Федерер: Један навијач из Србије ми је показао...

. . . тетоважу "РФ" на нози! Швајцарски тенисер Роџер Федерер рекао је да неки његови навијачи широм света тетовирају његов лик или иницијале, пише амерички Свет тениса.

Тенис 22.10.2018 | 21:30
Федерер: Један навијач из Србије ми је показао...
Швајцарац је навео да је један од тих навијача и из Србије, код другог је видео у Буенос Ајресу.

"Да, не тетовирају само на рукама. Навијач из Србије је показао 'РФ' тетоважу на листу. У Буенос Ајресу је момак скинуо мајицу и тамо је на стомаку била тетоважа мог лица. То је баш велико, али специфична појава. Изненади ме сваки пут када одем на места где тенис није толико популаран као у Европи или Сједињеним Државама. Када сам са својом фондацијом ишао у Етиопију, препознавали су ме на улици", рекао је Федерер.

Како каже, у Јужној Америци га је дочекало 150 људи испред хотела и то описује као позитивно лудо. Себе не доживљава као чувену фигуру већ пре свега као тенисера. Успеси га чине популарним, а присећа се и када је то посебно приметио.

"Ако бих морао да кажем када сам приметио да ми се живот мења, рекао бих да је то после Вимблдона 2003. године. Тада су људи почели да ме препознају", додаје Швајцарац.

Федерер објашњава да људи некада имају трему када се сретну са њим, али и да има ситуација које воли да избегава. Навијачи, истиче Федерер, увек знају да могу да га нађу на тениском терену где се фотографише и потписује аутограме.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар