Спашени дјечаци са својим идолом

Млади тајландски фудбалери, који су више од двије недеље провели у поплављеној јами прије него што су спашени, на посљедњој станици њихове међународне турнеје тренирали су с фудбалерима Лос Анђелес Галаксија и суперзвијездом Златаном Ибрахимовићем.

Свијет 20.10.2018 | 18:06
Спашени дјечаци са својим идолом
Тајландски дјечаци су овог мјесеца били посебни гости Олимпијских игара младих у Буенос Ајресу, а по доласку у Лос Анђелес прво су разгледали стадион Галаксија, а потом су тренирали са играчима на помоћном игралишту.

Тренинг је организовала америчка телевизијска водитељка Елен Деџенерис, која је дјечаке угостила у својој ТВ емисији и тада их упитала ко је њихов идол.

Након што је свих 12 младића одговорило да је то Ибрахимовић, тада се као гост изненађења појавио управио овај Швеђанин.

"Ја за себе мислим да сам доста храбар, али ови дјечаци су невјероватни. Оно што су проживјели и начин на који су спашени, чине их најхрабријом екипом на свијету", казао је Ибрахимовић.

Драматично спасавање тајландских дјечака, старих између 11 и 16 година, које је трајало од 23. јуна до 10. јула пратио је цијели свијет.

(Н1) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цуј

21.10.2018 08:43

Појавио се сведјанин хахаа ћале Шефик из бијељине сведјанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2018 15:51

Таквих ће нас бити све више. Процес нестајања је почео. Немој мислити да је то на националној основи, и тенденциозно изостављено. То је реалност!