ И НЕ МОЖЕ КАО ПОЈЕДИНЦИ МИРНО СПАВАТИ А ЗНА ШТА СЕ ДЕСИЛО.СВЕ ЋЕ ТО ИСПЛИВАТИ УБРЗО.А НИ СЛУЧАЈ ЂУРИЋ НИЈЕ ЈОШ ДЕФИНИТИВНО ЗАВРШЕН .КО МОЖЕ ЗБОГ НОВЦА НОСИТИ ТЕРЕТ УБИЦЕ ЧИТАВ ЖИВОТ НА СЕБИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАНКО

21.10.2018 08:16

ОВО ЈЕ НАЈХРАБРИЈИ СРБИН ИКАДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

21.10.2018 08:19

Момче свака ти част. Коначно да се је неко појавио на политичкој сцени ко мисли својом главом а не главом Додика или Марка Павића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ролидук

21.10.2018 08:20

Бла бла бла тиси своје заврсио дрзи се сад федерацие и ту ти је крај. Бла бла бла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац прилика

21.10.2018 08:21

Ако постоји видео снимак мучења, то ријешава и случај и ову тешку ситуацију у РС. То треба приказати овом глупом народа , а треба приказати у свим градовима региона, запада па а и у Русији да се прикаже људима, да виде кога њихове власти подржавају и шта раде тј не раде, да раде против грађана у спрези са владајућом олигархијом. ТО ЈЕ КЉУЧ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеђа

21.10.2018 09:42

Зар глупом народу треба снимак. Знам да би то многи хтјели видјети јер очигледно многи ово доживљавају као риалити а не сурову стварност. Коме треба снимак након свега што је речено за више од 200 дана.

Name

Ре

21.10.2018 09:58

Јел Бисерка погледала снимак? Цисто да види ста се десавало са Даворовим дјететом, ипак је и она радјала. Мозда тука сконта. А мозда је и сконтала кад је онако омрсавила.

Name

РАСПУЦХИН

21.10.2018 08:22

Ма не будите наивни. Американци и Нобило су се појавили да замагле истину а не да открију исту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко Бањалука

21.10.2018 09:55

Нобило ради професионално имао сам цаст да неке ствари видим,Јос се немозе износити у јавност.Засто је разговор у тузиластву трајао од 14.10 до 18.20?Радно вријеме тузиластва до 15.30.Доцекао Давор ЛЕПИРА како треба тузиластво незна ста це јер је у наковњу измедју политицара иако је треци стуб власти,они су обицне марионете.Овдје треба неко јаци да заврси јер истину сви знамо кад видимо КОНФЕРЕНЦИЈУ ЗА СТАМПУ ОД 26/3 КАД ВИДИМО СНИМКЕ АНКЕТНОГ ОДБОРА СВЕ ИМА НА YОУ ТУБЕ.

Name

Ја

21.10.2018 16:15

Ја знам само за Томица да не ради како треба и да се само врти око оне куце на Лаусу и те верзије. БЛ је мали град и све се брзо сазна. Сретно Давору и да напокон сазнамо истину.

Name

Стани мало

22.10.2018 07:16

Нешто се ту почело петљати, примјети се то. Види само кога су ставили у затвор док прави кривци шетају вани. Само глупи могу вјеровати у глупо, па нама покушавају подвалити оно што би они прогутали.

Name

А

21.10.2018 08:23

Туц, муц, а шта рече, ништа. Ти поштен, Лукач лопов и тако прођоше 4 год. Шта сад. Ништа. Све испочетка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црвени Кмеру

21.10.2018 09:20

Ако је човјек иједном замуцао онда си ти само пакостан. Твој Лукач не умије чак ни просто проширену реченицу саставити.

Name

Б

21.10.2018 10:01

Немојте Лукаца дирати. Ипак је он од полицајцица догурао до куце у граду и доктора правних наука. И приде министар, па Кипар, па ВИП лозе. О хо хо, успио је, успио. Једино је питање какве су му руке и ста потомцима оставља у аманет овај патуљак.

Name

Ре црвени кмеру

21.10.2018 10:12

Док не повуче, онда и прича и пријети без прекида.

Name

ре Црвени кмеру

21.10.2018 11:54

Добро је што се јављају Милетови и Лукачеви сљедбеници.То се већ годинама да примјетити.Наступају као и Лукач без аргумената уз повећану дозу силе тј,пријетњама,испразним србовањем.Петљају се тамо гдје им није мјесто као Лукач у случају убиства младића Давида Драгичевића.Бесрамно излагање Драгана Лукача на посебној сједници народне скупштине везано за убиство Давида Драгичевића могло је да отвори очи свим добронамјерним грађанима и онима који прате овај случај.Снимак се може погледати на yоу тубе

Name

Цето4

21.10.2018 08:29

Браво храбри Сукало.Сад си Лукацу и Додику сукно до камзи.Ваља сада Амеру одговорити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Један ЧОВЕК и једна ПАТКА

21.10.2018 08:36

Међународна зајендица жели да трајно уништи интересе грађана који желе да нешто стварају, рјешавају нас на тај начин што ће нам дићи рампу за Њемачку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гардиста

21.10.2018 08:42

Кад вец спомиње адвокатски тим,од првог дана сам говорио да це медјународни адвокатски тим радити против Давора.Једино ту искљуцујем Ферагата(или како се вец презива),који једини дјелује искрен.Ови сви остали су преваранти,види им се по изразу лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

21.10.2018 09:48

ПОТПИСУЈЕМ

Name

Ре

21.10.2018 10:02

Казу Милини да је Нобило требао смирити стање до избора, а послије Миле улази у цисцење МУП а.

Name

За ре

21.10.2018 14:55

И ја сам тако чула.

Name

Шукало Туче У Центар

21.10.2018 08:44

Нико као Шукало. Храбар и одважан. Лидер једном рјецју

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

21.10.2018 17:55

Цега је лидер сукало адам?

Name

Ја

21.10.2018 08:50

Свака цаст Адаме!! Ух за ово треба храброст. Назалост бојим се да примитивни дио насег народа никад неце схватити о цему говорис и да це те увијек називати издајником српског народа само зато сто зелис да га одбранис од корумпираних политицара и да имамо постеније и праведније друство. Сувисе су спремни на лази и обмане да одбране свој новац отет од народа, који им ни по цему не припада. Све је ово тако тузно. Овај слуцај са Давидом је показао какво друство заиста имамо, са колико лосих људи зивимо и на ста су све спремни. Хвала ти Адаме сто говорис истину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија

21.10.2018 08:55

Истина је да је међународна заједница сукривац за овакво стање у БиХ. Земљу је испоручила криминалцима на управљање и сад пере руке од свега. Нисмо чули из ЕУ ни једно мишљење које изражава забринутост због прекомјерног задуживања и стања у економији и друштву.Високи представник у БиХ је као икебана.Погађате зашто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Семберија

21.10.2018 14:09

Ко хоће да види и да схвати, све му је јасно. Сви остали се праве наивни, невјешти, јер имају вјериватно користи од свега.

Name

???

21.10.2018 08:55

После толико година свеопстех хаоса, криминала, пљацке и убојстава а сад видимо и масовних одлазака...засто није могуце срусити овај систем, мислим на федерацију и рс и удрузити снаге у борби постених против непостених у БиХ. Ако нама свима ПОСЛЕ СВЕГА није јасно да овдје других подјела нема ( како нас они варају) него само на постене и непостене онда нека нам је Бог на помоци, јер ово је катклизма..!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКАРИЈЕВИЧ

21.10.2018 09:01

Ако је Слобода Оаза у пустињи онда је Адам светионик на друштвеној сцени БИХ. Подржимо га и придружите му се сви слободомислећи млади људи.Придружите се ради себе ради будућности свију.Царевићи су голи, ваљда је свима јасно куд је водила халабука-држ те лопова-. Вучићу, Додик реци те , ко је лопов.Малограђанима је лако и лагодно владати. Мало подилажења сујети, мало идиотски прича које им хране уши и слијепи су за све брљотине власти.Ако се важност људских права мјери њиховом угроженошћу онда је јасно да је право на достојан живот у РС и БИХ најугроженије.То је Адам препознао и заложио је своју политичку каријеру за тај највећи Идеал , Живот. Заложио је живот за Право на живот, не смијемо га оставит самог. Нек из сваке БХ Општине засвјетли глас разума, глас отрежњења. Само бунт против најављених коалиција спашава наше сутра.Има Наде, усправимо се и кренимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Криминални Режим

21.10.2018 09:13

То треба питати криминални режим колико је њиховога зла умијешано иза којим убиствима се крију од Вукелића до ДАВИДА ОД РОНХИЛА ДО БИСЕРКЕ И ОД ЛУКАЧА ДО ИЛИЋА У ДЕТАЉЕ ЗА СВА УБИСТВА ЗНАЈУ ЊИХОВ КРИМИНАЛ ЈЕ У ИГРИ УБИСТВА ТОЈИХ ЉУДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТД

21.10.2018 09:22

Шукало је образован, млад, паметан и неустрашив човјек. Појединим не одговара његова искреност па му стално пакују неке пријаве. Зашто не објаве број гласова које је добио на овим изборима. Мислим да је на другом мјесту одмах иза Станивуковића али неће да објаве јер би то за неке било поразно ако би објавили. Свака ти част Шукало. За српски народ у РС ти си добитна комбинација заједно са Вукотом Говедарицом, Давором Шешићем, Драшком Станивуковићем, Јеленом Тривић. Доће вријеме кад ће многи жељети да буду поред Вас. Запамтите једном за увјек ОД СТАРОГ НЕПРИЈАТЕЉА НИКАД НОВОГ ПРИЈАТЕЉА. Молим те немој то никад заборавити. Нек те БОГ чува добри човјече само настави тако народ те воли ма колико то неки оспоравали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаТД

21.10.2018 13:18

Хвала за овај вас коментар.Тако пису само они сто гледају са оптимизном.Све сте дивно рекли и набројали те дивне младе људе који би могли донијети свјетло у насе зивоте.Један похлепан цовјек,сверцер,криминалац,је умислио да це нас посједовати као робове.Све око њега моралне наказе,без људскости и морала.Историја це реци своје.Цекамо да пукне и та карика,лавина која је кренула,обрусице се на оне који нам пријете,убијају дјецу.

Name

Чувај се

21.10.2018 09:23

Чувај се дијете. Ово што си за нарко картел рекао ставио си главу у торбу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2018 10:03

Ма то се у БЛ прица увелико и отворено. Није то висе никаква тајна.

Name

Чувај се

21.10.2018 09:26

Чувај се дијете. Ово што си за нарко картел рекао ставио си главу у торбу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

21.10.2018 09:29

Сачувај ме Боже америчких добрих намера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Либерте

21.10.2018 09:46

Мозе Вуциц и овдје утицати на поједине из адвок.тима,(Добрицанин)не би ме цудило да је послана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

22.10.2018 07:50

Очигледно да јесте. Срам нека их буде све заједно, копају како да спасу ове наше злоће. Остаће прљави до бола, ако ово покушају упропастити.

Name

КУЛМИНИРАЛО ЗЛО

21.10.2018 09:49

ЉУДИ ТРЕБА ИЗАЖИ НА УЛИЦЕ И ЗЛУ ЈАСНО РЕЋИ НЕ, БЕЗ ИСПАЉЕНОГ МЕТКА И ДЕВАСТИРАЊА, ЦИВИЛИЗОВАНО. ОВАКО ВИШЕ НЕ ИДЕ. ОВО ЈЕ ТОТАЛНА АГОНИЈА У ЈЕДНОМ ВРЕМЕНУ И НА ЈЕДНОМ ПРОСТОРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

001

21.10.2018 09:50

Ви ДОДИКОВИ кад схватите да се тај ДОДИК у рату богатио сверцовао док су дјеца гинула и кад схватите да тај ДОДИК брани само свој капитал и да му се јебе за РЕПУБЛИКУ СРПСКУ мозда онда и будемо НАРОД !!! Видите ли да су сад сви ти који сад као бранеРЕПУБЛИКУ све сами МИЛИОНЕРИ а народ НЕСТАЈЕ. МАЈКИЦ СПИРИЦ ЛУКАЦ ТЕГЕЛТИЈА ИТД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

21.10.2018 10:06

Свака част Адаму и гос. Васковићу. Прави људи. Хвала Вам у име свих оних који неће да виде, неће да чују. ХВАЛА што сте дигли глас против ЗЛА.ХВАЛА што се борите за све грађане. ПРАВДА за ДАВИДА!!!ИСТИНА И ПРАВДА!!! Планету је обишао овај случај,истина се мора објавити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се крај

21.10.2018 10:44

Јадни смо мали и биједни ,слазем се са Сукалом да странци контролису све.Да има воље, хтијења,правде, истине.ријесило би се све,медјутим није само покојни Давид био у гету,сви смо ми у БИХ у гету.Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

21.10.2018 10:53

Ако је то истина стварно је туга и залоср ста це они злоцинци овде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Нови Граг

21.10.2018 11:28

Ја сам био уцесник рата,ниста немам,презивљавам.Дезертер Дуско Гојиц је постао богат и све заврсио сто је везано за свој маатеријални статус.Одселио се у Бања Луку,прицају да је купио стан.,запослио супругу.Увалио се у ЈП Путеви РС, рекосе да су неког дип.инг градј. смијенили са мјеста в.д. директора а поставили њега који нема квалификације за тај руководни посао. Техницку слузбу је тотално унустио.Замислите кад додје неко на радно мјесто а јос руководно а појма нема о тој области,текстилног занимања.Велика је греста постављави људе на руководеца мјеста ако немају одговарајуцу квалификацију.Запосленици всм се смију,спрдају се с вама.Не знас подијелити радне задатке ,ријесити проблем.Не могу вам ни сапнути ни ти мозете преписати несто ,једностсвно не познате ту области.Неки дсн слусам дирек.Умицевица да вапи фабрика за технолозима ,овај сједи у Путевима и нарусава медјуљуске односе,због свог незнања...Био је код нас у Новом Г. на посланицкој листи,обрукао се није просао.Једностсвно неки људи су потросени,неце да схавсти да висе од њих има стете Странци него користи.Дајте сансу људима од струке да се висе не брукамо,упропастисе народни новац, унистисе јавне ресурсе ,пропаде дрзава са неструцним људима и незналицама,неквалификованим за област коју обављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сслм

21.10.2018 11:56

Људе вежу само и само двије силе..Интерес и Страх "Наполеон Бонапарта"..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ретро

21.10.2018 12:19

Треба утврдити истину у вези смрти и свих околносри које су довеле до смрди Драгичевића али као што амери траже мотив треба тражити и мотив зашто све ово интересује-мотивише амере. Ниједна држава и њихови правосудни органи никад нису зхтевали утврђивање мотива убистава афроамериканаца од стране њихових полицајаца а било их је значајн број у задњих пар година. Амери би требали мало спустити лопту и њихово двориште не мирише, напротив заудара и код њих, они су и произвођачи наших заударача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саво

21.10.2018 13:29

Бас американцима треба дозвола да процитају маил-ове,друствене профиле и сл. Па они ,ако хоце, то раде без дозволе. Раде то у САД, а да им треба дозвока у БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

21.10.2018 14:53

БЕЗВЛАСЦЕ,АНАРХИЈА.ТРАЗИЛИ СТЕ ГЛЕДАЈТЕ!

Name

21.10.2018 17:13

Свака Цаст и треба дасе сазна правда куд пукло да пукло није Сала Брато

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

21.10.2018 20:38

Ако су се амери умијесали онда ту несто дебело смрди. Бице да је Лукац и Миле продавали орузје без њиховог знања а то не иде тако а Давид то открио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

21.10.2018 21:00

Америцко правосудје и јесте најбоље и најјаце на свијету, јаце и од америцког предсједника. Тамо нема циле миле вец само по праву и сваком по заслузи. Не само када је у питању америцко правосудје, вец и цитав америцки бирократски апарат, док овдје код нас довољно је да неко позове судије које раде на неком слуцају и казе "е немојте овог, овај је нас", не мора цак ни да пријети да це ово, да це оно, и истрага је унапријед осудјена на пропаст. Ми смо банана од дрзаве, и то теска, а и владари не улазу пуно или цак никако у независност правосудја тако да са биједном платом судија, насе правосудје је само скелет од правосудја. Додусе и не цуди ме. Ко би ризиковао да себе сутра посаље на робију но ко не краде, нема ни цега да се боји. Оцигледно је да такви нас политицари не воде, те стога нимало ме не изненадјује засто нам је правосусдје накарадно, а јос кад на то додамо бирократску спорост...пропасти никад краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

????

22.10.2018 08:33

Бојим се, млади господине (цију упорност 100% подрзавам), да це САД било сто урадити против Додига. Јер да су несто хтјели могли су, преко Високог Представника у БиХ, увести електронско гласање како би се провели постени избори. А није. И зна се засто није. Дај Бозе да сте Ви у праву, а не ја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

22.10.2018 09:24

САСВИМ НОРМАЛНО. ТОЛИКО СУЗА, ТОЛИКО СТРПЉЕЊА ТОЛИКИ МИР И ДОСТОЈАНСТВО ТО ТРЕБА ИЗДРЖАТИ. НАШ НАРОД ЈЕ НАУЧИО ДА ТРПИ, ДОКЛЕ.ЗАТО САМО НАПРИЈЕД ,40.000 ЉУДИ ЈЕ ПОДРЖАЛО ДАВОРА НА ТРГУ. СВИЈЕТ ЈЕ САЗНАО СВЕ. НЕКО МОРА РИЈЕШИТИ ОВАЈ СЛУЧАЈ.ЗАТО ШТО ЈЕ ПОСТАЛО НЕ СНОШЉИВО ШТА РАДЕ ОД НАРОДА А ПОГОТОВО ОД ДАВОРА РАЗНОРАЗНИМ ЛАЖИМА,ПРЕВАРАМА, И УЦЈЕНАМА.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отворите оци

22.10.2018 18:15

Шукало каже да странци контролишу све. “Они су одговорни за ову ситуацију, више него корумпирани политичари у БиХ. Поигравају се да би могли контролисати процесе. Претпостављам да нико не воли ауторитет са стране или неки трећи угао. Међународна зајендица жели да трајно уништи интересе грађана који желе да нешто стварају, рјешавају нас на тај начин што ће нам дићи рампу за Њемачку.“ Ово је једина и болна истина. Досло је до тога да овде висе нема Д од дрзаве, какви избори и бакраци. Прави се гето са ко зна којим циљем и резијом. Досло је до тога да сва три народа имају једини избор напустања сопственог дома. Ако некоме јос увијек ово није јасно, онда је резултат сасвим оправдан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

22.10.2018 19:42

Када је завршена она скандалозна сједница представника МУП-а о смрти Давида Драгичевића, г. Лукач би морао поднијети оставку а прије тога смијенити директора полиције. То је било провидно за сваког и испод просјечне интелегенције да продају измишљену причу. Јадни отац има право да буде огорчен, какве неспособне људе имамо на одговорним мјестима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амери

23.10.2018 19:13

Боље би било да утврде своје слуцајеве. Па оваквих слуцајева код њих има мјесецно барем 200-300 сиром САД. Хвала им на њиховој помоци и нека им је далека куца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

23.10.2018 19:32

Ово није висе политика.Ово је најбједнији облик поданиства,једног радника без дана радног стаза,који зиви на грбаци народа ,који блати сопствени народ и тиме се дици.А СТО не оде висе вани да осјетимо твоју снагу,како сам реце.Теско овом народу док га престављају овакви родољуби који би и родјену мајку продали за пар марака...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цампо

24.10.2018 19:57

Мајмуне глупи, због оваквих лапрдања сте и изгубили изборе. Срби воле Американце, ко Мујо матер.

ОДГОВОРИТЕ