Тешко повријеђен у тучи у Сарајеву

У тучи која је синоћ око поноћи избила у сарајевском насељу Бољаков Поток, тешко је повријеђен 38-годишњи Р. А. из Сарајева и љекари се боре за његов живот.

Босна и Херцеговина 19.10.2018 | 11:32
Тешко повријеђен у тучи у Сарајеву
Сарајевска полиција је 15-ак минута иза поноћи обавијештена како је у улици Смаила Шикала, у општини Нови Град Сарајево, дошло до туче између више особа. 

Полицајци су одмах након пријаве изашли на терен, те ту затекли повријеђене Ч. Х. (41) и Р. А., обојица из Сарајева. Екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево указала им је прву помоћ, те су они даље превезени на Клинички центар Универзитета у Сарајеву.

Доктори су констатовали да је Р. А. задобио тешке тјелесне повреде опасне по живот и он је задржан на Клиници за неурохирургију на даљем лијечењу, док је Ч. Х. лакше повријеђен.

"Радећи на расвјетљавању наведеног догађаја, у 3.30 сати полицијски службеници Четврте Полицијске управе ухапсили су К. А. (39) из Сарајева, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна повреда на штету Р. А. и кривично дјело лака тјелесна повреда на штету Ч. Х. из Сарајева", навели су из МУП-а Кантона Сарајево.

Осим њега, ухапшен је и Ч. Х., због сумње да је лакше повриједио К. А.

Увиђај на мјесту догађаја обавили су полицајци МУП-а КС, а о свему је обавијештен и тужилац.

(Фактор.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ду

20.10.2018 03:26

СТРАСНО.КАКАВ.ЈЕ.ТО.ТОЛИКИ.КРИМИНАЛ.МОЗЕЛИ.ИКО.ТОМЕ.СТАТИ.У.КРАЈ.СТА.РАДИ.ПОЛИЦИЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјо

21.10.2018 09:45

Уцутали СЕ ови сукалови смисљају несто како да окриве муп РС и Лукаца