Жени се Вељко Ражнатовић?

Вељко Ражнатовић и његова вереница Бодана Родић ускоро стају на луди камен. Свадба ће по свему судећи бити организована у јуну следеће године.
 

Забава 20.10.2018 | 13:30
Жени се Вељко Ражнатовић?
И док су многи мислили да ће свадба бити на дан веридбе, која се десила у марту ове године, они који су добро упућени у дешавања око овог малдог пара, кажу да су их старији саветовали да се венчају после поста, у јуну 2019. године.

Сви су пресрећни због овог догађаја, а отац будуће младе је чак изјавио:

– Био сам код Цеце пре мање од месец дана и тада сам упознао целу породицу. Цеца је природна, нормална жена и заиста смо одушевљени колико је културна. Тада смо се први пут упознали и тачно је, причали смо о свадби. Венчање би требало да буде следеће године, али још увек нису прецизирали датум, можда буде у јуну. Нисам сигуран и немојте ме држати за реч.

Као што је већ добро познато, Вејко већ дуже време Богдану назива својом женом, а тако је врло често потписује и на заједничким фотографијама.

Богданин отац Богдан је изјавио и да би волео да ћерка из његове куће оде пред олтар:

– Што се мене тиче волео бих да се испоштују свадбарски обичаји и то да ми ћерка пред олтар оде из моје куће, али нећу да се мешам, нека буде како одлуче – рекао је Богдан за “Свет”.

Он ниједног тренутка није крио да је одушевљен зетом:

– Вељко нас је лепо дочекао, стварно немам ниједну замерку. он је диван дечко. Наравно, однели смо им поклоне, а нисмо заборавили ни на наше домаће производе ћурке, али не смем много да вам причам, да ми се ћерка не наљути. Не знам где ће њих двоје живети после свадбе, али мислим да ће сви бити заједно у кући у Београду.

Подсећамо, Вељко Ражнатовић је у вези с Богданом Родић из Титела, која је годинама тренирала кошарку у клубу Радивој Кораћ.

Вељкова будућа жена има 22 године и медаљу с јуниорског првенства Србије у кошарци. Њих двоје су од првог дана веома заљубљени и срећни у вези. Једно друго у свему подржавају, а често зјаедно иду и на путовања. Будућа млада Вељку много значи као подршка у боксу.

Верили су се у марту ове године.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар