Детаљи истраге о убиству Бојана

Бојан Миловановић (29) из Козарске Дубице лежао је на асфалту онесвијештен, јер га је нападач ударио дизалицом у главу. Потом му је убица зарио шрафцигер у врат и главу. Убрзо затим Бојан је подлегао.

Република Српска 20.10.2018 | 08:37
Детаљи истраге о убиству Бојана
Показују то најновији резултати истраге, након што је Дубичанин у четвртак око 3.15 брутално убијен у центру Бањалуке, послије чега су ухапшени Горан Билчар (27) из Трна, општина Лакташи, и његов вршњак, Бањалучанин Марко Михајловић.

Окружном јавном тужилаштву Бањалука полиција је у петак доставила извјештај против Билчара, који је осумњичен за убиство, и Михајловића, којег терете за учествовање у тучи.

Досадашња истрага показује да је Миловановић прво претучен, а када је пао, Билчар је, како га терете, клекао на њега и докрајчио га шрафцигером.

"Обрачун, који је окончан смрћу Миловановића, почео је када су се двије групе младића среле испред пекаре у Улици Николе Пашића. У једној групи било је пет младих Дубичана, укључујући Бојана, а у другој су била тројица локалних момака, односно Билчар, Михајловић и још један момак, који је прије туче отишао кући", истиче наш саговорник.

Према његовим ријечима, групе су се спорјечкале када је један од локалних младића добацио Дубичанима због пјесме.

"Баш као што је то објављено у медијима, Дубичани су пјевали, а он их је упитао да ли су музичари. Недуго затим дошло је до свађе", појашњава наш извор.

Дубичани су онда отишли, али се ситуација није смирила.

"Иако се испрва вјеровало да је до новог обрачуна дошло након сачекуше, највјероватније су се заправо Дубичани, који су отишли ФИАТ-ом, не познајући тај дио града, поново појавили у улици у којој је дошло до свађе, а онда су их угледали Билчар и Михајловић. Младићи из Трна и Бањалуке потом су БМW-ом сустигли ФИАТ, а након тога су му попријечили пут код парка Купусиште", појашњава саговорник упућен у истрагу.

Како додаје, дошло је до туче на улици, у којој је најгоре прошао Миловановић.

"Билчар је, како показује истрага, из пртљажника извадио дизалицу те га погодио у главу. Миловановић је пао, а Билчар му је након тога зарио шрафцигер у главу и врат", каже наш извор.

Осумњичени Билчар и Михајловић у петак су спроведени у Окружно јавно тужилаштво Бањалука, гдје ће их испитати поступајући тужилац, а испитивање није окончано до закључења овог броја "Независних".

"Након испитивања осумњичених лица, а у наставку истраге, тужилац ће одлучити о стављању приједлога за одређивање притвора", рекли су из Тужилаштва.

Миловановић ће данас бити сахрањен у Козарској Дубици.

(БН/Независне)

Коментари / 86

Оставите коментар
Name

То је то

20.10.2018 06:42

Пропаст тотална.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

20.10.2018 07:03

На ту пекару Марц...о се већ дуже вријеме жале станари који живе у истој згради, цијелу ноћ је бука и галама, жалили су се надлежним органима али узалуд.

Name

ја па ја

20.10.2018 07:31

Сада ће да крену везе, везице, па ће ова два идиота осудити на двије године а онда ће да их помилују, као добри тј. за добро понашање и то је то. Када би осудили на 40 година, да буду за примјер другима, то се неби више дешавало.

Name

Познавалац прилика

20.10.2018 07:43

Ма обадвојица су чланови СНСД-а, а ништа немају у глави као већина чланства, све је јасно, дошло је до тога да мисле да све смију да раде, па и да убијају, копирају своје вође у свему. Тешко нама, биће још много горе и то ускоро.

Name

Ало

20.10.2018 09:26

Није крива пекара, марсовци, магла. Крив је онај сто је на власти 20 година и цим се појави на тв екрану или на неком скупу бљује,просто исијава мрзњу. Мрзња је овдје постала стил зивота.

Name

ДА

21.10.2018 14:59

Апсолутно се слажем са свим коментарима....

Name

Маки

20.10.2018 06:45

Те силедије И лудаке ,туци сваки дан у затвору и дозивотна казна па неби се исе нико силио.Зар је туца туци некога на смрт ,узас .

ОДГОВОРИТЕ
Name

фф

22.10.2018 11:19

Ни овај други није никако смијо из притвора. Један сигурно није могао то учинити без помоћи другога. Максимална затворска казна за психопате.

Name

Стево

20.10.2018 06:50

А гдје су били Миловановицеви пријатељи тада зна ли ико ? Посто цитам да их је петорица у друству било .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СТЕВО

20.10.2018 06:58

ПА ЦОВЈЕЦЕ, ЦУЈ ,,ГДЈЕ СУ БИЛИ,, .. ЈЕСИ ЛИ ИКАД УЦЕСТОВАО И ТУЦИ, ТО СЕ ОДИГРА МУЊЕВИТО. АКО ЈЕ НЕКО ТАКО ЗАО И СА НАМЈЕРОМ ДА УБИЈЕ ОН ЗИВОТИЊСКИ НАСРНЕ. КО ЈЕ ОЦЕКИВАО ДА ЦЕ ТАКО УРАДИТИ? НИКО. ПОСТОЈЕ ПРИСТОЈНИ МОМЦИ КОЈИ ТАКО НЕСТО НЕ МОГУ НИ ЗАМИСЛИТИ А ПОСТОЈЕ ПРАВЕ ЗВИЈЕРИ ОД ОСОБА.

Name

Каспер

20.10.2018 07:26

Мени никако није јасно, да су Бојан и цетири другара били у једном ауту а овамо њих двојица. Нема логике да је БМW пресјекао пут, и момак лагано изасао отворио гепек, извадио дизалицу и пукао Миловановица а онда клекнуо на њега и свирепо докрајцио? А колеге сједе у ауту је ли? Алооо, њих су била петорица и њих двојица, и није јасно да је овај имао времена да то све уради а има 5 момака за вратом.. и да су се тукли, то је 5:2? Страснооооо... и уопсте нема ни иницијала од колега?

Name

Скептик

20.10.2018 07:52

Ма какви пријатељи...

Name

Соња

20.10.2018 08:02

Слазем се

Name

Све ми се чини

20.10.2018 13:04

Штите се Бојанових пријатељи, очигледно. Ништа о њима у чланку. Овако испаде да је Бојан био сам.

Name

за РЕ СТЕВО

20.10.2018 14:37

Зашто се уопште треба тући. Ваљда је битније избјегавати тучу, клонити се насилника. Чуј јеси ли учествовао у тучи? Шта се добије тучом, шта туча мијења или доказује? Младићи сви скоро на прагу тридесете, то су већ мушкарци. Жали боже њихових уништених живота, умјесто да је сад сваки код своје куће.

Name

Бранка

22.10.2018 19:00

И ја се то питам сво вријеме. Гдје су њих још четворица који су били са њим. Зар ништа нису видјели и покушали да га бране. Ништа ми није јасно.

Name

Ре каспер

23.10.2018 06:42

Шта ти није јасно??? Сељачине и кретени исфрустрирани и надојени мржњом насрнули с намјером да убију... Шта ту има да се разумије. И ми смо били млади и знали смо се потућ,ал само потућ. Ово данас је крај,бахатост,неписменост,жеља за неким филмским животом. Ко че знати. Такво је друштво...

Name

Бања Лука

20.10.2018 06:53

Па тај кретен билицар је класицни убица... То је за дозивотну робију без помиловања...фуј....ма ста мисли да је...тј..он и не мисли јел нема мозга....фуј....и тај није бањалуцанин.ти су досли..спустили се из неке суме..тамо су изгледа требали и остати....кретен....идиот.... Породици Бојана искрено сауцесце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е жалости

20.10.2018 08:39

Миловановић је био најстарији од њих, најјачи, највећи, дизалица га није ударила, већ промашила, а он намерачен ишао према овом малом Биличару, момак се бранио и убио га. Нити знате истину, нити размишљате шта би ви, само да осуђујете што је он њега убио, што је овај убијен! Нису имали ни познанство!

Name

Ја

20.10.2018 09:28

Е залости,је л ти то оправдавас убиство? Знас ли да ако ова двојица добију минималац затвора,сутра ти мозес бити зрта,као и ја....У памет се народе.

Name

НАЗАЛОСТ

20.10.2018 10:26

МИЛОВАНОВИЦУ ПОРЕД ОВАКВИХ ПРИЈАТЕЉА НЕПРИЈАТЕЉИ НИСУ НИ ТРЕБАЛИ.ПРИЈАТЕЉ ТИ ЈЕ ПАС,ОРУЗЈЕ И АУТОМОБИЛ !!!

Name

Кажем

20.10.2018 10:36

Ајме Боже, ти знаш да не оправдавам што је Бојан убијен. Само пишем да се мора истина сазнати на овај коментар који горе стоји. Знаш ли да стоји чињеница да су се изазивали, млатили, сваки за себе, ама ако се бранио од Бојана, убио га, признао је и шта је урадио, зашто се онда уносе неистине да је Бојан ударен дизалицом. Свака лаж може бити откривена, постоји мјесто гдје је ударен и убоден. Да је свако од њих толико био паметан, присебан, свако би отишао својој кући, а овако један живот је угашен. Није нам нимало свеједно, а људи нема назад, нема! Ужас и туга.

Name

Из прве руке

20.10.2018 11:21

Каква одбрана? ? О цему ви? Момцима у фиату је бмw пресјекао пут. 4 Дубицана су изасла из аута, један није. Билцар је бацио дизалицу њима изнад главе. Није погодио. Узео је срафцигер и зарио Бојану два пута и он је пао. Он му се насао први на путу. Кренуо је и на другог момка... вјеровтано су се препали кад су видјели да Бојан не устаје и побјегли. Друговима је ово сок за цијели зивот и да напоменем да су секундену питању биле. И да није свако науцен да агресијом одговара на агресију.

Name

Ре Е залости

20.10.2018 12:12

Јеси ли ти био ту кад то све знас? То је званицна изјава десавања!Мада није ни битно висе,момка нема зато сто је пјевусио док је цекао неку храну из пекаре.То је сустина засто не треба раздвајати тезину злоцина ове двојице мајмуна и треба их затворити да никад не изадју !!!

Name

Није шала

20.10.2018 13:07

Зашто нема притвора за Бојанове пријатеље, зар се не зна ко су они? Све је ово изазивање немира, безбједности. Није шала!

Name

Бојан БЛ

21.10.2018 07:38

Е Залости... Стварно морас бити глуп да писес тако несто. Идес за људима,пресјецес им пут аутом,зелис да изазовес сукоб и када видис да мозес и батине да добијес узмес сарафцигер и убијес децка. Друго,туца је било и бице али само јајаре боду,буди фаца па ако добијес батине помири се са тим. Треце,искрено се надам да це овај дебил трунути у затвору бар 20-30 година.

Name

Да, жалосно је Бојане.

21.10.2018 09:17

Не Бојане, то све што си написао је радио Бојан са својих 5 "пријатеља. Сачекивање људи испред пекаре, псовање и пресјецање пута је учинила петорка из Дубице. Па ти размишљај ко је ту направио глупост. Зашто се тући, зашто некоме пресјецати пут, то питај Бојанове" пријатеље" и оног ко је возио њихов ауто.

Name

хм

20.10.2018 06:55

Млади су они за бмw,осиљени,убилачки нагон им изградило окружење у којем су расли и кретали се.Кад видим момке који возе скупа аута,наводно су неке фаце,родитељи им раде вјероватно за најнижу плату и фале се како су им се дјеца снашла згади ми се све...

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

20.10.2018 12:01

Одакле им БМW?

Name

дарко

20.10.2018 06:57

Све се одиграло у центру Бања Луке, а да у близини нема патроле полиције...шта рећи

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

20.10.2018 07:44

ПА НЕМОЗЕМО ИМАТИ ПОЛИЦАЈЦА ПО ГЛАВИ СТАНОВНИСТВА...ИАКО БИ МОЗДА И ТРЕБАЛО..

Name

ре дарко

21.10.2018 05:12

Полицајци сједе у колима по паркинизима и гледају како парови воде љубав , ето то им је врхунски задатак од акције.

Name

ИСТИНА

20.10.2018 07:03

НАРОДЕ, МОРАЈУ СЕ ОВАКВЕ СТВАРИ ОСУДЈИВАТ НА МАКСИМАЛНЕ КАЗНЕ А НЕ ,ДОБИЈЕ 12 ГОДИНА .. ИЗИДЈЕ ЗА 6, 7 ... ДАНАС СИ ,,НЕКО,, АКО СИ ОДЛЕЗАО 5, 6 ГОДИНА ЗАТВОРА .. А ОНАКО КАД ОСТАРИС У ЗАТВОРУ, Е ТО ЈЕ КАЗНА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мазуро

20.10.2018 07:05

Дајте нам имена остале цетворице из дубице,да знамо ко су ти маратонци који су бјезали до Лауса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоцаа

20.10.2018 07:58

И мене занима ко су момци који су били са настрадалим! Зато се нигдје не спомињу? Нису ваљда све ово гледали!

Name

Зв

20.10.2018 07:05

Какав идиот, превисе погресних филмова и ето... Надам се да це остатак зивота провест затворен...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стварно

20.10.2018 09:08

У овом нешто не штима, није све како се чини, како је представљено.

Name

Марина

20.10.2018 07:14

Ово је људи моји немогуце? Ста се то десава ста је са народом омладином Хало отрјјезните се оде ово све ј проласт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

20.10.2018 07:15

Узас,узас....Какво пустање на слободу,мора се увести дозивитна робиј,па им онда судити...Дубице на ноге тразите уводјење дозивотне казне и осуду ове двојице на дозивотну.Цувајмо насу дјецу,јос није прекасно...Ови не смију никад да извире на слободу медју насу дјецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.10.2018 07:27

Слсем се,под хитно треба тразити промјену закона,ово је за дозивотну без помиловања.Медјутим проблем је сто су највеци болесници фамилија тих који доносе законе,дјеца тајкуна,политицата и сл.Имају све,осели се и раде ста хоце а закон их застити.Ето слуцаја Давида Драгицевица,газење цуре из Кнезева на транзиту од стране Додиковог родјака,слуцај Цадјо,Вукелиц и многи други.А ста је оних слуцајева који су просли као несретни и сл .

Name

Ивона

20.10.2018 07:19

Страсно! Ста цовјек цовјеку мозе да уради.Људи се претварају у звијери.Нај строзија могуца казна! Породици убијеног младица искрено сауцесце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац прилика

20.10.2018 07:20

Обадвојица су чланови СНСД, све је јасно шта се дешава, па онај са зољом је члан СНСД, па Срђан Мазалица лајкује његов ПОСТ кпји је у СНСД-у, цијела врхушка МУП-а су припадници СНСД-а, већина тајкуна припада тој злочиначкој организацији итд. Зар неко нормалан може бити члан тој организацији или њиховим партенским организацијама које ништа нису боље. Они сви мисле да могу да раде шта хоће па и да убијају, организација брине да неће одговарати за то, ако и оде у затвор иде сваки дан кући, систем и институције уништене, претворили су државу у њихову прћију. У тој организација је већина луђака и монструма који немају ни мало мозга, који опонашају свога вођу и вођице, који као поцовчине уништавају све пред собом. Биће још много, много горе, ако им се нестане ма пут и то ускоро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

20.10.2018 08:42

Дрога и само дрога. Полуде и немају појма ста раде. Зло, зло велико!

Name

Протест

20.10.2018 07:24

Дубицанци пред МУП, министар оставка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

20.10.2018 21:23

Јел то они исти сто су побегли

Name

Дубаи

20.10.2018 07:25

Они разматрају да ли да их притворе? О цему треба размисљати? Остали смо без доброг пријатеља, веселог младица, дусе од цовјека, мрава у зивоту згазио није. О њему је увјек добро прицало и прицаце старо и младо.Хвала ти Боки, сад горе у рају забављај андјеле својом музиком

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

20.10.2018 07:26

Марко Михајловиц се терети само за уцествовање у туци!?Јесам ли ја то добро процитала?Е неце моци,дозивотна за обојицу.Ститите монструме који убијају добру дјецу.ДОСТА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин СДС

20.10.2018 07:55

Тако како би ти судила то ти се зове тиранија. Није он њега ни дизалицом ударао ни сарафцигером избо. За то це овај мајмун добити 15,20 година. Ако вец не познајес материју ста онда коментарисес.

Name

Ана

20.10.2018 08:26

Не писе ко га је дизалицом ударио,али писе ко га је срафцигером напао.Засто,реци ако познајес материју?Оцигледни да је поново притајивање у покусају.Знам да је убијен један диван момак,син јединац од добрих људим.Твоја порука је заститницка према монструмима,двојици,ститис једног,неце вам проци.

Name

...

20.10.2018 13:16

А сви су они изазвали хаос, зар има разлике?

Name

....

20.10.2018 18:02

Како нема разлике?Овај нас народ има један велики поремецај да правда дзелата,а зртву осудјује или их изједнацава.Овдје знамо ко је зртва а ко су монструми.Велика је разлика у њима.Бојан је био циста и храбра дуса и као такав је и отисао са овог свијета.А монструм је све рекао сам за себе.А данас је пустен један монструм вани,зар вас то не страси народе,ста мислите ако се овај монструм угледа на свог пријатеља и поигра се са срафцигером....Ко це бити следеци?

Name

...

20.10.2018 19:41

Зашто је уопште чекао са осталом четворицом да ова двојица изађу из пекаре, зашто нису отишли даље, својим путем? Да ли то значи да свако ко је лијеп, добра душа може стати, препријечити пут, кренути да те лема, ти да се не браниш већ чекаш да те пребије неко жељан туче, кавге? Шта је петорка жељела доказати тучом, то не разумијем?! Ето ти посљедице, узроке треба спречавати, а кад се деси касно је. Сви сте ви исти, само би тукли, убијали, мржња у вама, јадни ви са таквом особношћу у себи.

Name

....

20.10.2018 20:59

Опет поредис убицу и зртву,нико нормалан то упоредити не смије.Ако мислис и даље то поредити,јасно нам је ко си ти.Народе,не дајте да се убице извуку,на ноге док не уведу дозивотне и не осуде их на исте.

Name

...

21.10.2018 09:43

Као да је битно шта ТИ мислиш о мени или ЈА о теби. Ти си тај који види изједначавање ових младића, писања ко је какав био, а у ствари само стоје најбоље ријечи о настрадалом. Овдје ако неко напише да је пријатељ Горану или овом другом осумњиченог, онда га изнападате. А како видим "четворица пријатеља" који искачу из аута, псују, туку, они су пуштени на слободу, а не знамо ни ко су. Само ти њих брани, јадна Истина и Правда са таквима као што си ти.

Name

Ја

21.10.2018 13:31

Цуј цуј Ане, ма ко си ти да казес неце моци?!?!?! Марко момак ниста није радио, и ако је радио , радио је стоо и другови Бојана. А гдје су они, ко су они???? Застооо нико њих овако не облати као Марка!!!!!????? Момку се унистава зивот а разлога за то нема. Горан одговара за своја дјела. Марко је у овом слуцају истоо сто у Бојанови другови. Којих нигдје нема.

Name

Да само

22.10.2018 06:45

Тај марко је мало висе крив јер се насао у друству убице, некога ко је спреман да узме сарафцигер и зарије га неком у врат. Друго, овај је смисљено и плански узео сарафцигер у ауту са намјером да га искористи у туци, јер није му могао пасти с неба у руку у моменту. Треце, ко је возио? Ако је тај марко возио, то му је била јос једна санса да спреци да до овога додје,ако му вец пријатељ није имао мозга у глави вец се позурио наорузати сарафцигером. Убици најстрозија казна јер је сасвим јасну и свјесну намјеру да убије имао. Али ово је босна, не треба се пуно надати правди.

Name

за Да само

22.10.2018 09:20

Па Бојан и пријатељи су пресјекли пут овој двојици, то треба питати оног ко је возио њихов ауто. Вјероватно је то урадио из нужде, вјероватно да се одбрани, да га преплаши, вјероватно се бојао, пошто кажу да је Бојан вишљи од њега, масивнији, кажу да је радио као обезбеђење у банци. Из ког разлога се Бојан упутио на неког ко је од њега слабији, то ми не знамо. Да су га барем "пријатељи" или ова друга два ставили у ауто и возили у хитну, али нису. Вјероватно нису могли ни замислити да би могао умријети. Да се барем нису тукли, ништа од тога не би било, свако својој кући и данас свако своје ради. А што је најгоре "по нас" знамо другачије. Кажу да Бојан није био онесвијештен, да се Горан није пењао на њега, клечао над њим. Грехота је такво што писати, објавити за некога, значи није било тако. Послије овог са Давидом, нико није сигуран. Да је барем Давид могао против багре! Момак од 21 годину је био потпуно сам на улици, премлаћен и убијен на крају. Престрашно. Џабе овдје пишемо, јер сви знамо различите ствари, па се не разумијемо. Жао ми је, опрости ако те вријеђа, пишем оно што чујем да је било, зато другачије размишљам.

Name

За све који питају

20.10.2018 08:03

гдје су остала 4 момка из Фиата, и како је могуће да су јачи 2 на 5...господо нису сви момци хулигани, уличари који цјели дан дижу тегове... тако да маните се демагогије и покушаја правдања ових убица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјеруј

20.10.2018 09:35

А кога ти оправдаваш? Тукли су се, изазивали, зашто пријатељи нису притворени? Да нису и они помогли убици Миловановића? Истина је битнија од свега, јер само са њом се може баратати, доћи до праведности, то је свето средство Правде.

Name

За вјеруј

20.10.2018 19:18

Ја прочитај да су момци из Дубице пјевушили, е па ако је то изазивање, онда не знам шта рећи?!

Name

Боки

20.10.2018 08:24

Без максималне затворске казне није ниста урадјено јер саље свим силедзијама поруку да само наставе. Друство је потпуно застранило, мислим да је крајње вријеме да то сви схвате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вултурес

20.10.2018 08:38

сауцесце породици.око за око.зуб за зуб.тако породицо рјесите сами по кратком поступку.кад видите да овде нема дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјеруј

20.10.2018 09:41

Кад већ позиваш Породицу, можда би било исправније да наше Породице поведу рачуна о својој дјеци, јер за туђу не могу сигурно. Жалосно је, жалосно. Сами знате да мртва уста не говоре, а треба рећи истину за све нас којима је стало до ње.

Name

Добој

20.10.2018 08:39

искрено чудим се што су их уопште ухапсили или су морали јер је било свједока а колико се да наслутити да покојни није ни имо пријатеља јер би до сад иступијо у јавност да каже зашто и због чега му је друг убијен и како је дошло до туче или га је страх од резима и освете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

20.10.2018 08:51

40год.робије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајде ба

20.10.2018 09:06

Ко је дозволио да читаву ноћ раде те пекотеке и остале страцаре. До 24х и кључ у браву.сва полиција ако их можемо тако назвати зна да су ту највећи проблеми током ноћи.јер све пијане из кафана иду да поједу несто у то доба.и долази до сукоба.дјецко без везе губи главу јер смрад нема јаја да се потуце као момак него са дизалицом у главу.40год.робије и гузове да му протресу добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

коста БЛ

20.10.2018 09:40

по 40 година робије, добро би им досло зао ми момка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

20.10.2018 09:56

Цитам редовно постове,у контакту сам и са Горановом породицом. Ово је узасно. Ја сам познавала Горана одлицно, ово не лици на њега ни секунде једне. Нити је син тајкуна, нити нецији из власти, само нагадјате и износите глупости и стварате мрзњу. Сацекајте,ако је Бојан тако фин био младиц,а ови грозни јер су у 3 ноци вани,сто је и он диван тако био вани у то доба?Сто се дивни само младици убијају? Аман дозовите се памети,Горан це бити осудјен то је сигурно,за Марка не знам. Назалост, и себи је зивот унистио, цак и горе него Бојану. Поз и без говора мрзње не води вам то никуд

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Ма

20.10.2018 11:12

БОЉЕ ТИ ЈЕ ДА ЦУТИС КАД НЕ ЗНАС СТА ЦЕС РЕЦИ.ПРЕКО ГЛАВЕ МИ ЈЕ ВАС ИЗБЈЕГЛИЦА ИЗ ДРВАРА,ГРАХОВА,САНСКОГ МОСТА ПУНО СТЕ СЕ ДИГЛИ СВЕ СТЕ НАМ УЗЕЛИ СТО ИМАМО И ПОСЛОВЕ НАМА РОДЈЕНИМ БАЊАЛУЦАНИМА А ЈОС СТЕ ПОЦЕЛИ И ЉУДЕ ДА УБИЈАТЕ ПА ДОСТА МИ ВАС ЈЕ ИЗБЈЕГЛИЦА...

Name

Л

21.10.2018 13:22

Хахахаххахах "нама родјеним бањалуцанима" ста сии заврсио родјени Бањалуцанину???...Знам да боли образованост и слагање и медјусобоно помагање избјеглица. И само да казем наси добри момци су увијек били за примјер. МАРКО ХВАЛА БОГУ ОСЛОБОДЈЕН, Горан је урадио ста је урадио. Али знамо да није монструм, није наркоман, није татин син.

Name

Рођени Бањалучанин

22.10.2018 19:06

Или у сленгу, бањалучка раја, нисам никад бањалучанина чији су преци више генерација живјели у бл, чуо да то истиче или да којим случајем вријеђа и криви неког ко је доселио у бл. То се једино може чути од комплексаша који викендом иду у околна села, а кад се врате у град љути су на све и сваког јер су остварили контакт са својим корјенима, па онда кријући свој срам, умјесто да су поносни, криви су им не само људи који су због рата дошли у бл него и преци који се раније нису спустили у град. И на крају немој кривити никог за оно што немаш....него засучи рукаве и ради био рођени бл или неко ко је доселио... није битно. И успут раја...назив за обесправљени хришћански народ за вријеме османлија.

Name

Зорана

20.10.2018 10:24

За Ма: Ста си уопсте хтјела да казес? Горан је као фин, мозда је некада и био фин али након сто је напао момка је пресао дебело границу нормалног а камоли финоце.Као знас га, диван...А овај сто је зртва не ваља јер је у недоба био у граду? У недоба " наступају" ти фини??? Каква болесна логика!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Зорана

20.10.2018 12:59

Како ти знаш ко је фин?

Name

Раде

20.10.2018 11:23

Не коментаристе кад незнате ови момци сто писе у тексту да нису знали град је лаз они су крузили око пекаре цакајуци када це ова двојица изаци и они су њих пресресли и напали..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

20.10.2018 11:54

КАКАВ ЈЕ ТО ФИАТ ДРУЗЕ КОЈИ ПРЕСИЈЕЦА БМW-У ПУТ РЕЦИ МИ МОЛИМ ТЕ...ДЕ МАЛО ЛОГИКЕ УКЉУЦИ...

Name

Мико

21.10.2018 01:48

Можда је све тако било, али то више није битно. На суду ће сви спашавати само себе. Ионако су сви актери у великом страху. Нико не жели ни један дан да буде у затвору. Једног момка нема, а други ће младост провести у затвору. Остали ће добити мање казне за наук. И онда ће случај да оде у архиву.

Name

Тама

21.10.2018 05:17

Из ових коментара јасно се види да је ово друштво отишло у суноврат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

21.10.2018 11:36

Зивио Додик цовјек који воли РС који је РС направио. Само се у њега кунем. Док је Додик зив мој посао це зивјети :)

Name

Сељобери

21.10.2018 15:05

Нису они локални момци вец сељацине из Дрвара и Грахова, а настањени у Трну. Ту багру вам је Додик довео у град...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

21.10.2018 17:07

А ти сисао са Мањаце па Бањалуцанин као....

Name

СКАНДАЛ

21.10.2018 17:30

Ово убиство це бити окарактерисано као убиство у афекту највероватније од стране тузиоца а момци који су били са покојним Бојаном су у ствари и изазвали туцу па су онда подвили реп цак су то урадили мозда и свјесно не би ли момак настрадао и то другови,пријатељи од таквих се треба клонути за цео зивот .Добар момак упао у лосе друство и настрадао то је цињеница залосна и јос му нису хтјели помоци.Ја би њих да и они одговарају јер нису спасили момка а могли су...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анннаа

21.10.2018 21:39

Бравоо!!! Као стоо њих нигдје нема, тако не бии ни Марково име требало да се провлации по новинама, безпотребно се момку унистава зивот! Горан за своја дјела одговара. Све у свему туга. Један зивот је угасен, други унистен. Унистене породице!

Name

Дyлан Дог

21.10.2018 18:09

Ко су остала цетворица из Дубице и је ли ико од њих покусао спасити онесвесценог Бојана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анннаа

21.10.2018 18:35

Све је цудно друзе мој. Па 5 момака није могло савладати 2 момка ...цудно, цудно....

Name

Како

22.10.2018 13:45

Све је крив,Месар из лактаса,јер он сири мрзњу,ако су ови зликовци у Снсд,теско це ици,док не поцнес народ,око за око,зуб за зуб,ниста се неце промијенити,он је АНТИХРИСТ,Хрват, ДОДИГ,мора бити јасно свима,извор зла,

Name

Дубица

23.10.2018 13:48

Ко су Бојанови пријатељи-мале надобудне пи*ке који су вјероватно нахајцали доброг и дивног Бојана па дали петама вјетра и оставили га да га убију.Засто их не спомињу-зато сто неки и јесу татини (надобудних тата) синови.А Бојан,Бојан је био један диван момак,свако ко га је знао прва мисао му је диван,сироки,добродусни осмјех...велики губитак за породицу,град и свијет уопсте заиста.А ови познаници Билицара сто покусавају да га оправдају требало би да су реални да су људи и да виде да магарац нема ни огреботине да би се бранио серафцигером у главу,или бар нека се ставе у козу Бојанових родитеља па онда промисле...Бојана ниста вратити неце,ал сви треба да буду казњени,а магарцу бар дозивотна ако не смртна...

ОДГОВОРИТЕ